Opnieuw voertuig onbeheerd aangetroffen op Bosje brug in Suriname

17
Bosjebrug in Suriname

In Suriname is opnieuw een voertuig onbeheerd op de Wijdenboschbrug in Paramaribo aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een auto, die omstreeks 04.00u afgelopen nacht op de brug is achtergelaten.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder van de auto van de brug is gesprongen in de Surinamerivier. De Surinaamse politie heeft de auto in beslag genomen en is een onderzoek gestart naar de eigenaar.

In april dit jaar werd er ook al een auto op de brug achtergelaten. Het lichaam van de bestuurder van die auto, een 57-jarige man, werd een dag later in het water aangetroffen. En 10 dagen geleden werd een bromfiets op de brug achtergelaten en sprong de bestuurder in de rivier. Deze man overleefde het.

De politie gaat na wie de bestuurder is, die de auto afgelopen nacht achterliet en waar de persoon precies is. Nadere details volgen.

17 REACTIES

 1. @laat me had een date met iemand en toen die persoon zag dat laat me, bongolo krabita een mislukte travestiet was is hij van die brug gesprongen. @laat me, yu sa !!


  Maak melding

 2. Een paar Uren na de plechtige gebeurtenis? En zo te lezen niet iemand die van de bus afhankelijk was.
  Ze hebben gehoord dat ze moeten gaan werken en meebetalen aan de heropbouw van het land en kiezen de weg van de minste weerstand.


  Maak melding

 3. Inzittenden:……

  Paki-RAT-igri,
  RobGay,
  Paraman,
  Milton,
  Wendy,

  de vernederende nederlaag en schande is ze teveel geworden.

  👋👋👋🥳🥳🥳


  Maak melding

 4. @Flyer die paarse kliek is in geen velden of wegen te bekennen. De schaamte is immens geworden. Eigenlijk zouden er wekelijks bussen vol met Ndp aanhangers richting Bosje brug moeten rijden. Ruimt lekker op.


  Maak melding

 5. Daga interprise&co 17 juli 2020 At 14:23
  @laat me had een date met iemand en toen die persoon zag dat laat me, bongolo krabita een mislukte travestiet was is hij van die brug gesprongen. @laat me, yu sa !!@@

  Je hebt verstand en denkwijze van een puber alleen maar onzin en nonsens
  Iemand met zo’n denkwijze is gedoemd om failliet te gaan je bent een zwakzinnige boswachtertje met een s3 kogelwerend vestje heb jij de schuldeisers in Suriname al afbetaald
  Wanneer ga je naar Suriname kijk maar uit op zanderij dat je niet word gearresteerd dus begin je schulden in Suriname te betalen en ook die 800 bewakers die je 6 maanden niet hebt betaald ze hebben ook hun gezin vuile arrogante oplichter


  Maak melding

 6. Ze vallen met bosjes🤔 Ze hebben jaren de tijd gehad om te springen , nu is er eindelijk weer zon achter de horizon🌅 , kunnen ze het niet aan.🙄of is de angst voor de onderzoeken die komen gaan zo groot?😉


  Maak melding

 7. WAGENPARK SURINAME:
  3 TOYOTA PRADO,S BIJ ASHWIEN ADHIEN. HOPELIJK NIET OP PRIVE KENTEKEN GEZET.
  12 ZWARE AMERIKAANSE WAGENS BIJ DESI BOUTERSE. HOPELIJK NIET OP PRIVE KENTEKEN GEZET.
  19 TOYOTA PRADO,S BIJ MINISTERS
  ALLE NIEUWE PICKUPS ETC BIJ ALLE DR EN RR LEDEN OPHALEN.
  ALLE POLITIEVOERTUIGEN IN KAART BRENGEN
  ER ZIJN NOG HONDERDEN LANDSAUTO,S BIJ ANDEREN.
  BESTAAT ER GEEN ADMINISTRATIE HIEROVER.
  ALLES DAN OOK ALLES MOET NETJES IN GOEDE STAAT AFGELEVERD WORDEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.