VIDEO: Politie stopt NDP bijeenkomst vanwege coronaregels

35
VIDEO: Politie stopt NDP bijeenkomst na breken coronaregels

In Suriname heeft de politie dinsdagmiddag op moeten treden vanwege een bijeenkomst van de Nationale Democratische Partij (NDP) van president Bouterse. Dit is te zien in een filmpje van een Facebook gebruiker, die voor de deur bij de bijeenkomst stond en live ging.

Hoewel de Surinaamse overheid duidelijk heeft laten weten dat er een beperkte samenscholing in het land geldt, organiseerde de paarse partij dinsdag toch een bijeenkomst op Flora. Hierop sprak onder andere Klebert Drenthe, die de mensen wel verzocht de COVID-regel van 2 meter afstand in acht te nemen.

In het filmpje is ondermeer te zien dat er een drukte is bij de plek van de bijeenkomst. Verder is aan het einde te zien dat de politie met twee prowagens langskomt, om de bijeenkomst op te laten breken.

Het is de tweede keer tijdens de coronacrisis dat de NDP een bijeenkomst houdt. De vorige keer was Bouterse zelf aanwezig op een meeting te Flora, waarna hij zijn excuses aanbood.

Bekijk de video hier:

https://www.facebook.com/Overall.News.Suriname/videos/684195639010068/


35 REACTIES

 1. Ondanks je bepaalde mensen waarschuwt dat dit niet veilig is voor gezondheid, toch den man koskosi mi wreed. Laat ze maar over aan Gado.
  Mw. Veira D. van DnV, waarschuw deze (je) mensen noh. Of ga je ook als een hypocriet gedragen? Almachtige ziet ook wat je doet hoor. Al is t geheim voor ons.


  Maak melding

 2. Allemaal billen likkers van de NDP. Die hele persconferentie team olv Ashwin adhin.
  gemodereerd

 3. Steeds minder mensen op de Ndp meetings. Ze beginnen steeds meer wakker te worden misschien.
  Wat je nog ziet aan mensen weet niet dat hun ouders elke keer weer door iemand geprobeerd wordt te verkopen. Het kwartje valt laat bij deze mensen.

  Hey Waldo, wat heb je mooie witte broek aan Waldo. Van RobG geleend misschien? 😂
  gemodereerd

 4. Bij een ndp meeting gaan alle hongerige idioten ervan uit dat er bruine bonen met rijst te vreten valt : dus neem hun niet kwalijk dat alle Corona regels aan hun laarzen zijn gelapt .
  Ga zo maar door ! Het land Suriname wemelt het van hypocriete leiders .


  Maak melding

 5. Mensen we moeten de regels in acht nemen we moeten opbreken neem een drankje en eten mee.
  Het is en blijft een asociaal gedrag van deze partij die wet en regelgeving aan hun laars lappen wat een ordinair gedoe allemaal.
  En dan doodleuk zeggen “wo orga baka ma djie wang kleinere groep”
  Geen enkele partij mag samenscholing houden en de politie is er als de kippen bij maar als de NDP zo een meeting houdt verschijnt de politie pas tegen het eind en niet bij het begin of tijdens de meeting.
  Je ziet dus dat de mensen komen om een portie en een drankje.


  Maak melding

 6. Ondanks alle veiligheids maatregelen proberen deze proletariërs toch bijeen te komen, cout ke cout willen ze nog 5 jaar, armoede, armoede ,armoede, armoed en altijd weer dezelfde groep !!!!!!!
  gemodereerd

 7. Dus dat Bob, zo baas zo zijn volgelingen. Wat ze al niet doen voor bordje bruine bonen, en kijk naar het soort volk. Ik discrimineer niet, het is een feit.


  Maak melding

 8. Het gaat goed in gezegend bakoven land.
  Hier ziet u dat enkel maar intellectuele jap japies en kiskesies partij rijk zijn.

  Ga zo door trots op jullie


  Maak melding

 9. Ik denk dat het Paarse gepeupel niet weet wat Covid-19 inhoud. Als je het hun vraagt, krijg je het volgende antwoord: We dachten dat het een drankje is wat we GRATIS kunnen Krijgen.
  Wat een niveau.:)


  Maak melding

 10. Ik walg van mensen die zeggen ;ik dicrimineer niet!wat een stelletje misbaksels zijn jullie.Altijd maar dat gezeik over ras,in Flora wonen nou eenmaal bijna tot geen Hindoestanen of Javanen.Was dit in Nickerie of Wanica gebeurd,had u niks gezegd over ras.Stuk voor stuk rassisten.Báh
  gemodereerd

 11. Dit moet het bewijs voor de Surinaamse gemeenschap zijn, dat de NDP in geen enkel opzicht in staat is om dit land na de verkiezingen te kunnen regeren. Hun aanhang wordt steeds crimineler en ze zijn niet in staat zich disciplinair te gedragen, dit vanwege hun te lage intelligentie Quotiënt. Er is dus voldoende werk aan de winkel voor het electoraat om straks massaal voor een andere partij te kiezen.
  Succes en sterkt God bless
  gemodereerd

 12. Dit zijn de paarse virussen.
  Net als parasieten komen ze van alle kanten om wat eten te halen.

  Ondanks de corona gaan ze gewoon door net alsof er niks aan de hand is.
  Al gaan ze kapot van corona of een ander besmet, nex no fout,

  Gratis bruine bonen met rijst moeten ze hebben!!!

  SUCCES!!!!!


  Maak melding

 13. Dit kluitje laaggeschoold, hersenloos paars klap
  en stemvee deelt gezamenlijk slechts 1 hersencel.

  Wereldwijd word dit gedrag beboet en bestraft, maar in apentuin Suriname komen ze morgen weer ongestraft bij elkaar want het veroordeelde Alfa-mannetje schaart zich doorgaans ook onder deze paarse ja-knikkers in Flora.


  Maak melding

 14. Dit is zo doorzichtig…..
  De meeting is georganiseerd om te laten zien dat men zich ook aan de regels kan houden! Het is daarom niet toevallig dat dit zich in Flora heeft afgespeeld. Die wijk en de partij zijn onlangs negatief in het nieuws geweest, dus moest er een ‘charme offensief’ worden georganiseerd om dat beeld bij te stellen. Daarom zie je de deelnemers eerst keurig afstand houden, en wordt er meteen gehoor gegeven aan de aanwijzingen van de politie. Zo willen ze laten zien dan men zich ook in Flora aan de regels kan houden.
  Leuk bedacht, maar ze gaan eraan voorbij dat de regels alweer zijn overtreden, omdat deze bijeenkomsten tijdelijk verboden zijn. Het is niet voor niets dat de politie de zaak komt stoppen. Of zouden zij ook onderdeel zijn van het ‘scenario’……?


  Maak melding

 15. Als de ndp’ers zo zeker zijn van hun overwinning, waarom zetten ze hun leven op het spel? Is het angst of het gevoel van ‘the untouchables’.
  Ik zie geen enkel ‘prominent’ lid. Die zitten veilig op een afstand, duimend dat deze mensen er weer in trappen.


  Maak melding

 16. Je ziet wat voor soort type ze weten niet ze worden misbruik voor een gratis drank en een bordje eten ga j leven en van andere op het spel zetten er moet in Suriname een nieuwe wind waaien mensen met hersens die het volk een andere mentaliteit kan leren te hebben
  gemodereerd

 17. -Wat verwacht je van de mensen als zelfs de baas een moordenaar van het land geen goed voorbeeld kan geven????

  Zie hoe nu een VHP vlag wappert op het terrein van Doekhie waar de NDP toen actief was. Mensen, Doekhie gaat de NDP slapend kapot maken in Nickerie.


  Maak melding

 18. Ja mensen, de arme mensen van NDP zijn hongerig, dorstig en wanhopig. Ze hebben nog niet eens een waarde van 500 euro op hun bankrekening. Maar Ingrid heeft miljoen op een buitenlandse bank.?


  Maak melding

 19. dit is precies een sekte bijeenkomst , samen een drankje drinken en de gevolgen zie je zelf wel..

  ..

  Doekhie heeft zijn konclutie getrokken weg gegaan alles terug genomen wat hij had gegeven..

  nu Par- misser , abdoel en nog anderen nog.. met de meeste spoed a. u. .b..
  dan dondert die secte wel zelf in elkaar..
  gemodereerd

 20. Dit moet het bewijs voor de Surinaamse gemeenschap zijn, dat de NDP in geen enkel opzicht in staat is om dit land na de verkiezingen te kunnen regeren. Hun aanhang wordt steeds crimineler en ze zijn niet in staat zich disciplinair te gedragen, dit vanwege hun te lage intelligentie Quotiënt. Er is dus voldoende werk aan de winkel voor het electoraat om straks massaal voor een andere partij te kiezen.
  Succes en sterkte God bless


  Maak melding

 21. Ze snappen het echt niet, de paarse bloedzuigers. Ongeschoolden en laaggeschoolden, vernietigen het land. Hoor op de achtergrond ” tek a dringi”, na nyuang dringie en prisirie partij, met het geld van de arme belastingbetalers. Ik hoop dat ze op 25 mei ophouden te bestaan!


  Maak melding

 22. Ik hoorde een man zeggen bij KAAK Rachid Pierkhan zeggen dat mensen die NDP stemmen niet van zichzelf houden.

  Hij maakte het nog mooier door te stellen: VARKENS STEMMEN OP VARKENS.

  Met beide uitspraken van deze man ben ik het ROEREND EENS!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.