OM gaat 27-jarige man vervolgen om dood Orlando Boldewijn

6
17-jarige Orlando Boldewijn al een week spoorloos
Foto: Orlando Boldewijn

DEN HAAG, 10 okt – Het Openbaar Ministerie gaat een 27-jarige man uit Den Haag vervolgen vanwege betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn. Dat meldt de NOS. Volgens de omroep was de man al eerder verdachte in de zaak, maar werd na een paar dagen weer vrijgelaten. Hij bleef al die tijd wel verdachte. Het OM verdenkt hem van mishandeling met de dood tot gevolg, dood door schuld en het nalaten om hulp te verlenen.

De 17-jarige Orlando had op zondag 18 februari twee keer afgesproken met mannen via de homo-datingapp Grindr, iets wat hij vaker deed. Na de laatste date, met een man van 20 uit Den Haag, kwam Orlando niet meer thuis. Die date zei dat hij Orlando na hun afspraak had afgezet op de Böttgerwater in Den Haag.

Duikers zochten een week later in het water in de Haagse wijk Ypenburg, in de buurt van de plek waar Orlando voor het laatst werd gezien. Diezelfde avond werd het lichaam van de jongen in het water gevonden. De familie van Orlando vindt het terecht dat de verdachte wordt vervolgd. Volgens hun advocaat hebben de nabestaanden het gevoel dat zo veel mogelijk is geprobeerd de waarheid te achterhalen.


6 REACTIES

 1. Rest in peace ,

  Als hij mijn klein zoon zou zijn; zou hij nog in leven blijven, maar wel met een stevige koti go !
  en die k@ mpp Hollander zou nu zonder penis rondlopen, al moet ik 30 jaar brommen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. @ FBI

  God heeft Adam en Eva geschapen en niet Adam en Evert,ik ben ouderwets en laat me met rust !!!
  Ik criminaliseer niemand, maar ben ik ook niet blij mee : er lopen namelijk te veel mooie dames rond
  mang.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Beste FBI, ik zou zeggen lees de Bijlber een keer.

  Romeinen 1:26: “Daarom heeft God hen prijsgegeven aan onterende hartstochten. En vrouwen hebben de natuurlijke omgang verruild voor de tegennatuurlijke. Eveneens hebben de mannen de natuurlijke gemeenschap met vrouwen opgegeven en zijn ze in lust voor elkaar ontbrand: mannen plegen ontucht met mannen.”


  Maak melding

 4. Ik vraag me af of al die zogenaamde Bijbelvolgers ook zelf volgens de letter van de Bijbel leven? Bovendien: wat is het probleem als iemand gay is? Gaat niemand toch één malle moer aan, tenzij je jaloers bent? Je zou blij moeten zijn, want dan blijven er toch meer mooie vrouwen of mannen over? Get a life of your own! Pffffffff


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.