dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVordering pg in zaak Hoefdraad afgewezen door DNA

Vordering pg in zaak Hoefdraad afgewezen door DNA

-

Does Travel - naar Suriname

De vordering van de procureur-generaal (pg) in Suriname om minister Gilmore Hoefdraad van Financiën in staat van beschuldiging te stellen is vannacht iets na 01.00u afgewezen door De Nationale Assemblee (DNA). 28 parlementariërs hebben tegen de vordering gestemd en 14 voor.

DNA kwam maandag in een plenaire openbare vergadering bijeen om de vordering van de pg te bespreken. VHP-parlementariër Mahinder Jogi werd in de avond door de politie uit de vergaderzaal gezet. Dit op verzoek van parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons. Jogi zou een ander lid hebben beledigd door te zeggen ‘jap-japie hoor ie mofo‘.

Hoefdraad wordt verdacht van 11 strafbare feiten. Hem wordt corruptie, overtreding van de Surinaamse Bankwet, oplichting en ambtsverduistering verweten. Er zijn 26 stemmen nodig om de minister in staat van beschuldiging te stellen. De NDP-fractie heeft vorige week verklaard de vordering van de pg te zullen afwijzen.

Volgens de NDP-fractie zou de pg uiterst onvolledige, eenzijdige en bevooroordeelde onderbouwing gegeven hebben aan zijn vordering om de minister in staat van beschuldiging te stellen. Het verweer van minister Hoefdraad de dato 13 mei 2020 ten overstaan van de Hoorcommissie is tijdelijk hier te downloaden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

66 REACTIES
 1. Dit was al te verwachten nu is het overduidelijk voor het volk wat ze moeten gaan doen op 25 mei aanstaande.

  De criminelen bende heeft boefie gered maar met dit gebaar zo goed de verkiezingen verloren. Vaarwel ndp!!!!

  Kondremang,

  Stem bewust
  Stem deze criminelen weg!!!


  Maak melding
 2. Jullie hebben allemaal mooie oraatjes uit de noordzee!

  Een harde werker en volksgericht beleid wordt beloond. De oranje movement denk voor de verkiezingen een slaatje te kunnen slaan….dossier rammelt van alle kanten en is duidelijk bevooroordeeld….. nog 5!


  Maak melding
 3. Uitstel van executie !!!!

  Boefdraad moet weten dat de Coalitie + BEP hem … FOR THE TIME BEING ….in bescherming nemen.

  Na de verkiezing wordt Boefdraad door de PG voor verhoor opgeroepen … al dan niet … gearresteerd. De … Bermpartij + BEP … zullen Boefdraad niet in bescherming kunnen nemen.

  Reactie van de Bermpartij + BEP zal zijn …. sorry Boefie … we hebben verkeerd gehandeld … we hadden je niet in bescherming moeten nemen …. nu moet je jezelf zien te redden … alleen …. BEGI BEGI … mondje toe … anders zijn wij de PINEUT …. asjeblieft !!

  We zullen je dagelijks opzoeken in Santo Boma.

  Boefie … don’t forget … IF YOU TRY TO FLY …. zoals Henk Goedschalk toentertijd …. je komt op de Internationale Opsporingslijst … ze gaan BOUNTY HUNTERS op je afsturen !!!

  Hoe dan ook … de Rechtstaat … zal recht overeind staan en ZEGEVIEREN !!!!!!!!


  Maak melding
 4. Ben benieuwd wie de 2 andere nee stemmers, na Waido, zijn geweest want er zijn 28 nee stemmers geweest.

  Overigens betekent dit dus nog niet dat Hoefdraad niet zal worden vervolgd want indien de NDP verliest en Hoefdraad wel of geen minister is zal de PG hem toch we achterna zitten.


  Maak melding
 5. De Caribbean Financial Action Task Force (CFATF) heeft sedert het jaar 2014 een waslijst aan verbeterpunten meegegeven aan Suriname om het stigma van een onbetrouwbare en FAILED STATE te voorkomen. Suriname staat vooralsnog niet op de blacklist. De eerstvolgende evaluatieronde wordt gehouden in de periode tussen maart en juni 2020. Indien Suriname er niet in slaagt om zijn huiswerk adequaat klaar te leggen, zal dit desastreuze gevolgen met zich meebrengen: het geslingerd worden op de blacklist !!!

  Suriname gaat een hoge prijs betalen voor het NIET VERVOLGEN van Hoefdraad.


  Maak melding
 6. Dit is uitstel en geen afstel. De volgende regering gaat echt jacht maken op deze boeven. Het wordt bijltjesdag. Alle boeven: gestolen gelden teruggeven en de gevangenis in. NDP geniet van je laatste stuiptrekkingen want het wordt spannend na 25 mei. Gedenk: er mogen niet meer stemmen worden uitgebracht dan het aantal kiezers. Deze controle zal heel scherp worden doorgevoerd om corruptie te voorkomen of achteraf te ontdekken. Ook zal er rekening gehouden worden met het feit dat 70 % van de kiezers naar de stembus gaan.


  Maak melding
 7. Zolang Boefie kan lenen en stelen voor de NDP, zal hij beschermt worden door de andere rovers en oplichters. Ik ben benieuwd wat Meneer Van Trikt hiervan vindt en wat zijn moeders gedachtegoed hierover is.


  Maak melding
 8. Dit is gewoon een dikke middelvinger naar het volk toe. Zo van” bemoei jullie niet met onze criminele praktijken, gaat jullie niks aan, jullie hoeven niks te weten, donder een eind op stelletje mpp idioten”

  Walgelijk gedrag van de boeven!


  Maak melding
 9. Suriname is hard op weg een paria staat te worden. Een land met C-ratings, blacklist (CFATF) een president welk in eigenland veroordeeld is, een Govenor die in bak zit, vrouw van president die in verband wordt gebracht met een mega diefstal en nog veel meer.

  Zouden de apatische Suri’s weer de NDP aan de macht helpen ? Kan het me haast niet voorstellen.


  Maak melding
 10. De Nationale Assemblee (DNA). 28 parlementariërs hebben tegen de vordering gestemd en 14 voor.
  =====
  Als de oppositie dit echt belangrijk had gevonden, dan zouden ze niet met 14 leden maar aanwezig zijn in het parlement! Maar dat zijn we al gewend van deze huichelaars. Ze zitten liever thuis op hun luie reet, van waaruit ze hun berichten kunnen schrijven en naar de media opsturen!


  Maak melding
 11. @Wayambo

  Waarom zouden ze komen. De gebrainwashte coalitie stond er als stemvee het land belachelijk te maken.
  De DNA werd rechter en ging akkoord met een gemankeerd verweer van Boefdraad de eerste dief in de geschiedenis die in de rechtbank eerlijk is. Het was weer een bizare vertoning van onmacht waar Boefdraad laf weg beleef.

  De regering doet wanhopig beloften uit lege potjes.

  Er wordt over lekken gesproken nu Simons maakt duidelijk waar het lek zat. Bij haar thuis.


  Maak melding
 12. Wat moet het volk doen? Stemmen voor een partij die anderen in het parlement Jap-japies noemen, wat een respect toon je aan een volk, om je verkiesbaar te stellen. En je toont geen respect voor de pet of stoel van de voorzitter, en zegt dat je blijft staan. Come on, en als jullie zelf aangeven dat wanneer de VHP heeft gewonnen, jullie mv Jenn Simmons een hok zullen geven in een dierentuin!!
  Geloof mij het is beter als de VHP, haar uitvaart dienst bekend maakt voor 25 mei.
  NPS ers, wanneer 2 honden vechten om een been, dan gaat een derde er mee heen. Patricia zal moeten beseffen dat de VHP geen collega’s ziet, laatstaan vrouwen.


  Maak melding
 13. Wat een watjes zitten er in de DNA coalitie.
  Wiens brood men eet wiens taal men spreekt. Wat een gore dievenbende
  Allemaal handen op 1 buik. Boefdraad heeft genoeg plek op zijn dikke gezwollen buik.
  Weg met deze waardeloze DNA.


  Maak melding
 14. Ik had niet anders verwacht. Deze criminele regering doet waar ze voor staat.
  Het is wel jammer dat ze deze kans niet durven te nemen om in de rechtbank aan te tonen dat Hoefdraad echt onschuldig is. Dit maakt hem en de hele regering alleen maar verdachter.
  Na 25 mei zal er een compleet nieuwe regering zitten die korte metten zal maken met deze landverraders.
  Deze mensen hebben het land echt kapot gemaakt.


  Maak melding
 15. Het aantal slimme Surinamers is vele malen zeer gering in Suriname. Het aantal oerdomme Surinamers is uitmuntend in Surinamers.

  Deze groep oerdomme uitmuntende Surinamers zijn zeer zwakbegaafd, oerlui, zijn te vinden in de criminaliteit, hangmensen op hoeken van straten, beroven mensen die van de banken komen, op bevel zijn ze op te roepen om in optochten van hun lijder of diens vrouw te komen, hun denkvermogen is zeer gering en nemen genoegen met linzensoep, enz.

  Zie hoe deze groep was en is sinds 25 februari 1980 en nu nog steeds is. Suriname is verloren met deze mensen. Zie daarom weer hoe het in de DNA van Suriname gisteravond aan toe is gegaan. Het was al voorzien.

  Ook de “algemene en geheime verkiezingen van 25 mei 2020 voor de dna van de republiek suriname” staat nu al vast.

  Zie:
  – vervuiling kiezerslijsten,
  – vreemdelingen, haitianen, venezolanen, cubanen enz die gaan stemmen.
  – mensen die op adressen zijn ingeschreven, die daar niet wonen.

  – stembureau bemand met alleen ndp-ers,
  – niet genoeg waarnemers uit de wereld, EU, enz,
  – enz, enz

  Hoe meer de zwakbegaafden onderdrukt en monddood worden gemaakt, hoe meer ze hun dictator verheerlijken.

  Zie:
  -duitsland onder hitler,
  – egypte onde moebarak,
  – venezuela onder chavez/ maduro,
  – nrd – korea onder kim
  jung il,
  – libie onder gadaffi,
  cuba onder castro en nu een andere despoot,
  suriname sinds 25 feb 1980

  Triest en dit zegt meer dan genoeg hoe het met Surinamers is gesteld de dag van vandaag


  Maak melding
 16. @ Zandloper … je verstand reikt niet verder dan woestijnzand !

  De PAARSE JAP JAPIE/KES KESIE … AFONSOEWA … heeft het woord JAPJAPIE/KE$KESIE in de huidige politiek geïntroduceerd.

  Heeft KES KESIE/JAPJAPIE … AFONSOEWA … respect getoond voor de rechterlijke macht en het volk om zich weer herkiesbaar te stellen ????????

  Geef me een GROTE BRICK …. anders gezegd …. GET LOST !!!!!!!!!!!


  Maak melding
 17. De democratie in Suriname werkt als een tierelier. Dat hebben we kunnen aanschouwen. Het is vermeldenswaardig dat precies dezelfde wetten en regels en protocollen in deze onderhavige kwestie, ook gelden in Nederland. Ik zeg dit speciaal aan degenen die Nederland als God beschouwen. Heb je kritiek op de beslissing in de DNA genomen ,dien je ook kritiek te hebben op het beleid in Nederland. Het enige verschil is dat wanneer ministers in opspraak zijn ,zij hun werkzaamheden even opschorten. Dat is echter een ongeschreven regel , dus geen wet van Meden en Perzen. In Suriname heeft men de vrijblijvendheid op de post te kunnen blijven en de DNA een beslissing te laten nemen. Dat is geschied. Andersom, als er wel anders gestemd was ,had de minister het nakijken. De democratie in Suriname werkt als een tierelier.


  Maak melding
 18. Beste Surinamers,

  Laten wij beseffen welke partijen in ieder geval niet in de komende regering / coalitie moeten komen, dit zijn:
  NDP, HvB, BEP, Doe Palu, Abop/ PL
  Deze partijen zijn (mede-) verantwoordelijk voor de val van Suriname !

  Dit is het moment, dit is onze kans.
  Er komt geen tweede kans.
  Laten wij nu schoonschip maken !

  Nogmaals een oproep aan:
  NPS, DA’91, PRO en Strei,
  Doen jullie harder je best, jullie zijn straks nodig !
  Vecht voor een plaats in de coalitie,
  vecht voor een kwalificatie in de regering.

  Yu kondre ab yu fanodoe.
  Wij gaan onze Suriname redden. W’o set ing.

  Krakti !


  Maak melding
 19. Het surinaams volk bepaald of Su na 25 mei zijn laatste adem uitblaast of nieuw zuurstof toegediend krijgt.

  Wees verstandig, voorkom verdere instorting van het land en zorg voor nieuwe zuurstof!


  Maak melding
 20. Wij van de Oppositie werken niet met schurken van NDP samen .

  NDP BEK zit vol met verbroedering politiek maar hebben alleen gestolen dat ze zelf naar de PG moeten gaan .

  Minister Makelaar Boefdraad jij heb ook nog een paar dagen ,schurk sedert 2011 tot 2020 heb je alles vernietig .

  Zelf bij de stuwdam heb je met Sardjoe en Van Dijk gerommeld .

  Sardjoe zou de stuwdam ook overnemen maar het geld was er niet .


  Maak melding
 21. NDP heeft veel geld in kas.
  Met dit geld kunnen ze iedereen omkopen
  Geld is macht.
  Suriname is gewoon een corrupt land.
  Bouta DICTATOR.


  Maak melding
 22. Om Suriname te redden zullen heel veel Surinamers in hun denk en gevoelsvermogen
  moeten veranderen. Want het is de mens die vorm en gestalte geeft aan situaties.
  Hoe dichter bij de honing (25 mei) des te agressiever de bijen.


  Maak melding
 23. HET VOLK WACHT OP HUN 200 MILJOEN GESTOLEN DOLLARS. WIJ WILLEN ONS GELD KUNNEN KRIJGEN BIJ DE BANKEN. EN NIET BIJ MONDJESMAAT VAN 100-200 PER WEEK.
  MIJN GELD DAN KOMEN HUN BEPALEN WANNEER EN HOE IK HET KRIJG.
  NEE NEE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  DE DIEF BESCHERMT DE BOEF HIER!!!!!!!!!

  SCHANDELIJKE TENTOONSTELLING MET ALLE OPGESTOKEN POTEN VAN DE JAPJAPIES.
  ZE KUNNEN BETER 26 MENSEN UIT SANTA BOMA HALEN EN IN DNA ZETTEN OM TE STEMMEM. ZELFDE EFFECT.

  MAAR JA. BOUTA DE INDIAAN MET 40 JAAR CEL SCHAAMT ZICH NIET. ZOVELEN GEDOOD , HIJ SCHAAMT ZICH NIET. NIET VROUW DE DIAMANTEN DIEF SCHAAMT ZICH NIET. LIEGT WAAR ER GEEN GRAS GROEIT.

  JOGI : BIGUP PAPE. JOE NA MANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 24. Denki 19 mei 2020 At 11:14

  ” … Hoe dichter bij de honing (25 mei) des te agressiever de bijen. …”

  Leuk gezegd.

  Het is maar net hoe men het bekijkt.
  De “honing” (Rijkdommen van Suriname) is van de bijen (het volk),
  indien een profiteur (NDP en sympatisanten) de honing van de bijen wilt stelen dan worden de bijen agressief. Klopt.
  MAAR:
  een imker (VHP) weet om te gaan met de bijen en hun honing. De imker (VHP) zorgt met respect voor een Win – Win situatie en met behoud van natuur.

  Suriname is van het volk. Krakti !


  Maak melding
 25. Quote Denki
  “Om Suriname te redden zullen heel veel Surinamers in hun denk en gevoelsvermogen moeten veranderen.”

  Het 2e deel klopt helemaal. Het 1e deel moeten ze zelf doen. Je kunt iemand niet veranderen. De suri’s moeten zelf de knop omdraaien.

  Ik wens ze veel suc6.


  Maak melding
 26. Deze uitkomst was te verwachten, no commend. Ik verwacht dat er voor de verkiezing nog meer troep naar buiten komt.

  De vhp moet aangifte doen vd facebooker ‘meanwhile in suri’, dat is de persoon die fake berichten verspreid. Gelijk indammen.
  Waarschijnlijk geen cybercrime afdeling in dat land. Bedrijven worden gehackt, WP wordt misbruikt, en niemand wordt verantwoordelijk gesteld.
  Anyhow, wkn jullie hebben nu meerdere ervaringen met fake berichten.


  Maak melding
 27. Na 25 mei moet PG vervangen worden. Geestelijk niet stabiel. Bouterse moet nog een PG benoemen. Deze wordt spek en bonen. Dit is de VHP adviseur. Wie houd wie voor de gek??
  Als we dit soort figuren daar hebben dan mogen we de tent sluiten
  de zoveelste poging van vhp mislukt
  OPPOSITIE LOOPT ALTIJD WEG. HUN GELD NEMEN ZE EIND VAN DE MAAND WEL
  deze maand moeten ze gewoon 50% krijgen.wie zal hier voor stemmen


  Maak melding
 28. =Een AAP Abdoel heeft geschreeuwd tegen te stemmen en de rest van alle andere apen in de DNA hebben achter hem gelopen.

  Een ieder mag zeggen wat ze willen van ex president Venetiaan, maar zie het verschil. Bouterse en co kan ex president Venetiaan niet evenaren.

  Ik hoop dat ze allen dit aan hun gezin zullen verklaren.

  Ben blij dat de DSB dat geld niet gaat lenen aan de staat voor die noodfonds.


  Maak melding
 29. We zijn goed op weg om Venezuela in te halen,maar geloof me vroeg of laat gaat Surinaamse bevolking de 28 leden berechten en de voorzitter.
  Honger doet rare sprongen maken.


  Maak melding
 30. =De bewijsstukken van Trikt en de gesprekken die toen zijn opgenomen moeten gewoon naar buiten komen. Ik zal dan horen wat die AAP Abdoel te zeggen heeft.


  Maak melding
 31. @Abdoel
  Jij oordeelt over een gecertificeerde accountant dat hij de ervaring ontbeert om als forensisch accountant op te treden.
  Abdoel jij zegt dat je hebt gehoord / vernomen dat de accountant die met de PG bij het verhoor heeft gezeten. De opmerking is dan “Abdoel jij hebt het geen bewijzen dat deze accountant geen forensisch accountant is”.
  Wel Abdoel een accountant moet alle hulp inroepen voor gebieden waarvan hij niet over voldoende kennis en expertise bezit (één van de regels voor een accountant) en indien hij helemaal geen weet heeft om de opdracht te accepteren dan MOET hij de opdracht weigeren.

  Abdoel
  Denk eens na wat je bazelt want dat verdient een DNA dus niet


  Maak melding
 32. Mensen die roepen dat dit democratie is hebben geen enkel benul wat democratie inhoudt.
  Met overmacht een in DNA van een coalitie een verzoek van de PG tot onderzoek van een minister tegenhouden staat recht tegenover de democratische rechtstaat.
  Zie maar Ronald Venetiaan die tot twee keer toe met overmaat van macht zijn eigen ministers heeft laten onderzoeken en veroordelen.
  Dat is pas Democratie.
  Een belevenis van de democratie in de ruimste zin van het woord.
  Dus een ieder die hier loopt te roeptoeteren, zou ik zeggen terug naar de schoolbanken.
  Fo soso naar school zijn gegaan hoeft geen schande te zijn als je maar weet op welk moment je dit moet corrigeren.


  Maak melding
 33. Ach ja alleen deze minister schijnt ons geliefd Suriname te kunnen redden volgens 28 mee vreters.De kleine man hoeft zich niet meer druk te maken de pg(onze rechtsstaat) is overruled en ondermijnt tijd om dit te vieren met 1000 toeterende auto’s.Pg laat de kruimeldieven maar vrij want is toch dweilen met de kraan open. Echt verbazingwekkend want niet alleen bij God ook in ons geliefd Suriname is alles mogelijk dankzij jaknikkers en zakkenvullers.Ooit zal de MORSERIJ naar boven komen drijven maar dan is het al veels te laat.Hoop dat alsnog goedkomt met ons Suriname.


  Maak melding
 34. Even leek DNA op een zittingszaal, compleet met vervolgingsambtenaren, advocaten, deurwaarders en rechters. In plaats van de minister kwam de pg in de beklaagdenbank terecht
  ========
  Volgens Nita Ramcharan, hebben ze de PG zelfs in de beklaagdenbank geplaatst. Wat mooi zeg, op je oude dag toch nog wat bereikt! LOL!!!!!


  Maak melding
 35. Heeft het volk de ndp DNA leden mandaat gegeven om te roven en jatten !!!
  Ik dacht het niet “kijk” hoe ze pinaren !
  Prijzen en koersen omhoog…succes Op 25 mei a.s.!!!!


  Maak melding
 36. Het is de week van de vele vragen over hoe je een redelijke samenleving wilt opbouwen… Jogi van de vhp had het over een jap japi..Dit hoor ik voor de tweede keer .. Dat is alleen te rechtvaardigen als de ndp dame die het geuit had, hem bedoeld had.., en misschien was het ook zo of misschien niet .. NDP-parlementariër Silvana Afonsoewa riep NDP’ers op om met.. mee te gaan. Ze zei ook dat 2020 het jaar is van de NDP. “Oppositie noch krijgsraad zal de show stoppen. No wan p’tjing jap japi …Hij. Jogi, heeft alleen recht als silvana hem of een partij genoot.. bedoeld had.. met een gelijke munt.., anders dan de srd.. terug te betalen, anders niet..Zelfs voor Surinaamse begrippen.., een time out.. .. . En dan, terugkijken naar de pijnlijke kwestie.. hoefdraad… Een rechtbank kan ookal buiten het parlementaire besluit kijken in de keuken van de ndp minister van financiën… Het is een automatisme.. Verder onderzoek naar de handelingen van ex governor van Trikt.., de lijn verder volgen.. Het is overigens de ndp die de zaak rond van Trikt op agenda van de rechter heeft gezet.. Waarom nu afhaken.., en waarom de BEP in meeslepen.. BEP verliest haar neus hierdoor.. ..Mensen ook die onderwijzer en de buschauffeur moeten met hun inkomsten, hun gezin kunnen onderhouden..De srd kent weinig koopkracht..,Men durft nu de schijnheiligen van de ndp aanhangers recht in de ogen te kijken.. Ze juigen over een paar kilometers asfaltweg.. de highway.. Eugene van der San.., is blij.., hij maakt een balans op.. Deze ooit goed presterende burocraat, van der San, is nu de dans-partner van mevr. Bouterse.. Op video schat ik van der San als een reus van 1 meter 65… .. Dat de highway op de bonne is aangelegd.. Geleend geld van China,daar praat niemand over.. Een super corrupte massa., dat is de ndp.. Ongekend in de geschiedenis van Suriname is dat de minister van financiën met de kasreserve vandoor gaat. .. Over de supermarkt-prijzen, zeggen de ndp trawanten.. a no mi.., na snesi…


  Maak melding
 37. Even leek DNA op een zittingszaal, compleet met vervolgingsambtenaren, advocaten, deurwaarders en rechters. In plaats van de minister kwam de pg in de beklaagdenbank terecht
  ========
  Volgens Nita Ramcharan, hebben ze de PG zelfs in de beklaagdenbank geplaatst. Wat mooi zeg, op je oude dag toch nog wat bereikt! LOL!!!!!

  Patricia, na 25 mei moeten we deze bejaarden van het zwakke geslacht vervangen door sterke vrouwen!!!


  Maak melding
 38. @ miss Wendy,

  Ik had mij voorgenomen jou niet meer te beledigen: De veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudig MOORDENAAR kan de PG niet vervangen of wegsturen.

  Jouw pleesident is daar toe niet bevoegd.

  DE PG is voor het LEVEN BENOEMD.


  Maak melding
 39. Yogi is gewoon een schoft. Hij moet geroyeerd worden vanwege deze uitspraak. Dit is onacceptabel op dit niveau. De DNA is geen Waterkant.net. Ook geen Face Book en Instagram or whatsoever. Alles wat plaatsgevonden heeft, kan nog steeds onder de democratische paraplu gedekt worden. Dat men het minder leuk vindt ,is niet relevant. Thuis , in je vrije tijd mag je een hevige discussie gaan voeren met je vrienden of met je vrouw of man over hoe onrechtvaardig het leven wel niet is. Intussen wankelt de democratie niet. Die staat fier overeind.


  Maak melding
 40. Aangezien Nederland de God is van Suriname. Stel je nu eens voor dat een lid van De tweede Kamer een dergelijke uitspraak doet.


  Maak melding
 41. @Pakiratigrie,

  JE ZEGT DAT Jogi vanwege zijn uitspraak geroyeerd moet worden.

  Mijn vraag aan jou: Ik heb jou niet gehoord toen de veroordeelde Drugscrimineel tevens veroordeeld werd voor meervoudige moord.

  Wat had dan moeten gebeuren met deze MOORDENAAR Pakiratigrie? Naar mijn weten speelt hij nog steeds pleesident?


  Maak melding
 42. De Procureur Generaal moet Robert v Trigt met onmiddellijke ingang vrijlaten. Van Trigt is even als zijn opdrachtgever hoefdraad, onschuldig bevonden door de ndp DNA leden. Asap, kan hij nog mee terug met de KLM.
  Laat van Trigt vrij, want er zijn geen bewijzen. Het geld is verdampt vanwege de tropische hitte.


  Maak melding
 43. Kondremangs
  Dat was te verwachten door de boevenbende van DiDiBri en co. ….dit is uitstel van executie. Boefdraad. ..you can run but you can’t hide. ……25 mei. …nog maar 6 dagen…..a sori keba
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 44. De mensen die de sheriff moet opsluiten is gegroeid naar 28.Dat wordt veel werk.Want de NDP is baas in het verdraaien van feiten.
  Deze wet was bedoeld om te voorkomen dat ieder willekeurige burger een minister kon aanklagen.Alleen was de wetgever vergeten te zeggen dat het niet geldt voor de PG.De wetgever ging van uit dat er alleen maar fatsoenlijke lieden zitten in de assemblee.Maar het zijn allemaal japjapi’s.


  Maak melding
 45. @Pakiratigri

  De democratie en de trias politica zijn opgeblazen door de terroristen die in de coalitie zitten.

  1: Er is een compacte beschrijving. de Coalitie voegt de bijlagen toe en dat is manipulatief.
  2: De coalitie beoordeeld de bijlagen etc. iets wat de taak van de rechter is.
  3: De Coalitie neemt beweringen van de van verdachte over als zoete koek als harder bewijs dan het onderzoek heeft opgeleverd.
  4: Als er zulke grote verschillen zitten tussen de verklaringen van A en B is het juist zaak onderzoek te doen en geen doofpot te creëren voor een minister die bekent staat voor liegen.


  Maak melding
 46. henry 19 mei 2020 At 13:17
  @Pakiratigrie,

  JE ZEGT DAT Jogi vanwege zijn uitspraak geroyeerd moet worden.

  Mijn vraag aan jou: Ik heb jou niet gehoord toen de veroordeelde Drugscrimineel tevens veroordeeld werd voor meervoudige moord.

  Wat had dan moeten gebeuren met deze MOORDENAAR Pakiratigrie? Naar mijn weten speelt hij nog steeds pleesident?
  ======================================================

  henry,
  Scherp gezien, wat te doen met een voor moord veroordeelde president?
  Deze vraag gaat onbeantwoord blijven, de teefjes, sorry rioolratten houden niet van confronterende vragen.


  Maak melding
 47. Henry mi mati, ik heb nooit de veroordeling van Bouterse aan de kaak gesteld. Sterker nog ,ik heb erkend dat het een fout was destijds in 1982. Het had niet gehoeven. Je kunt al mijn berichtgevingen stuk voor stuk nagaan en dan ervaren dat ik het betreur. Echter, in het verlengde volgde de amnestiewet. Dit heeft de bevelhebber destijds, en zijn kameraden gevrijwaard. Dat houdt dus in dat de toenmalige bevelhebber en kameraden wel schuld bekennen en tegelijkertijd vanwege de amnestiewet, zich vrijwaren. De krijgsraad heeft hoe dan ook een vonnis geveld. De amnestiewet ook. Het is een kwestie van afvinken. De stand is op nul gebracht en van daaruit kiest de Surinaamse bevolking. De actuele situatie is wel van belang. Je kunt moeilijk tig jaar terug in de tijd. Anders kunnen Surinamers ook tig jaar terug in de tijd en Nederland verantwoordelijk houden. Wat dat betreft is er geen limiet.


  Maak melding
 48. VENETIAAN WAS EEN PRESIDENT OM U TEGEN TE ZEGGEN. BIG UP VENE

  BOUTA IS EEN PRESIDENT OM IN ZIJN SMOEL TE SCHIJTEN.

  DAT IS HET VERSCHIL.


  Maak melding
 49. @Pakiratigrie,

  He schrijft dat je erken dat 1982 een FOUT was:

  Pakiratigrie: jij praat over een FOUT: IK PRAAT OVER MEERVOUDIGE MOORDEN DIE DE LATERE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL GEPLEEGD HEEFT.

  Pakiratigrie alsjeblieft met het was een FOUT


  Maak melding
 50. @Pakiratigrie,

  He schrijft dat je erken dat 1982 een FOUT was:

  Pakiratigrie: jij praat over een FOUT: IK PRAAT OVER MEERVOUDIGE MOORDEN DIE DE LATERE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL GEPLEEGD HEEFT.

  Pakiratigrie alsjeblieft met het was een FOUT


  Maak melding
 51. Jogi heeft met gelijke munt terug betaald waar waren de betweterige coalitie aanhangers toen hij geiteneuker werd genoemd.De jonge onervaren leden kunnen niet tippen aan zijn gedrevenheid als kundige parlementariër respect voor ouderen is ver te zoeken.Werk aan de winkel voor ouders van deze generatie geldt ook voor de mensen die alleen van leningen willen leven.Laat tante sidonia haar eigen coalitiegenoten eerst goede omgangsvormen,normen en waarden bijbrengen.Jogi moest na het terugnemen van zijn gewraakte uitspraak het woord japjapie niet meer in de mond nemen maar keskesie.Doet PIJN maar iemand voor geiteneuker uitmaken dus ook.


  Maak melding
 52. De weg naar de politieke top is bezaaid met goede voornemens, maar eerzucht is een brandstof waarvan de as vaak corruptie is.
  Verschrikkelijk om te zien hoe deze imbecielen, narcisten en incompetente gasten dit mooie land naar de klote hebben gebracht. Maar neks no fout wo stem tap deng baka toch!


  Maak melding
 53. Het werd minister Blok van buitenlandse zaken kwalijk genomen dat hij Suriname een failed state had genoemd . Maar de nationale assemblee bewijst steeds weer dat hij groot gelijk heeft . Zo worden criminelen als Boefdraad uit de gevangenis gehouden terwijl iedereen weet dat deze boef ( rechterhand van meneer Bouterse ) werk voor een nog grotere boef , de nu toevallig president is van Suriname. Well a new day is on the horizon ! 25 mei gaan we afrekenen met de onethische criminele bende die NDP heet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES