17-jarige Orlando Boldewijn al een week spoorloos

15
17-jarige Orlando Boldewijn al een week spoorloos
Foto: Orlando Boldewijn

De 17-jarige Orlando Boldewijn is al een week spoorloos. De jongen uit Rotterdam had vorige week zondag een internetdate met een man in Den Haag, die hij had gemaakt via datingapp Grindr. Sindsdien is niets meer van hem vernomen schrijft de NOS. De politie deed gisteravond in Den Haag een passantenonderzoek om meer te weten te komen over de vermissing van Orlando.

Volgens de omroep is de man met wie Orlando vorige week de internetdate had, reeds verhoord door de politie. Hij verklaart dat hij Orlando na hun date heeft afgezet in Ypenburg, waar hij hem ook had opgehaald. Kort na middernacht stuurde Orlando zijn moeder nog een paar sms’jes. Daarin stond onder meer dat hij op weg was naar huis. Sindsdien staat zijn telefoon uit.

Familie en vrienden van Orlando zijn inmiddels radeloos en zeggen tegen het Algemeen Dagblad te vermoeden dat Orlando’s laatste berichten niet door hemzelf zijn geschreven. Bepaalde woorden zijn anders gespeld dan Orlando altijd doet. De politie weet hiervan.

Heeft u informatie, bel dan met de opsporing van Rotterdam-Oost via 0900-8844 of laat uw tip achter via www.politie.nl.

UPDATE maandag 26 februari 2018:
Lichaam van Orlando gevonden in Den Haag

15 REACTIES

 1. Hij heeft z’n gelddrang met dood betaald. Internet is een broeikast van criminaliteit.
  Je hebt van de mensen dat op een zeer eenvoudige wijze aan geld wilt komen en neemt risico’s.

  Waarschijnlijk is dit Oki duur komen te staan een onervaren jongen van bijkans 17 jaren oud.
  Als men weet wat de jeugd allemaal wilt verrichten om aan geld te komen schrik je van.. Zeker jongeren zonder enig moraal of een goeie begeleiding.


  Maak melding

 2. Orlando maakte vele afspraakjes met vreemde mannen en blijkbaar was iedereen om hem heen daar van op de hoogte en had er geen probleem mee. Daarnaast had hij ook nog tijd voor school en voor een baantje.
  In ieder geval is/was het een harde werker, maar iemand die regelmatig afspraakjes maakt met vreemde mannen kan wel eens de verkeerde tegenkomen. Wellicht is het spel wat uit de hand gelopen en fataal geëindigd.


  Maak melding

 3. Met verdiende geld van afspraken met mannen heeft de jongen misschien ticket gekocht en naar Suriname gegaan om zijn vader op te zoeken. Anders is het sarie torie doordat de jongen in contakt komt met verkeerde mannen. Hoop op goede afloop.


  Maak melding

 4. Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Orlando (17)
  UPDATEDuikers hebben zojuist een stoffelijk overschot uit het water gehaald aan de Rijswijkse Waterweg in de Haagse wijk Ypenburg. Het gaat vermoedelijk om de vermiste Orlando Boldewijn (17) uit Rotterdam.

  Bron/online: AD, d.d., 26-02-2018


  Maak melding

 5. de jongen was zoekende.
  hij was geen crimineel.
  respect voor een ieder zijn of haar geaardheid.
  GOD HEBBEN ZIJN ZIEL.
  gecondoleerd voor ‘moeder’ en familie.


  Maak melding

 6. Zomaar zeg je dingen! Alleen maar speculaties en ervan uit gaan dat het echt zo is. Geld? Alleen jij hebt het over money torie. Heb respect naar die jongen en nabestaanden !


  Maak melding

 7. Het blijft erg het is gewoon erg om een mensenleven zo te beëindigen door een gek die niet weet waar die mee bezig is ik heb begrepen dat het een hele lieve jongen was maar weet ook wel dat die problemen thuis had met zijn moeder Dat hoor je ook zeggen van mensen het ging niet allemaal rozengeur en maneschijn thuis dan vraag ik me wel eens af hebben ze de route helemaal naar huis naar gekeken  heb of die nu wel in de bus is opgestapt wand ik blijf het raar vindinen dat zijn moeder pas de volgende dag belt als ze een appje heb gekregen van haar zoon als het mijn zoon was  en hij was om 1 uur nog niet thuis Dan had ik zeker de politie gebeld maar ja dat heb niks te maken met de moord het blijft altijd erg om een mensenleven zo te beëindigen en zeker als hij nog zo jong is hij heeft nog heel zijn leven voor zich en ik neem aan dat die die jongen uit Schiedam nagevraagd is en die jongen uit Den Haag ook nagevraagd is maar het blij raar er moet iemand wel iets vanaf geweten hebben waar hij was en waar hij stond want niemand loop niet met een witte zak op straat een als die jongen bij de bushalte staat dat betekent nog niet dat iemand een witte Zak in zijn zak heb en dan Orlando aanspreekt bij de bushalte en vermoord is of hij moest via grindr een derde afspraak gemaakt hebben en dan daarbij ipenburg dat hij daar heeft afgesproken met zijn derde date want hij had natuurlijk 4 uurtjes de tijd Hij werd om 8 uur afgezet en om 10:30 ongeveer had hij zijn moeder geappt maar dan begrijp ik zijn moeder ook niet als je om 10:30 je zoon geappt hebt en hij schrijf ik ben onderweg naar huis en je bel pas maandag op naar de politie ik zou dan de politie ’s nachts gebeld hebben met mijn zoon zij dat die onder weg was naar huis en hij is niet op komen dagen naar de politiebureau gebeld dat had ik tenminste gedaan maar goed we kunnen gissen we kunnen raden maar het blijft raar en toch ben ik blij dat Orlando gevonden is en hoop dat de moord opgelost wordt of opgepakt wordt en zijn verdiende loon krijgt Ik wens de familie en vrienden Heel veel sterkte toe En ik geloof dat heel Nederland met de familie meeleeft en ik hoop dat het opgelost wordt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.