woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: President Bouterse lapt COVID-19 maatregelen aan zijn laars

VIDEO: President Bouterse lapt COVID-19 maatregelen aan zijn laars

-

Does Travel - naar Suriname

President Desi Bouterse heeft vrijdag 10 april in een televisietoespraak gezegd dat de COVID-19 maatregelen met 14 dagen worden verlengd. Hij heeft eveneens gedreigd de noodtoestand in het binnenland af te kondigen als men zich niet aan de regels houdt.

Alleen maar bla, bla, bla….. van president Bouterse, want een dezer dagen was hij op Flora voor een meeting van de NDP. De man die de COVID-19 maatregelen afkondigt overtreedt zelf de regels. De NDP gaat ongestoord door met haar meetings. De regels gelden ook voor Bouterse en NDP. Moeten er dan geen maatregelen getroffen worden tegen Bouterse en de NDP?

Bouterse heeft met het negeren van het samenscholingsverbod van meer dan 10 personen, de COVID-19 maatregelen bewust overtreden. Gelden de COVID-19 maatregelen niet voor Bouterse en zijn NDP? Bouterse en de NDP storen zich aan God noch gebod. Zij wanen zich oppermachtig en onaantastbaar. Het is duidelijk dat ze politieke munt willen slaan uit het coronavirus, zonder daarbij te beseffen dat het besmettingsgevaar van het coronavirus onvermijdelijk grote gevolgen zullen hebben voor Suriname.

Bouterse en de NDP moeten zich diep schamen, want met de meeting op Flora met meer dan 10 personen brengen ze de gezondheid van het volk in gevaar. Het is bovendien niet de eerste keer dat de NDP het Surinaamse samenscholingsverbod heeft geschonden, want ondanks het samenscholingsverbod had de NDP op 29 maart 2020 vergaderd aan de Mastklimmenstraat te Latour. Daarbij zijn de COVID-19 maatregelen, die rondom het besmettingsgevaar van het coronavirus gelden, ook niet in acht genomen.

Idris Naipal

opening
Fernandes Express
BODO Party

69 REACTIES
 1. Hard leer paarse in-sektes gaan het zelf voelen. Ze zijn nu bezig naar hun dood of afgang te solliciteren, succes in hell. Mentaliteit ombuigingen over het algemeen bij de Surinamers is echt een dood geboren wezen !!


  Maak melding
 2. Corona is de schuld van de VHP.
  Daarom hoeven anderen zich aan geen enkele verboden te houden.🤣🤣
  Wat een stelletje domme wc wormen.
  Ga zo door.👍👍


  Maak melding
 3. Deze man heeft toch altijd alle regels aan zijn laars gelapt?
  Had men het anders verwacht?
  Ga maar na sinds hij president is hoeveel regels hij aan zijn laars heeft zitten lappen.
  Voorbeeld
  Amnestie wet?
  Een veroordeelde zou nooit een overheids functie mogen bekleden
  Aan zijn pleegzoon gratie verlenen terwijl hij misdaden heeft gepleegd.
  Staatskas leegplunderen met Boefdraad samen.
  Enz enz……
  Je kan een boek schrijven


  Maak melding
 4. AKIEMBOTO pe you de ? Je roept jongeren op om zich te gedragen en aan de Coronaregels te houden. De domste president van Zuid Amerika geeft niet het juiste voorbeeld en zet jou als een zwarte domme aap voor lul. You tap yu dek nu ! Waarom hoor ik jouw gebrul niet ?


  Maak melding
 5. @ Bumblegun,
  Na het gebruld naar de jongeren toe, masra Akiemboto wederom in baas zn holletje gekropen als baas een poe gaat laten komt hij weer naar buiten met zijn zogenaamde brul.

  Mensen,
  Het land is kaal gerooid er bestaat geen wetten noch regels. Het volk leeft in wanhoop en angst, zij die regels maken kunnen zelf niet aan hun regels houden.

  Dit kan toch niet!!

  Leba’s op zoek naar eten kan ook niks aan doen.

  Krakti Kondremang’s


  Maak melding
 6. Ga, ga dan ga je zien waar je de dAG gaat doorbrengen, ga! Durft ze nu zo stoer te praten, w e l ze moet durven. Kande baas e klaping bek!!!


  Maak melding
 7. Blijkt weer eens dat Surinamers alleen maar een grote smoelwerk kunnen opzetten maar geen ene moer waard zijn. Waar is kolonel met waar grote smoelwerk nu ? Waar zijn die stoere militairen van doewet doewet …, ? Nergens te bekennen !


  Maak melding
 8. Wetten en regels tellen niet voor deze gasten van af 1980 .

  40 jaren NDP dan moet de leider nog onder een boom te flora vergaderen .

  Flora project is zelf niet door de schurken van NDP gebouwd .


  Maak melding
 9. Al die maat regeling aangekondigd, nieuwe wet aangenomen in voor deel van ndp srd 400.000.000. Eerste Trent is binnen wanneer gaan Surinaams burger dat beseffen.corona is een zegen voor ndp wand op die manier kan hij alles buitenwerkingstelling $300.000.000 kasreserve kan hij nu aanspreken wand hij kan fake nieuws verspreiden dat in Suriname naast corona andere besmetting gaan is ndp virus. Daar voor moet hij kasreserve aanspreken….nog 5 ..jaar


  Maak melding
 10. Bij de kandidaatstelling van partijen hoort toch een bewijs van goed gedrag? Andere partijen zoals Strei (dronkenschap) en de VHP (rommelen met verkoop grond) voeren onderling oorlog omdat een van hun leden een zweem van onbetrouwbaarheid om zich heeft voert. Vraag: hoe is het mogelijk dat Bouterse (moord, cocaïne etc), Bordo (cocaïne) en Brunswijk (cocaïne etc) een bewijs van goed gedrag krijgen ondanks een veroordeling. Bangmakerij, vrees, bedreiging of omkoperij??
  Het verbaast mij dat niemand van de NDP en ABOP hiertegen heet gepresteerd. De aanhangers zijn hebben overduidelijk misdaad hoog in hun vaandel. We mogen ze terecht boevenpartijen noemen. Naast klassejustitie spelen names and faces een belangrijke rol in Suriname. Oplossing: stem niet op deze klootzakken van boeven en jaag ze weg. Ze staan de toekomst en ontwikkeling van Suriname in de weg. het zijn de Surinaamse hebies.


  Maak melding
 11. NDP en zijn laaggeschoolde, ongeletterde hersenloze apen en klaprunderen aanhang zijn en blijven een misdadige, corrupte, criminele bende.

  En de veroordeelde fossiele, demente doorgesnoven dronkaard DDB komt Karma binnenkort wel tegen.

  Mark my words.

  Al deze onbenullen een hevig Corona-Pasen toegewenst.


  Maak melding
 12. Het is alom bekend dat deze dronkaard alles aan zijn laars lapt. Verder heeft hij schijt aan het volk. Er worden voor miljarden gestolen in het land en hij zegt……het zijn mijn mensen, zand erover. De rovers kunnen ongestoord doorgaan.

  Maar Chan gaat binnenkort gehakt maken van deze criminele bende. In Santo Boma hoeven ze geen afstand te houden.


  Maak melding
 13. De ndp rioolratten zijn geen goed voorbeeld voor ons land en de jongeren generatie. Ze spreken zichzelf tegen in de corona pandemie. Hoop dat de virus hun niet bespaard blijft. Ze brengen hun gezinnen ook in gevaar. Weg met de ndp rioolratten.


  Maak melding
 14. ??? Waar is kolonel Daniele Veira met haar “doehet-dreiging” ?!
  Waar is DC ?

  De NDP kan alleen anderen dreigen en intimideren. Zij hebben geen respect en begrip voor anderen.

  Beste Surinamers,
  Als jullie niet gaan stemmen, als jullie niet in actie komen blijft deze bende aan de macht.

  Doe wat nodig is. Red jouw Suriname.

  Krakti ! !!!


  Maak melding
 15. Je zou simons en Bouva en Abdoel de vraag moeten stellen “waarom gelden wetten en normen niet voor de president en de NDP?”
  Want niet alleen in het openbaar maar ook in de DNA wordt door de president en de coalitie alles aan hun schijtlaars gelapt en Simons kijkt ernaar en lacht ons uit terwijl Bouva zegt “heb respect voor de stoel”

  Dus vraag ik mij gevoegelijk af:
  “waarom moet ik respect opbrengen voor een ander die zelf respectloos door het leven gaat. Respect moet je kunnen krijgen als uitvloeisel van je gedrag. Het is niet een gegeven dat je respect krijgt. Je moet respect verdienen


  Maak melding
 16. Landgenoten wordt wakker.
  Als de president de regels van de rechtsstaat aan zijn laars lapt , kunnen we dan verwachtten dat hij zich netjes aan de covid19 regels houdt?
  Deze man heeft geen respect voor regels , zelf niet die hij zelf afkondigt.


  Maak melding
 17. NDP =kiezers – oerdom volk, laag geschoold, om te kopen met een bord bruine bonen en hun ellende is altijd de schuld van een ander: de Hindoestanen, de chinezen, de Hollanders.. etc


  Maak melding
 18. Is weer een bewijs dat deze man zaagsel in zijn hoofd heeft zitten.
  In dna laat hij zich niet zien,hij kan en weet niet te praten over de economie van Suriname.
  Als hij de jaarrede doet ,dan leest hij voor wat anderen voor hem op papier hebben geschreven. Van wat er staat in de jaarrede heeft hij in feite geen enkel benul van. Maar wat willen we van zo een man die als het ware alleen maar de lage school heeft doorlopen,na ettelijke keren te zijn blijven zitten op de lagere school en vanwege zijn leeftijd van de lagere school af moest was de enige school waarop hij terecht kon,vanwege de leerplicht,de sypestein school, ulo, en op deze school heeft hij alleen maar het eerste schooljaar gedaan.

  Dus wat kan men verwachten van deze man, dat het een stukje onbenul is dat weten die gasten om hem als te goed en maken hem maar wat wijs.

  Alleen het volk dat geen betere opleiding heeft gevolgd dan hem krijgt hij achter zich aan.

  De rest dat een betere opleiding heeft gehad zit en staat naast hem om eigen gewin. Ga maar na wat al die gasten hadden voordat ze zich aansloten bij de NOS en wat hebben ze nu.

  Daarom zal geen enkele oude politieke partij deze gasten vd ndp durven aanpakken, ze hebben zelf landrovers ,bankrovers, GEITENDIEVEN en vrouwen die inbeslag genomen cocaïne laten verdwijnen, in hun partij.
  Zal geen meelij met ze hebben als ze wat voor ziekte dan ook,of doodgaan,zullen oplopen.


  Maak melding
 19. Met Covid politiek bedrijven, heet noodtoestand afkondigen, anderen een verbod opleggen en zelf de regels schenden. Eerlijkheid duurt het langst, we wachten even af. Misschien creperen ze massaal aan Covid-19.


  Maak melding
 20. Alleen Bouta en zijn NDP parasieten zijn bestand tegen het virus😁. Ik hoop van harte dat de hele NDP bende , die om hem heen staat, nu zwaar besmet zijn, dat ruimt lekker op🙄😝


  Maak melding
 21. @ John, je hebt helemaal gelijk. Zo gaat het en hoort het te gaan. Echter alleen in een land dat democratie en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan, werkt volgens de door jouw geschetste procedure. Suriname is een schijndemocratie en is hard op weg een militair dictatuur te worden. Het volk is monddood gemaakt doordat de regering ons, dwz het gedeelte dat zich niet via scholing heeft weten te ontwikkelen, angst ingeboezemd heeft. Waar blijft het volk dat zo goed weet te verwoorden dat alle ellende in Suriname de schuld is van de Nederlanders, Hindoestanen en de Chinezen ? Waarom wijst het volk de NDP en Bouterse niet als enige schuldigen van de ellende aan?
  Hebben Nederlanders, Hindoestanen en de Chinezen schuld aan de ellende in Suriname ?
  Mi Mars Papa !


  Maak melding
 22. De mpp paarse ratten lappen alles aan hun laars. Er wordt totaal niet geluisterd naar de noden van het volk. Het volk pinaart en de schuld wordt gegeven aan de VHP.

  VHP update: niet het Coronavirus maar het wanbeleid van regering Bouterse/Adhin, is verantwoordelijk voor de ernstige armoede, financiële chaos, de hoge koersen en de hoge prijzen van alle goederen en diensten. Stem op Chan voor een beter Suriname!


  Maak melding
 23. Het is plotsklaps oorverdovend stil bij de a-sociale paarse klootzakken…

  Waldootje 💩💩
  Domscootje 💩💩
  RobertaGay 💩💩
  Luciennetje 💩💩
  Paki-RAT-igri 💩💩
  Wendy 💩💩

  Straks komen ze tegelijkertijd uit hun (Paas)ei.

  Wens dit clubje notoire domoren een langdurig en heftig Coronaatje toe.

  🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


  Maak melding
 24. Kondremangs,
  Rustige Paasdagen….niet om vrolijk van te worden………..als het NU niet duidelijk wordt, dat DiDiBri ALLES vanaf 25 februari 1980 aan zijn laars lapt; samen met zijn boevenbende; dan weet ik het niet meer…..Enfin………waar zijn de DiDiBri-lovers met hun commentaar???????????
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 25. Ik las net een artikel…over Covid-19 doden in New York.., een lijst vol namen van Guyanese migranten,.., ook van een jonge dame, zij was werkzaam in een Amerikaanse ziekenhuis.. En verder las ik.., dief in quarantaine in guyana steelt 180 duizend van dat Guyanees geld…, gelijk een bedrag van 30 of zo.. Amerikaanse dollars stond erbij…, mensen Suriname is monetair hard opweg diezelfde richting van guyana op te gaan… Er is een stilstand van economische activiteiten…, gebrek aan harde valuta,.. misschien ook een gebrek aan medicijnen… Guyana is rijk aan olie, toch is de staat daar in gebreke gebleven om goed te onderhandelen over de winsten.. Dit is reeds bekend bij alle Surinamers.., Men vreest hetzelfde voor Suriname.. . Vergeet niet dat Ndp man Abrahams en vrienden, tijdens een grote economische crisis in Suriname, zelf spullen ging importeren en duur verder verkopen.. .,. Minister Elias brengt Cubaanse artsen naar Suriname.., moeten toch ook betaald worden, ik denk niet dat ze srd ’s zullen accepteren…. Ik denk dat je tweedracht krijgt,, waarbij Surinaamse artsen deze groep richting, de Surinamerivier zal sturen .. Bouwmaterialen moeten ook geïmporteerd worden.., gaat allemaal met Amerikaanse dollars… Alleen de Van de San type ’s die de Surinaamse…., nationale, kasreserve als buit verder verdeeld hebben kunnen hun kinderen in het buitenland laten studeren.. .. Ook hoor ik veel mensen klagen over de winkelprijzen.. .China.., produceert nu tegen een hogere kostprijs.. . Het Surinaamse volk is tot op het bot verdeeld, ..,. Ook na de paasdagen zal het leven hetzelfde blijven..


  Maak melding
 26. Zo zie je maar wat voor mentaliteit het NDP-volk heeft.

  Is dit het Suriname wat wij willen ?
  Waar zijn de echte Surinamers?
  Waar is ons trots, eer en respect ?

  Maak schoon schip !
  Wij willen een beter Suriname !
  Jij toch ook ?
  Laat je stem horen, laat je stem gelden!
  Zeg NEE tegen NDP !

  Krakti !


  Maak melding
 27. Guno 12 april 2020 At 12:00
  Zijn er ook beelden van die andere politieke partijen of heeft die gene die dit plaats alleen oog voor de ndp?????????

  Je kan ook de vraag stellen waarom de andere partijen zich wel aan de beperkingen van de lockdown houden en deze dictatoriale partij niet. Ik vrees dat het niet lang zal duren of de NDP alle macht naar zich toe trekken en de oppositie monddood maken. Er zijn al veel Russen gesignaleerd in Paramaribo. Wat komen die doen ? Anyhow mocht de zaak uit de hand lopen dan hoop ik dat of USA of Frankrijk keihard in Suriname ingrijpt en de regering omver werpt. Bouterse is democratisch gekozen maar regeert als een dictator die maling aan wetgeving en internationale regelgeving heeft. Een soort Idi Amin of Bokassa.


  Maak melding
 28. Waldo,

  zwak tralala verweer, …..geesteszieke, paranoïde, geïndoctrineerde, zwakbegaafde dorpsidioot.

  🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


  Maak melding
 29. Waldo 12 april 2020 At 13:25

  ” … Deze Idris lulpal komt met weer met een hele oude lulverhaal. … ”

  Hahaha ..

  volgens deze Bouta-lover is het weer fake nieuws en de schuld van de VHP.

  hahaha ..


  Maak melding
 30. @Waldo 12 april 2020 At 13:25

  “Deze Idris lulpal komt met weer met een hele oude lulverhaal. Idris Naaipal is bezig met propaganda voor de VHP en moet af en toe wat schrijven om zo zijn centjes te kunnen verdienen. Straks stuur ik Eugene van der San weer voor hem om zijn staart een stukje korter te maken. Bejaarde idioot.”

  Beste Waldo dit is campagne tijd en de President mag verwachten dat hij voor dit soort schandalige gedrag aan de schandpaal genageld wordt.
  Hij kondigt wetten af voor anderen maar niet voor zichzelf. Lees aub de grondwet Waldo de President dient het volk en is niet de Baas van het volk. Honden hebben een baas.

  Van der San zal vinden dat u BRUTAAL bent om voor hem te bepalen of hij moet reageren,


  Maak melding
 31. niet eens zin om te reageren op deze nieuws en ga lekker een bakje bami eten pfff

  Ok heel even dan blablablabla blabla bla bla blablablablabla blabla blablablablablablablabla.


  Maak melding
 32. Criminele opperrat bouta en z’n hersenloze billenlikkers hebben toch altijd de regels aan hun laars gelapt. Dus dit verbaast me niets. Meki corona nak deng mars.


  Maak melding
 33. Wat Waldo betoogt is dat de populariteit van DDB belangrijker is dan de economische toestand van Suriname. En daarmee mag de President afwijken van de Corona maatregelen. Waldootje bedekt het handelen van Bouterse met de mantel der liefde. Hypocriet is niet eens de juiste woord. Politiekneutraal mijn mars. Waldo ontpopt zich als een onder officier van het facistische NDP. In mei valt zijn afgod van zijn voetstuk en dan zit Waldootje werkloos thuis. Hoefdraad en Bouterse moeten zich zorgen maken want Chan gaat ze allemaal voor gerecht slepen. Bedden in Hotel Santo Boma zijn gereed gemaakt.


  Maak melding
 34. Laatste dagen van deze dronkaard zijn geteld. Verstreken van pakketten gaat hem niet meer helpen. De massa heeft het door dat de alcoholist hun misbruikt.


  Maak melding
 35. En precies op dat moment was een huurling van de VHP
  —–
  Dat was Chan. Weer moet hij aan de noodrem trekken om alle ellende te voorkomen. Anders zou de paarse bende inderdaad ongestoord meetings organiseren en verspreiding van corona vergroten.

  Goed zo Chan! CHan is de enige persoon waarin het volk nog vertrouwen heeft. Yes we Chan!


  Maak melding
 36. BLA BLA FAKIE FAKIE. DE ONZICHTBARE BOUTA..FUCK OFF KAOSO NAIPAL..MET JOU FAKE / NEP BERICHT JO NAAR KERRY RUIKENDE BARRA VERKOPER! VERGEET T MAAR JULLIE SOORT ” BACK PFF ” OE NO LOBIE SRANANGMANG JULLIE HOUDEN ALLEEN MAAR VAN JOU SOORT. GEDOUT !


  Maak melding
 37. V.V.@@Waldo … al sta je te kijken hoe je gezin VERKRACHT wordt … je zult het ontkennen.

  Genezing niet meer mogelijk … van de DIERENARTS … heb ik begrepen … V.V.@@@Waldo … dat je UITBEHANDELT bent !!!!!

  SARI TORI !!!!!!!!!!!


  Maak melding
 38. Misdaad loont, zie bouta met zn vrienden en niemand kan hun oppakken want politie en miliairen zijn ndp-ers, vandaar dat de mesten op hem stemmen, ze zien hun als rolmodel. Hoop dat de corona virus hun ook te pakken krijgen.


  Maak melding
 39. Ik kan niet boos worden op hetgeen we hier zien. Ik heb allang door dat die December Moordenaar met moete voorleest wat anderen voor hem op papier hebben gezet. Nooit zijn de persconverenties live vanwege zijn gehakkel en gestuntel. Hij leest maar begrijpt de lettercombinaties die woorden vormen niet. Daarvoor is hij al te ver heen.
  Hij dreigde de westelijke enn Oostelijke grenzen met voor hem dreigende taal maar zelfs dat drong niet tot zijn zaagselkop door. Het volk oproepen om afstand tte houden en van anderen en jezelf te houden en om te bidden. Hij kan het allemaal later ontkennen vanwege zijn geestes gesteldheid. Soms heb ik het idee dat wanneer we dit braaksel horen oreren dat het oraties van anderen mn de persoplichter Limburg is die spreekt.
  A gersi dati deng e hori gong gi ing net lek ffa deng bing hori gong gi Josef Slagveer. Bouta e prei pres ma na tra sma e draai a tori en if a mek gerger ding e klari ing nanga ing famiri.
  Na deng semm sma e hori kong makandra foe djap deng pres. Bouta klari someng langa ing na kawfoetoeboi.
  Een paar weken geleden toen hij was gaan relaxen in het binnenland en ik en nog een paar anderen vroegen waar de pres was, toen zei 1 van zijn lingaworongs dat de press een zwakke gezondheid had en dat we daar begrip voor moesten hebben. En nu ineens is zijn zwakke gezondheid geen punt om de regels te overtreden en zich in een menigte te begeven zonder afstand te bewaren. De jongens die de avondklok niet respecteren krijgen wel op hun donder. Nee mensen we hoeven nu niet te vragen wie hier de orga had. The big Man himself is an asshole in Covid 19 disaster.


  Maak melding
 40. Jaren, geleden is hij, door een deel van het volk, gebombardeerd tot God.
  En wie, houdt God tegen?
  De maatregelen zijn ons opgelegd, in juridische termen, heet het” noodweer”
  En iedereen, dient zich daar aan te houden! Waar, toch?


  Maak melding
 41. Sinds 1975 tot heden, heeft het gezicht, de opmerkingen, wetten, het leiden, bedoelingen en de wereldwijde verhoudingen van alle politici een verhaal en alle verhaaltjes bij elkaar opgeteld, is het een horrorverhaal.

  En dit zal geen” happy end”
  zijn! Ik hoop dat vanaf 25 mei een vrolijk verhaal, geschreven worden alle gezichten een glimlach heeft.


  Maak melding
 42. Ach…de andere hersenloze… Trump, Bolzonaro en nog wat meer op deze aarde hebben er wat van geleerd. Echter die van ons is dommer dan dommer.
  En nog steeds aanhangers van hem die andere politieke partijen de schuld blijven geven van de corona virus. Hoe diep gezakt kan je dan zijn.


  Maak melding
 43. Waldo 12 april 2020 At 14:19
  Wat moet je als president nog meer doen als je zo geliefd ben bij de jongeren. Die groep op de foto zijn voornamelijk jongeren en die willen zo dicht mogelijk bij de president zijn.
  ====================================================

  Waldo,
  Die groep daar op de foto heeft geen toekomst en dat weet je president ook. Ze zijn helaas volledig afgeschreven door de Surinaamse samenleving. Dus belooft hij ze een bordje BB en een soft voor hun stem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES