Agent schiet klant neer na ruzie over niet betaalde djogo’s

21
Agent schiet klant neer na ruzie over niet betaalde djogo’s

De politie in Suriname is dinsdagmiddag zwaar uitgerukt na een melding van een schietpartij bij een Chinese winkel aan de Welgedacht A-weg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een politieagent een klant zou hebben neergeschoten, nadat die ruzie kreeg met de winkelier over niet betaalde djogo’s.

De klant was rond 16.00u samen met een andere man in de winkel om bier te kopen. Hij nam drie djogo’s uit de koelkast en liet eentje vallen. Vervolgens wilde hij met de andere twee flessen weglopen, maar werd door de winkelier daarop aangesproken. Er ontstond een schermutseling tussen de mannen en de winkelier en zijn vrouw.

Een politieagent in burger, die op dat moment toevallig langsreed, zag de commotie en besloot meteen in te grijpen. Om tot nog toe onbekende reden heeft de agent een schot gelost op een van de mannen, die geraakt werd in zijn linker bovenarm. Beide mannen werden vervolgens aangehouden.

Het gebied werd ruim afgezet en verschillende politie-eenheden kwamen ter plekke. Het slachtoffer werd met de ambulance vergezeld van een politieman naar de spoedeisende hulp gebracht. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

21 REACTIES

 1. Tranga teng in Su, zelf bier wordt er gestolen. Dafuq doe je met bier, steel ipv brood. Stelletje klootzakken die het land maar achteruit brengen
  gemodereerd

 2. Klaarlichte dag we go lul winkelier, fucking luilakken die niet werken maar bier willen drinken.
  gemodereerd

 3. Lol. Weer een schietgrage agent.
  Om nou direct te schieten, als ik het zo lees, is wel zwaar overdreven dan.

  Schoot hij ook gewoon direct vanuit zijn wagen waarin hij langsreed of is hij wel in eigen persoon tussen beide gekomen? 🤔
  Ik hoop niet het eerste. Anders is hij echt geschift 😆


  Maak melding

 4. Zal wel weer een achterlijke lelijke ….. (5 letters) zijn die wel bier wilt drinken maar niet wilt betalen. Ja en dat moeten de winkeleigenaren, meestal Chinezen, allemaal ondergaan want de overheid treedt niet zodanig op dat dit gedrag een halt word toegeroepen. En de minister van Justitie die blijft maar beweren dat de criminaliteit is afgenomen.
  Dit noemt Justitie geen crimineel gedrag meer zeker.
  Alleen maar goed te noemen dat deze agent , hopelijk zijn arm die hij dagelijks gebruikt zodanig kapot heeft geschoten dat deze moet worden geamputeerd.
  En hopen dat de politie vrijuit gaat want hij heeft zijn politieplicht gedaan en dus niet is weggelopen van de plek van de misdaad zoals Prade aan zijn manschappen heeft opgedragen.


  Maak melding

 5. Die agent moet opgesloten worden en zeker 20jaar krijgen. Hij was in burger en wie zegt dat hij aan het werk was. Als je niet aan het werk bent dan moet je je wapen in je kluis laten.


  Maak melding

 6. @bigiesma: zeg ook iets over de manier waarop chinezen discrimineren of laat een dief een dief zijn en niet een vertegenwoordiger van een bevolkingsgroep, omdat wij te vaak excuses maken wanneer een bevolkingsgroep de fout ingaat tov een andere. Ten tweede: misschien kunnen de chinezen die slavenhoudersmentaliteit van zich afschudden. Wij zijn aan elkaar respect verschuldigd.


  Maak melding

 7. Wanneer worden de hoogopgeleide randdebielen van NDP ook neer geschoten .

  Men moet Parbo fabriek dicht maken ,en een honden asiel van maken .

  Wanneer worden de randdebielen die met jas en das neer geschoten die neer kijken op de Sociaal zwakkeren .


  Maak melding

 8. Bij deze zijn de Chinezen ook gewaarschuwd op de wereld de rotzooit dat de met zwarten uit halen in China .

  Ambassadeur van China zie de beelden hoe Chinezen met zwarten mensen in jou land verwelkomt .

  Ambassadeur van China in Suriname ,Chinezen zijn altijd geluk zoekers geweest op deze wereld .

  Ambassadeur van China in Suriname u ontkent de geburen in China door een verklaring uit te geven dat niet klopt .


  Maak melding

 9. Zelfs om te zuipen willen deze gasten niet betalen. Vreselijk. Kun je niet betalen stop dan met zuipen. Alcoholisten en drugscriminelen, stelen en roven moet direct uitgebannen worden in ons land.

  Sarie Torie


  Maak melding

 10. Dre
  Vertel dat aan al die criminelen die de Chinezen mishandelen. Niet alleen Chinezen discrimineren Dre ook de gewone neger en koeli en omoe en paé en joe en alle anderen discrimineren.
  Maar wie discrimineren zij wel niet? Het zijn de criminelen die zij discrimineren en als je wilt weten bij welke bevolkingsgroep de meeste criminelen voorkomen dan hoef je Santo Boma maar te bezoeken en dan zie dat daar 85% tot 90% van de gevangen “zwart” is en met zwart bedoel ik dus niet 1 soort maar zowel die van de stad en het bos en de savanne.
  Dus Dre snap je wat ik hiermee bedoel? Als een Chinees hard werkt voor zijn brood wilt die “zwarte” makkelijk geld komen ophalen or what so ever. Voel je niet beledigd want kijk maar om je heen en vraag je af wie 99% van alle roven en inbraken en overvallen heeft gepleegd.
  Als de politie zegt dat een Chinees is overvallen en mishandelt dan vraag je jezelf toch niet af of de dader een Libanees of een Javaan of een Chinees is? Waar denk je gelijk aan welke bevolkingsgroep dat zou zijn?
  En nu niet jokken / liegen maar alleen de waarheid opbiechten dre.
  gemodereerd

 11. chinezen hebben en willen ons vermoorden met covid 19.kijk maar hoe ze met zwarte omgaan in hun eigen land .ik heb geen sari meer voor dit ras


  Maak melding

 12. Agent voelt zich bedreigd, trekt zijn wapen en schakelt de bedreiger uit met een schot in de schouder. Op zich is hier niets mis mee. De agent was weliswaar in burger, maar je kan moeilijk van hem verwachten dat hij wegkijkt als iemand bestolen wordt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.