Celstraf voor 29-jarige man om dood Orlando Boldewijn

3

De man die in 2018 heeft nagelaten hulp te bieden aan Orlando Boldewijn, toen die in het koude water van de Haagse plas de Blauwe Loper lag, heeft drie jaar en acht maanden cel gekregen. Volgens de Haagse rechtbank is de 17-jarige jongen van Surinaamse afkomst verdronken door dat deze man Roy B. niet ingreep.

Het slachtoffer had in februari 2018 een date met B. De twee waren enkele uren samen op de boot van B. in Den Haag. Kort voor middernacht zette hij Boldewijn af bij een basisschool in de buurt. De 29-jarige man zei tijdens de rechtszaak dat hij is teruggevaren en dat Boldewijn de laatste trein naar huis zou pakken.

Maar Orlando was nergens te bekennen en werd als vermist opgegeven. Acht dagen later werd het lichaam in een vijver in de Haagse wijk Ypenburg teruggevonden. Rond de dood van Boldewijn zijn nog veel onduidelijkheden. Hoe hij in het water is beland, is niet bekend.

De straf van de rechtbank is een stuk hoger dan twintig maanden cel, zoals het Openbaar Ministerie (OM) eiste.

3 REACTIES

 1. Zielig hoor voor Orlando. En ook zijn familie. Orlando was geliefd onder zijn vrienden en klasgenoten. Hij zat op de vwo/havo in Rotterdam. Orlando zijn moeder is kapot. Sterkte hoor mevrouw, al ken ik u niet persoonlijk.


  Maak melding

 2. Ik moet eerlijk zijn. Ik ben heel boos op Orlando geweest.
  Kan iemand mij vertellen waarom een kind van 17 jaar een hoer is?
  Was het om het geld? Hij was geliefd, intelligent! Waarom?
  Jongeren aub denk na, voor je van alles uitspookt op internet.
  Ouders praat tot uw kinderen.

  Gecondoleerd met het grote verlies, familie.


  Maak melding

 3. Homo’s die via achterdeurtjes aan hun trekken proberen te komen, zijn het ergstešŸ¤”
  Acceptabele getrouwde mannenšŸ™„, die niet voor hun geaardheid willen, en durven uitkomen. Die gaan via achteraf straatjes, en bosjes, op jacht.
  De liefde kan mooi zijn,maakt niet uit als je homo of hetero bent, het is maar hoe je ermee omgaat, en dit soort verachtelijke mannen die in twee werelden leven, verpesten het voor de goeden. Je kan ze rustig in het rijtje onder pedofielen registreren.šŸ˜Die gaan ook liever anoniem in het donker op jacht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.