zondag, oktober 24, 2021
HomeFoto'Veel belangstelling voor Suriname vanuit de wereld'

‘Veel belangstelling voor Suriname vanuit de wereld’

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 26 feb – Volgens de Surinaamse president Desi Bouterse is er bijzonder veel belangstelling voor Suriname vanuit de wereld. Er zijn uitnodigingen binnengekomen van verschillende landen waaronder Servië, de Arabische Emiraten, India en Brazilië maar ook van de koning van Marokko. Dat zei het staatshoofd zondag bij de 38e herdenking van 25 februari 1980.

- Advertisement -

Bouterse stelde op de herdenkingsbijeenkomst dat er vanuit de hele wereld interesse is voor “het groenste land op aarde”. “Heeft u zich afgevraagd wat er aan de hand is met Suriname? Weet u hoeveel hoogwaardigheidsbekleders de afgelopen tijd naar ons land zijn gekomen? Belangrijke kopstukken uit Brazilië, Venezuela en Servië bezochten ons. En de komende tijd zult u mij weinig zien. Ik heb zo veel uitnodigingen gehad dat ik bij wijze van spreken voorlopig in de lucht zal wonen”, aldus Bouterse bij de herdenking.

De komende periode ontvangt Suriname ook bezoek van de ministers van Marokko, de Overzeese Gebieden van Frankrijk en Rusland. Ook de premier van India en de premier van St. Vincent & the Grenadines komen voor een officieel bezoek naar Suriname.37 REACTIES

 1. Het mag geen vreemde zaak zijn dat uitgerekend deze man beweert dat er veel belangstelling is voor Suriname. Het is bekend wat deze man zijn bezigheden zijn dus weten wij ook wie de belangstellenden zijn. Wat is de wereld markt prijs van cocaine ook al weer???


  Maak melding

 2. Waarom zou het niet zo kunnen zijn dat veel mogendheden belangstelling tonen voor Suriname? Het kan wel degelijk.
  Vergelijk het bijvoorbeeld met mannen en vrouwen. Veel mannen hebben belangstelling voor mijn mooie vriendin.
  Voor een keertje willen ze wel, maar niet voor vast.
  Het buitenland kijkt wat er te halen is in Suriname. Niet zozeer om het land, maar wellicht is er een snelle winst te behalen. Zeker nu Su bijna alles wat komt aanzetten met open armen zal ontvangen.
  Dit is de mooie kant van het verhaal.
  De minder mooie kant is dat het niet waar is dat het buitenland kansen ziet in Suriname, behalve een korte vakantie aan het land.


  Maak melding

 3. Wat al die verarmde paarse debiele idiote dwaze ndper’s niet weten is dat het gehele groene woud van Suriname zal worden verkocht aan al deze belangstellers. Baas en roversbende gaan gewetenloos zich verder verrijken en nog meer duizenden hectares maagdelijk bos verpachten en verkopen. Wo ka. Een burgeroorlog erger dan de binnenlandse oorlog van 1986 is wat komen gaat. Het verleden zal zich herhalen, zolang deze paars duivelse monster aan de macht blijven. Ze zijn de ware vloek van het gehele land, ddb en co. Wo ka.


  Maak melding

 4. Volgens mij ziet DDB ze vliegen, jammer dat hij geen connecties heeft met buitenaardsen,in dat geval zou ik dan de uitspraak”in de lucht te wonen”, begrijpen.


  Maak melding

 5. Volgens de van moord verdachte Drugscrimineel stonden de investeerders ook in de rij om te gaan investeren in Su.

  Deze figuur leert het niet af om te pochen.


  Maak melding

 6. Los van de politiek: Suriname ligt vrij strategisch om als op- en overslagland te fungeren. Landen die een betere uitgangspunt hebben zoals Venezuela en Cuba hebben wat kleine geschillen met de “Rijke Landen”. De overige landen langs de Atlantische kust hebben een ontoereikend economische handelsbalans om een echte concurrent voor Suriname te zijn. Je zou eens aan olie opslag kunnen denken maar ook als goederen overslag vanwege de gunstige uitvalsbasis naar Noord Amerika en Afrika. Japanse autoproducenten zouden hun fabrieken graag in Suriname willen zien vanwege de ligging. Een Ro-Ro haven is het enige wat daarvoor nodig is. Het is dus niet ondenkbaar dat binnen enkele jaren het immer groene Suriname doelwit zal worden van vele multinationals als investering- en lage lonenland. Hopelijk worden de fossiele brandstoffen die nu nog luieren onder de Atlantische aardkorst ook in Suriname opgeslagen en geraffineerd.


  Maak melding

 7. Straks gaat onze hoofdverdachte opperhoofd ons komen vertellen dat hij samen met zijn geniale oranje Amerikaanse collega is uitgenodigd voor het huwelijk van Harry en Meghan, hij mag zelf meevliegen in Air Force One, zodat hij zijn eigen Skeer Force One niet uit de reguliere vaart hoeft te halen.


  Maak melding

 8. Su is roti staat Daarom komen en gaan van top criminelen in Su. Kabouter heeft gelijk dat top mokro.s ook naar Su gaan komen om de roti te bekijken en dan die mee te nemen naar amsterdam. Aiii baja weer een mooi verhaal voor mensen die op hem lijken. We zullen het zien in 2020. maar peilingen wijzen er op voordeel van de paarsen neks no fout maar sarie voor kinderen die geen vaders kennn.


  Maak melding

 9. Belangstelling blijkt uit cijfers van toerismebezoek en toeristen die hun bezoek herhalen. Belangstelling blijkt uit toevloed van buitenlandse investeerders waar het Surinaamse bedrijfsleven om vraagt (geen rovers en concurrentie). Belangstelling blijkt uit duurzame producten en projecten die wij te bieden hebben. Als het louter gaat om enkele tickets voor beleefdheidsbezoeken en vluchtroutes verkennen voor een potentiele politieke vlucht van de persoon Bouterse dan is er belangstelling om samen met de BOEF Bouterse het Surinaamse volk te bestelen. Dan gaat het om de clown, dwaas (die zijn land weggeeft) en artiest Bouterse die naar zijn fans gaat in landen die geïsoleerd zijn van de democratische vrije westerse politieke wereld. Bouterse als individu = geen SURINAME. Het zijn schurkenstaten die naar schuilplaatsen zoeken, die Bouterse uitnodigen als persoon die eigenaar zegt te zijn van een dom volk dat hem nog niet heeft weggejaagd. De narcist Hitler dacht ook dat hij populair was toen hij dacht een groot Duits rijk te kunnen stichten in 1940-1945.. De Surinaamse bevolking staat op het punt de despoot Bouterse weg te jagen omdat hij volk en grondgebied gebruikt als onderpand om hemzelf en een tiental families en vriendengroepen te verrijken met ongedekte leningen uit het buitenland. Landen zien hun lans schoon om voor een bordje linzensoep eigendommen in het rijke Suriname te krijgen dat zijn rijkdommen laat verkwanselen door een malloot.


  Maak melding

 10. Blijf dromen Jimman. Japanners bouwen hun fabrieken in landen waar hun auto’s verkocht worden, zoals Brazilië, Mexico en de VS.
  Ik vraag mij ook af op welke route Suriname zo gunstig ligt dat je daar je spullen brengt om uit te laden en ze vervolgens weer in te laden om verder te vervoeren. Voor transport vanuit Azië ligt het aan de verkeerde kant van Zuid-Amerika en vanuit Europa varen ze gewoon rechtstreeks naar de eindbestemming.
  Grote schepen kunnen Suriname niet eens binnenkomen en dan houdt het al op.

  Een tweede is dat bedrijven zich bij voorkeur vestigen in een politiek stabiel land. Suriname is dat niet.
  Beter gaat men zelf aan de slag in plaats te gaan zitten wachten tot buitenlanders de welvaart komen brengen want die komen niet.


  Maak melding

 11. Ben er niet mee eens wat je typt Jimman, je lijdt zeker aan grootheidswaanzin, Suriname ligt helemaal niet strategisch ten aanzien van de grote zuid- Amerikaanse economieeen.


  Maak melding

 12. Suriname is in de uitverkoop en daarom ook deze logische en vermeende belangstelling. Diegene die betaald zal dan ook de prijs mogen bepalen. Het is In dit verband een vanzelf-sprekend gegeven dat er ook kapers zijn op de kust. Anderszins is een kinderhand immers ook gauw gevuld.


  Maak melding

 13. Is echt jammer dat het zo corrupt is in surinae tuurlijk gaat er veel belangstellingzijn.ik snap gewoon totaal niet waarom er mensen in godsnaam op bouterse stemmen tot nu toe wat in welke opzichten is suriname voor uit gegaan.met zijn veel uitnodigingen. ondertussen laat bouterse zijn volk gewoon stikken.


  Maak melding

 14. Weer de makkelijke weg kiezen,zelf produceren is de kracht van een land en zijn economie. Maar met luie en domme mensen bouw je geen moer op.450.000 mensen laten zich misbruiken door 1000 rijke idioten. Pak godverdomme eens je trots op voor Suriname en donder deze boeven het land uit en gevangenis. Leg het land plat dat is niet moeiljik voor jullie luie donders.


  Maak melding

 15. @ Hans vd Broek, helemaal mee eens.

  Het verhaal van de president is een kletsverhaal. Alleen zijn trouwe, slaafse achterban gelooft deze nonsense.


  Maak melding

 16. Bouta zijn uitspraken en gedrag van ” in de lucht wonen” komt uit een mond van een kind van 4 jaar. Al die bezoekers komen echt niet voor jouw Desi. Yildiz is bezig vriendjes te worden met buitenlandse ambassadeurs. Wat jij doet Bouta is om de haverklap het land uitvluchten en de bevolking aan hun lot overlaten. Mensen gaan dood hier en jij steekt de oceaan regelmatig over. Het beste is om voorgoed weg te blijven en asiel te vragen in India.Loser


  Maak melding

 17. Van de 60.000 mensen die voor de republiek werken kunnen er 20.000 van in de private sector gaan werken.Surinamers zijn DOM en willen alleen maar krijgen.
  Ga eens aan het werk. Suriname is toch rijk aan grondstoffen.
  Pedro.


  Maak melding

 18. ja laat de marrokanen en de andere moslims maar komen.
  Straks hebben we geen Surinaamse vlag meer,maar die moslim vlag.het gaat goed met suriname.
  Wat gaan de creoolen dan doen ?? die de baas zijn in de stad ??? moeten ze vluchten straks??

  Verenigde Surinaamse staat, alles is welkom


  Maak melding

 19. Ht mag mooi klinken .maar waar voor komen ze dat wordt niet vertelt.Suriname wordt weer verkocht. Aan buitenlanders .hoefdraad en peggy helpen ook een handtje bij fuck hun


  Maak melding

 20. DAAROVER..KAN DIE INDIAAN VEEL KOMEN VERTELLEN HOE LANDEN INTRESSE HEBBEN VOOR SU MAAR OM IN HET PARLEMENT OP URGENTE VRAGEN ZOALS…CORUPTIE GEVALLEN BIJ OW EN VERANTWOORDING AFLEGGEN ..NADA…


  Maak melding

 21. Waarom klagen jullie….
  Jullie hebben zelf dit monster gecreeerd wetende dat hij niets anders is als een moordende crimineel.

  Zijn jullie dom of hoe zit dat..jullie gaan straks weer op dit stuk vreten stemmen en weer klagen…ik heb te doen met jullie!

  Deze dictator luisterd niet naar de bevolking,hij houd geen discussies met zijn mensen.
  Wat hij zegt moet gebeuren…

  Hebben jullie nog niet door dat deze man satansbloed heeft..iemand die zn eigen vrienden vermoord,die in veel eerlijke landen niet welkom is vw zn grillig gedrag.

  Danzij een kronkel in zn hoofd doet hij wat hij wilt,heeft hij ooit zn fouten bekend?
  Neen toch …want hij is perfect!

  Jullie zijn wat hij heeft gemaakt van suriname.

  Vreemd dat hij niet telang geleden zei dat dr iets mis is met de suri bevolking….ha ha haha
  Zou hij gvd niet naar zichzelf moeten kijken…de armoede de moedeloosheid heeft velen tot rare situatie geleid.
  Armoede,honger,geen kijk in de toekomst,en vooral een leider die liegt steelt corruptie veroorzaakt …waarom bouta buiten naar partners zoek is mf zwak!!!!

  Bedelen en leningen afdwingen….deals sluiten in het geheim,dit zal de bevolking geen soelaas brengen want al het geld verdwijnt in de zakken van the master of kill and deal.

  Als hij denkt dat dit de oplossing is dan kan hij evengoed nu ontslag nemen.
  Wij moeten het zelf doen!

  Ipv van alles uit handen geven ,wij moeten zelf aanpakken en de gelegenheid gebruiken….de helft vd overheid mag best id landbouw visserij etc,maar neen laat maar vistrawlers komen uit china die onze eigen markt zal kapot maken.

  Surinamers zijn niet lui!
  Men moet geholpen worden en we moeten het zelf doen!!

  Zorg voor werk land hebben we zat…zorg voor kennis ,schaaf de mensen bij richt je niet op goud en olie!!!

  Die tyd is voorbij….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.