President Bouterse biedt verontschuldigingen aan na kritiek op bijeenkomst

74

De Surinaamse president Bouterse heeft maandagavond zijn verontschuldigingen aangeboden nadat hij de afgelopen dagen kritiek kreeg op deze bijeenkomst die hij had met een aantal NDP jongeren. Daarbij schond hij zijn eigen coronaregels. Volgens Bouterse was het een spontane actie en absoluut niet goed. In een video heeft hij zijn excuses gemaakt aan het COVID-team en het volk van Suriname.

“Het was zeker geen goed voorbeeld hoe de zaak is overgekomen, maar gelooft u mij het was niet willens en wetens mensen optrommelen. In zo een korte tijd is die spontane actie vanuit de gemeenschap gekomen, maar tegelijkertijd hebben we de COVID-19 regels overtreden en dat kun je als gezagdrager absoluut niet toestaan en het is afkeurenswaardig. Wij bieden onze verontschuldigingen aan” aldus de president.

Het filmpje van Bouterse ging viraal zowel in Suriname, maar ook in het buitenland.

74 REACTIES

 1. Word tijd dat de man in een afkick centrum word opgenomen.Duidelijk is er hier sprake van alcohol verslaving.Hulp vragen aan de cubanen.Een andere optie is gebedsgenezing door b.v.awari domris Misikaba,Donk of grootgrondbezitter Meye.


  Maak melding

 2. Verontschuldigingen ??!! Aan mijn hoela.
  Hij zat daar gewoon de draak te steken met het besmettingsgevaar.
  Nu doet hij alsof het hem ongewild overkwam. Hypocriet.
  .
  Hij overtrad willens en wetens, heel bewust de regels en had lak aan de gezondheid van anderen. SCHANDALIG en een BESMEURING VAN HET AMBT


  Maak melding

 3. Zijn verontschuldiging is geen moer waard, is voor publieke consumptie voor zijn paarse aanhangers. De demente ministers van gezondheid, politie, colonel Veira, directeur van BOG zijn allemaal voetveeg voor hem en voor de afhankelijkheid van zijn salaris houden ze zich muisstil. Geen van ze durft hun hun bek open te trekken in broodvrees.


  Maak melding

 4. deze man die zich president noemt is gewoon een regel rechte clown omdat hij weet dat een grote groep van het volk gelaten zijn fratsen accepteert en achter hem blijft lopen als zombies dus mensen word nu eens een keer wakker en kom massaal in opstand tegen deze clown die het surinaamse niet respecteerd


  Maak melding

 5. ASAGO MAAKT GEEN SCHIJN VAN KANS TEGEN DEZE CRIMINELE CLOWN.

  Ik heb echt in een deuk gelegen om de fratsen van deze Wakka Mang PLEESIDENT.

  Volk van Suriname: Dit kunt u niet accepteren.
  Stem deze man finaal weg op 25 mei 2020.

  ALS U DIT NIET DOET KRIJGT U ELLENDE OVER U HEEN.


  Maak melding

 6. Wees eerlijk en vertel de rest ook. Ook dat je niet meer geschikt bent, moet aftreden en de kans aan een ander geeft die het beter kan doen. Dan kom je geloofwaardig over en ben je nog een echte man.

  Dit getuigd alleen maar van wanhopigheid en amateurisme. Nou, Waldo zal je even toespreken. Aai over de bol geven en zeggen dat je het goed gedaan hebt en dat het niet beter kon dan dit


  Maak melding

 7. Trouwens , wat een gelul! Je gaat de problemen oplossen met drank op, wat ga je die stront mensen dan uitleggen, hetzelfde stront wat je uitkraamde, hou toch mang!


  Maak melding

 8. Verontschuldigingen, terwijl je zelf deze regels aan het volk heb afgekondigd? Je zou beter moeten weten . Iemand die juist het gezag in het land moet respecteren lapt het aan zijn laars . Onbegrijpelijk verbijsterend en ongeloofwaardig bent u meneer de president . Hopelijk niet voor lang meer . Het Surinaamse volk verdient beter . Jammer dat je het land straks failliet achter laat voor de volgende regering. Kunnen zij je rotzooi gaan opruimen , terwijl jij dan in Santo Boma zit waar je thuis hoort .


  Maak melding

 9. “Keuren jullie dit nog steeds goed?”
  – Tuurlijk, ze hebben zelf ook geen betere normen en waarden gekend. Zij zijn de kakkerlakken van waterkant.

  Zelfs een blinde ziet in dat de tijd van deze dictator nu echt voorgoed voorbij is. Zij weten gewoon niet beter dan als een mak lammetje achter de kudde aan te gaan. Ze kunnen zelf niet nadenken


  Maak melding

 10. Als de brand uren van een gloeilamp voorbij is dan krijg je een grote flits en einde dienst voor die gloeilamp.

  Het zelfde is met deze dictator aan het gebeuren !!!

  A klarie now!!!


  Maak melding

 11. Zeer gewaardeerde president , uw excuses zijn geaccepteerd. Ook dit overkomt mij door de waan van de.dag of het moment. Door alle hectic van het werk moet er soms snel overlegd kunnen worden om knelpunten / dringende vraagstukken te bespreken. Daarbij vergeet men soms de voorschriften om 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maar men vergeet dat de VHP met een cosmetische operatie bezig is om kiezers te misleiden. Zogenaamd zijn ze een multiculturele politieke partij geworden door andere groepen toe te laten in geselecteerde organen. De zuiverste volkmisleiding. Ook de interne kritieken op de kandidaatstelling van bepaalde personen doet men af als tralala, tralala, tralala,tralala. Typisch VHP.😂😂😂😂😂


  Maak melding

 12. Niemand is perfect. Iedereen maakt wel eens een fout. Dit is wel een kapitale blunder die hem heel lang zal navolgen.
  Dit is helaas niet goed te praten.Zie het daarom allemaal als een leerervaring voor een ieder. Het leven is niet meer zoals het was.Zelfs Mark Rutte kan erover meepraten.Die gaf meteen een hand nadat hij zijn maatregelen heeft afgekondigd.Dus denk dat een ieder op zijn eigen manier moet wennen aan het veranderde leven.


  Maak melding

 13. “Wij” bieden onze verontschuldigingen aan!
  Zelfs ook in dit geval verschuild Bouterse zich achter anderen door niet voor zichzelf te spreken.


  Maak melding

 14. Possitve 14 april 2020 At 07:25
  Niemand is perfect. Iedereen maakt wel eens een fout. Dit is wel een kapitale blunder die hem heel lang zal navolgen.
  Dit is helaas niet goed te praten.Zie het daarom allemaal als een leerervaring voor een ieder. Het leven is niet meer zoals het was.Zelfs Mark Rutte kan erover meepraten.Die gaf meteen een hand nadat hij zijn maatregelen heeft afgekondigd.Dus denk dat een ieder op zijn eigen manier moet wennen aan het veranderde leven.

  Ben je werkelijk zo dom of lijkt het alsof ? Rutte is een min. President een leider die het volk niet voorliegt en zijn zakken niet vult om er beter van te worden. Rutte leidt Nederland naar ontwikkeling welvaart en welzijn. Er wordt door hem gewerkt.
  Bouterse is een ordinaire criminele dictator die het land heeft uitgebuit en leeggeroofd. Hij is de huidige Piet Heyn.


  Maak melding

 15. Waar blijven de excuses voor de coupe, dec.moorden, moiwana slachting, binnelandse oorlog incl de vele doden en 10 jaar paars wanbeleid. Desi maakt excuses. Geef me een brik wil je.


  Maak melding

 16. Bouta is betrapt op zijn onkundigheid.
  Deze zuipschuit zoals te verwachten is met een goedkoop verhaal. Ik reeds langs en hij werd geroepen door de jongeren met hun problemen. Wat een farce. Bouta is geen enkele functie waardig. Is het deze minkukel die ons land moet leiden. Geef mij maar VHP of NPS. Die doen het veel béter. Weg met deze drugscrimineel en.moordenaar. Het land heeft een president nodig met schone handen en hoogopgeleiden aan het roer. Leve de VHP en NPS. Bouta je bent geen goed voorbeeld voor geheel het volk. Pe a monie de


  Maak melding

 17. Ik walg van de reactie van ene RobG
  “ zeer gewaardeerde president uw excuses zijn geaccepteerd”
  Wat een onzin en geslijm allemaal.

  Meneer die president speelt had beter moeten weten. Hoe zo een spontane actie ? Je legt het volk maatregelen op maar zelf heb je letterlijk schijt aan deze regels.

  Je kijkt naar deze man en vraagt je af of hij zelf niet doorheeft dat het zo niet verder kan.

  Als ik een Surinamer was zou ik mij kapot schamen met deze modder president. Op 25 mei krijgt het volk de kans om een einde te maken aan deze waanzin.


  Maak melding

 18. De hele wereld heeft naar aanleiding van deze beelden kunnen aanschouwen, wat voor een hersenloze, schaamteloze, fossiele dorpsidioot president van Suriname is.

  Deze FAILED STATE staat wederom NEGATIEF op de wereldkaart.


  Maak melding

 19. BREAKING – DJOEGOE DJOEGOE BINNEN NDP DOOR COVID GEDRAG VAN DE ALCOHOLIST
  Er een heisa is ontstaan na het uitlekken van de ‘Flora Covid video’.
  De Simons/Bouva groep vindt dat de dronkaard publiekelijk zijn excuses moet aanbieden. Maar de Misiekaba groep vindt van niet, want het maakt de dronkaard juist populair bij de doelgroep (Flora, Latour, etc).
  Boeler Aloebaba heeft zoals altijd geen mening.
  Clown veira is niet te spreken over het incident, maar gaat geen ontslag indienen. De dronkaard heeft al met haar gesproken.
  Door het incident is de ontevredenheid nog meer toegenomen bij de partij toppers. Uiteindelijk heeft team bouva het gewonnen van team misbaksel. Soso broeia in de paarse tent. Laatste uur van de paarse ratten aangebroken.


  Maak melding

 20. “Zeer gewaardeerde president”.
  Dat uit de smoel van iemand die woonachtig is in het buitenland en koste wat kost alles in de gelegenheid stelt om zover mogelijk uit de buurt te blijven van alle ellende die z’n gewaardeerde president heeft veroorzaakt.
  Zo zijn er nog meer van die lamstralen hier op deze site.

  De meeting van jullie president met de jongeren van Flora was niet “willens en wetens”. O ja????
  Wereldwijd heeft men zich kunnen overtuigen dat jullie president in dat filmpje – onder invloed van alcohol – bezig was zichzelf en die teef naast hem te penetreren.
  Ik vraag me af hoe tralala zijn troelala zich op dat moment zou hebben gevoeld.


  Maak melding

 21. Een groot contrast bij de CEO van Firma List en Bedrog. Het parlement vraagt deze nietsnut al maanden om naar het huis van het volk te komen, en zie daar een telefoontje van een wakaman doet hem langs de straat belanden. De vele oproepen van parlementariërs krijgt geen gehoor. Wat een show zeg!


  Maak melding

 22. BREAKING – REGERING VAN PLAN SRD KASRESERVE TE CONFISCEREN
  Boefdraad en bouta eisen van de banken dat zij de 400 miljoen SRD kasreserve geven aan de regering.
  Dit is in een interview met Stanvaste radio per ongeluk geopenbaard door NDPer Kensenhuis.
  Zogenaamd is het een lening. Maar het zal nooit terug worden betaald.
  De SRD kasreserve is het geld van burgers wat zij op de banken hebben. Eerder was 100 miljoen USD kasreserve al gestolen plus 100 miljoen USD andere gelden.
  Nu dreigt ook een deel van de SRD kasreserve in de zakken van de paarse ratten te verdwijnen.


  Maak melding

 23. Beste mensen, het is top dan een president of andere politieke leiders op een fijne en constructieve manier omgaan met het volk, maar bouta doet weer alsof.
  Hij denkt nog steeds dat hij een god is,… TIME WILL TELL. Deze man is een president niet waardig, maar ja gezien zijn leeftijd amang kong trana yesi.

  Er zijn altijd mensen die achter criminelen rondlopen en samen lachen en plezier maken, want ze eten van het criminele geld. Het enige wapen feit van bouta is,…. dat hij in 1982 mensen heeft vermoord. En dat is voor hem en zijn aanhang een zeer trotse daad.

  Neks no fout, jammer

  Het gaat Suriname hopelijk goed in de toekomst met rechtgeaarde Leiders.


  Maak melding

 24. @Agoetigri, heb zojuist het intervieuw met Kensenhuis beluisterd. De regering heeft idd het voornemen om 400 miljoen srd op te nemen vanuit de kasreserve onder mom van bestrijding COVID 19 terwijl Suriname niet eens een groot probleem heeft. Walgelijk !


  Maak melding

 25. Regering Bouterse gaat een greep in de kas doen nog voor de verkiezingen. Men zit op zwart zaad. Salarissen voor de maand Mei moeten betaald worden.


  Maak melding

 26. WTF wat bezielt domme aanhangers op zo iemand te stemmen.
  Coupareies houd van zo een domme ezel,dan kunnen ze lekker door gaan met land leeg roven,en verkopen.

  Bevolkingsgroepen als jullie dit niet zien,dan zou ik zeggen gebruik een klein stropje.


  Maak melding

 27. Ik heb reeds eerder geschreven dat er een moment zou komen waarop deze agu regering een greep zou doen naar de SRD spaarpot van de bevolking. Het moment is nu daar. Gelukkig heb ik mijn rekening leeggehaald en mijn gespaard vermogen ergens ander veilig weggezet. Aan degenen die maar blijven treuzelen en nog vertrouwen hebben in de banken en de regering zou ik zeggen succes.


  Maak melding

 28. Ga door geliefde prrsident …

  Jammer dat je geen corona kreeg..

  Maar wie weet ..hij denkt toch dat ie god is hij is een high risk person en heeft schijnt aan alles.

  Trouwens metv zoveel coke in zn mars is hij miss resistent geworden!
  Nog even geduld waarde surinamers dit jaar is hij miss koud!!

  Dat word een nationale feestdag!!!


  Maak melding

 29. Het filmpje van deze paarse opperrat komt zo ongeloofwaardig over! Hij zit met een big smile op zijn rattensmoel de bevolking van Suriname maar mn het Covid 19 team en iedereen die al iemand is kwijtgeraakt aan deze ziekte voor de gek te houden met zijn lachwekkende ondertoon en een tronie vol van overwinnings en machtsgevoel.
  Ook nu heeft hij geen schuld aan deze situatie maar is het de groep jongeren die hem iets wilde vragen.
  De president had niemand in zijn gevolg; niet eens zijn kleinzoon die tegen hem zeiden dat hij dit niet kon maken.
  Straks ga je horen dat het een setup van de oppositie was. De beelden zijn van dichtbij opgenomen door 1 der aanwezige “jongeren”. en weer was er niemand die ingreep. Kortom een bekende kliek en een bekende setting voor de labiele president en zijn aanhang.
  Als Veira op haar post blijft dan heet ze geen ruggengraat!
  Zouten er politie agenten zijn die deze setting even stoer uit mekaar hadden durven meppen zoals ze die 1ling die de avondklok overtrad te grazen namen?
  Het volk zelf moet iedereen die herkenbaar in dit filmpje te grazen nemen en flink aftuigen. Verder moet men hun en hun familie en vrienden uit de buurt gaan als voorzorgsmaatregel. Al vaker heb ik deze didibri met Jim Jones vergeleken en steeds meer en meer zie ik de overeenkomst zich ontwikkelen.
  IF NA CORONA O KIRI DIDIBRI A SA TEKI WANGTOE MORRO OE DEDE NANGA ING!
  No hoigri als zelfs Jenny Simons hier openlijk van dr neus maakt, dan ben je echt een grens over gegaan
  De fout is gemaakt door de president himself en niet door zijn paarse volgelingen van Flora. De president voelde zich prettig en relaxed op zijn bij1komst onder de boom geflankeerd door vlaggen van zijn politieke partij. Hij had het zo naar zijn zin dat hij de vrouw naast hem op het bankje letterlijk en figuurlijk zat op te vrijen. Wat een roofdier!


  Maak melding

 30. Als ik naar Dini Blokland luister via Stanvaste dan is het hemel schrijnend wat ze allemaal vertelt over de NDP. Daar benoemd ze Ramon Abrahams dan is deze man niets anders dan een hele grote boef maar ook Limbo van bakana torie.
  Maar als deze vrouw die zegt heel veel te weten dan MOET de eerstvolgende regering NIET ZIJNDE DE NDP haar oproepen als getuige om al het geld terug te halen en al die boeven en dieven te veroordelen.


  Maak melding

 31. Een neef {woonachtig te Flora } vertelde mij kort het volgende:

  Neef … ” ik werd gebeld met de mededeling … brada kon snel … pres. dja … Drenthe bedji pres. fu kon na Flora want ding sma foe Flora draai baka dji NDP.

  Kon snel … want sopi de … en ding bestel njang … brada kon esi … njang nanga dringi o de bogo bogo !”

  Pres. verteer wan lo … STROND … pres. denk” dat’ un ede boro lek’ ding keskesi/japjapie foe NDP.

  Mi njang en dringi pier borsoe …. mi noh ley !!!!!!!!!!


  Maak melding

 32. Eerst heeft mpp didibri sorry gezegd, nu waidoe zegt sorry. Wie volgt straks? De hele paarse partij moet eigenlijk opgedoekt worden. Miljarden gestolen en nu komen ze sorry zeggen. Aan sorry zeggen heeft het volk niets. Ze moeten de gestolen gelden terug geven aan het volk. De Valutawet en wet afkondiging noodtoestand moeten teruggedraaid worden. Dan heeft het volk iets. Chan gaat deze rommelwetten zeer zeker in de prullenbak gooien. Het werkt alleen maar in het voordeel van de paarse graaiers en rovers.


  Maak melding

 33. Kondremangs
  Dus maw alle slaafse begeleiding die met DiDiBri aanwezig was. ..had de ballen om hem op zijn verantwoording te wijzen. ….ze schijten nog steeds in hun broek voor DiDiBri. …..de spoeling wordt dunner. …steeds meer ratten verlaten het zinkend schip van de nsdap. …..alleen Lawpi hier op WKN en later waarschijnlijk Waldootje hebben nog adoratie voor de veroordeelde moordenaar en drugsdealer DiDiBri. …de excuses kan hij steken op een plek waar de zon niet schijnt. …..onverantwoordelijke idioot. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 34. =Deze moordenaar liegt waar hij erbij zit. Omdat men problemen wilde aankaarten ben je naar ze toegegaan???

  Een waardeloze man is die Bouterse waar ik helemaal geen respect voor heb.

  Niemand gaat mij vertellen dat hij niets weet van die lock down die hij zelf heeft aangekondigd en dat jij dit toch gaat doen om met een groep jongeren te gaan zitten praten met een sigaret in jou mond??? Een schoft en een waardeloze man dat je ben.


  Maak melding

 35. Ik hoorde Belfor op Apintie de vloer aanvegen met dit presidentieel gedrag. Persoonlijk denk ik Belly look out want joe o ka ini a kino disi! Het kwam erop neer dat Belly zei bekijk het filmpje Bouterse besmet willens en wetens die dame met corona. Wat eerst leek op een vrijage ziet Belfor duidelijk anders en serieuzer hij zegt dat je duidelijk kan zijn hoe de president de dame met linker en rechterhand insmeert met corona. hij besmet haar bewust en wrijft het virus over haar arm en rug.
  Belfor is een jurist ik vraag me af waarom hij geen klacht indient met deze beelden als bewijs. Hij zegt blij te zijn met de filmer. Zou hij een petitie moeten opstellen en daarmee handtekeningen moeten verzamelen van meer Surinamers?
  Alleen begin ik nu bang te worden voor het welzijn en de gezondheid van Belfor want de God van Suriname zal hem deze uitlatingen niet in dank afnemen. Dat deed hij al niet met de 15 van 8 december 1982 en nog vele anderen die het lef hadden om hem persoonlijk te bekritiseren. Cyriel Daal werd in Kleingeld terug betaald. Tegenwoordig is er niet veel kleingeld meer!
  Ik zie Flora persoonlijk op dit moment als een vervloekt samenraapsel waar dood en verderf aan de orde van de dag zijn. De stongfoetoes van wat Flora had moeten zijn sterven ook bij bosjes.
  Mensen weest waakzaam ook tijdens Covid 19 maatregelen en de avondklok van 20.00u tot 06.00u
  Deze duivel bewijst nog iets hij heeft geen respect voor vrrouwen noch voor zijn vrouw om zichzelf steeds in zulke situaties te laten filmen.
  Ik kan me een waargebeurd verhaal herinneren waar een vrouw dr overspelige man met een deurbout het leven uit heeft gemept. A vrouw koti strafoe maar nog steeds is ze voor mij een vrouw naar mijn hart! Bowtoe ing mars!


  Maak melding

 36. @ Robg
  Volwassenen in Suriname moeten verplicht terug naar school
  INGEZONDEN- Een aanzienlijk deel volwassenen in Suriname moet verplicht terug naar school. Het doel van deze schoolplicht is om deze groep opnieuw te leren lezen, in het bijzonder begrijpend lezen.
  gemodereerd

 37. @ Sammy the Queen

  Belfor nanga Pres na 2 matie, dus na soso show é psa dapé .
  Waar blijven de domme aanhang, van de NDP op deze forum nu ?
  Domme Damsco Wendy Luciën en de andere runderen ?
  Jullie keuren het gedrag van jullie afgod goed ????
  Maar natuurlijk, typisch een domme neger gedrag, jullie willen altijd gelijk hebben.
  Saka saka boerikie unu ala mala.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 38. @Waldo: Jij hebt goed je ziel en zaligheid uitgeslapen voor die 900 euro die je krijgt kijk hoelaat je uit je nest komt om hier te komen oreren.


  Maak melding

 39. De wereld zal door het Coronavirus nooit meer worden zoals het ervoor was.

  Rijke landen, arme landen, enz. zullen allemaal naar een andere orde moeten overgaan.

  Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Grote beschavingen en culturen zijn door oorlogen, rampen, uitsterven enz ten onder gegaan of verdwenen.

  Zie NY een City dat never sleeps, dreigt nu ook ten onder te gaan of te verdwijnen.

  Het heeft er veel van dat de westerse beschaving nu op het punt staat ten onder te gaan.

  Het Coronavirus heeft zijn oorsprong in Wuhan in China en heeft zich als een olievlek over de wereld verspreid. Beurzen in de wereld hebben grote verliezen geleden, ondernemeningen die ten onder gaan of zullen sluiten, grote werkloosheid dat er gaat komen, armoede, mensen die zullen sterven door het Coronavirus,

  China die op het punt staat om in het westen ondernemingen over te nemen.

  De wereld zal door het Coronavirus een andere wereldmacht krijgen. De rol van USA is zo goed als uitgespeeld. De verkiezingen in november 2020 in de USA zullen spannend worden. Trump zal wanhopige pogingen doen om zich te redden. De handelsoorlog met China heeft hij door het Coronavirus al verloren. China gaat overal in de westerse wereld ondernemingen kopen en in Latijns – America, Afrika haar rol vergroten.

  China will lead the world. USA, het westen kunnen alleen maar een oorlog beginnen tegen China, wat ook tot de totale ondergang van de mensheid zal leiden. China heeft niet alleen wapens maar ook het Coronavirus, geld om ondernemingen over in de wereld te kopen.


  Maak melding

 40. BOUTA LEERT ONS HOE JE FOUTEN/BLUNDERS MOET RECHTSPREKEN:

  JE MOET EERST DIE FOUT MAKEN BEWUST OF ONBEWUST EN DAN KOM JE MET JE ONNOZEL GEZICHT OP DE TV/CAMERA EN DAN DOE JE ALSOF ER NIETS AAN DE HAND IS EN VRAAGT VERONTSCHULDIGING AAN.

  DUS NIET VERGETEN…MAAK DE FOUT(EN) (BEWUST OF ONBEWUST) MAAKT NIET UIT GEWOON DOEN…DAARNA WEL DE BALLEN HEBBEN OM TE VERONTSCHULDIGEN OKAY.

  ECHT STRONTZAK/LAP HET AAN ME LAARS GEDRAG VAN DE PRESIDENT…DAT WORDT ALS VOORBEELD GEGEVEN IN SURINAME….MI GADO MI JESUS…IT IS GETTING FORM BAD TO WORSE.


  Maak melding

 41. @passant: ga je huiswerk beter doen en kom vertellen wie en waar Patiënt NUL in/van Italië is.
  De meeste corona slachtoffers en verspreiders hebben of hadden Italië als besmettingsbron.
  Verder waren Iran en China de eerste zwaarst getroffen landen buiten Italië. De Chinezen wisten van niets en hadden dit niet verwacht vandaar dat die Oogarts die alarm sloeg onterecht door het stof moest en later gerehabiliteerd werd hij was 1 van de eerste Chinese doden nadat Corona onderkend werd. Sinds dien doet China er alles aan om het virus te bestrijden. Hoedt U voor geloofsfanatici die het virus verspreiden!


  Maak melding

 42. Mensen zet het beeld op full screen en U ziet de autoque lopen in de weerspiegeling van de bril van deze Corona Duivel. Hij leest weer voor wat President Guno Ravenberg hem voorbraakt.


  Maak melding

 43. Waldo

  14 april 2020 At 15:08
  Zo uitkeringstrekkers aan de Noordzee, jullie zijn wel erg vroeg op! Ik zie dat jullie vanaf vanmorgen heel hard gewerkt hebben op WKN vandaag. Top hoor! Die € 900 per maand hebben jullie dik verdiend! Met wat pakketten van de voedselbanken erbij is het toch geen probleem voor jullie!

  Zijne excellentie goed gedaan, maar let voortaan wel op de paparazzi van de VHP. Die zijn echt overal als parasieten aanwezig!

  ===================================================

  Zijne excellentie goed gedaan ? Wat goed gedaan ?? Ga aub je tong wassen smeerlap.


  Maak melding

 44. Dit soort misstappen krijg je als je een VolksPresident bent en onder het volk wil zijn. Chan zou dit nooit overkomen, die is nep, gemaakt, doet alsof en houd niet van alle Surinamers.

  Bij Bouterse voel en zie je de liefde voor het land en volk, het is niet nep of gemaakt, het is real.


  Maak melding

 45. Zijne dementie belazert WEER de boel.

  Wij , niet ik!
  bieden onze verontschuldiging aan

  Waarvoor dan?
  Niet voor zijn achterlijk gedrag
  Neen, voor de wijze waarop het overkwam!!!😁😁😁
  Uit het artikel kan ik dat niet halen en luisteren naar deze puppet doe ik al jaren niet meer

  Aan wie?
  aan robbie tenminste dat denkt hij.. 😁😁😁

  Positive, je stijl is herkenbaar gebruik je een andere nickname nu. Ow wat schattig

  Fossiel was even onder het volk
  Kijk wij zijn maties. Ik ben een van jullie hor.
  Mensen besmetten.dat doe je
  Noodtoestand afkondigen,
  Als een oude achterlijke een joint roken een whisky achterover slaan.een vrouw strelen allemaal het wij gevoel proberen op te wekken. Het werkt bij haar. Haar leven kan nie meer stuk; de president, a mang srefie streel mie
  Gaat het zo slecht met ndp dat hij uit zjjn sarcofaag moet opstaan?
  Nee, ze zijn daar slim bezig.
  Ze gebruiken hem voor onbenullige zaakjes. ga maar dansen in het binnenland. ga naar flora, je moet dit voorlezen. Maar geen optreden in het ass emblee Te risicovol.
  En die arme man heeft het niet door


  Maak melding

 46. Robert

  14 april 2020 At 17:43

  Dit soort misstappen krijg je als je een VolksPresident bent en onder het volk wil zijn. Chan zou dit nooit overkomen, die is nep, gemaakt, doet alsof en houd niet van alle Surinamers.

  Bij Bouterse voel en zie je de liefde voor het land en volk, het is niet nep of gemaakt, het is real.

  ===============================

  Liefde voor diefstal kasreserve, 92 leningen afsluiten jn 5 jaar tijd, koers 1 op 15, downgrading rating, geen dividend kunne uitkeren….. idd het is niet nep. Zoveel liefde voor het land. Welterusten Robert


  Maak melding

 47. Gelooft u me…is alleen maar larie.en dan maar de beveiliging de schuld geven.wat een poppenkast.jan Klaassen en trawanten.Tralalalalalala.


  Maak melding

 48. Aangezien de dronkaard met sorry zeggen bezig is, krijgen we ook excuses voor:
  – decembermoorden
  – drugshandel
  – leenplafond
  – amnestiewet
  – valutawet
  – gestolen kasreserve
  – koers van 2.80 naar 13
  – inflatie meer dan 100%
  – prijzen in de winkels
  – naschoolse opvang
  – spsb
  – afobaka dam
  – lr group
  – chineze trawlers
  – verkoop staatsolie 20%
  – gestolen geld schoolboeken
  – monetaire financiering
  – …..
  (Vul aan).


  Maak melding

 49. Deze man verkracht niet alleen het Surinaamse volk maar ook de Nederlandse taal.
  Hij zegt : Er circuleert een filmpje waarin gesuggereerd wordt dat ………
  Hij bedoelt: er circuleert een filmpje waarin het bewijs is geleverd dat ……..

  Weer de zoveelste A No Mi gedekte aftocht van onze klootzak president.


  Maak melding

 50. Bouta-lovers zijn geen Bouta-kenners. Zij zien niet in dat Bouterse politiek af wilt zijn.

  Kijk goed naar zijn optredens van de afgelopen paar jaar. Bouterse woont vrijwel geen een vergadering bij. Hij komt ook geen verantwoording af leggen. Alleen onder druk wanneer het echt noodzakelijk is vertoont hij zich.
  Bouta-lovers zetten hun eigen leider onder druk om president te blijven. Sommigen uit liefde voor hem anderen om te kunnen blijven stelen. Maar zij zien niet in dat Bouterse Suriname niet meer kan vertegenwoordigen, hij kan niet meer de NDP vertegenwoordigen, hij kan niet eens meer zich zelf vertegenwoordigen. Aan zijn optredens is duidelijk te zien dat hij moet oplezen en zelfs dat gaat moeizaam. Aan zijn articulatie is duidelijk te merken dat hij onder invloed van alcohol is. Deze man zet Suriname te schande, zet zijn partij de NDP te schande, zet het volk te schande. Zelfs mensen met dezelfde achternaam, Bouterse, schamen zich voor die naam.

  Beste NDPers, redden jullie je partij. Jullie partij leidt heel veel schade en schande.

  Beste Bouta-lovers,
  doen jullie je idool een genoegen en zet hem niet meer onder druk. Hij wilt niet meer en hij kan niet meer. Richt liever een fanclub op en stuur hem bloemen en kaartjes.

  Krakti.


  Maak melding

 51. ddb is een zeer zware crimineel die alles aan doet om in het zadel te blijven zitten. Zelf het coronavirus wordt niet voor misbruikt.

  Wat men niet uit het oogpunt moet verliezen is dat er nog vele zeer zware criminelen rondom ddb zijn die ook alles aandoen dat hij in het zadel blijft zitten.

  De reden daarvan laat ik aan het individu over om te begrijpen.

  Wat elke Surinaamse individu moet weten en doen is, hoe komen wij van deze zeer zware criminelen af.


  Maak melding

 52. @Bigi Sma: 100% mee eens, vooral omdat zij met het idee kwam om de veroordeelde massamoordenaar en eveneens veroordeelde drugscrimineel te overtuigen om president van het land te worden ( parafrase).


  Maak melding

 53. Hahahaa. Meneer is goed bezig zijn grenzen te verleggen, wat is hier nou fout aan?

  Nu de vraag of het wordt geaccepteerd, is een keuze dat jullie moeten maken, zo moeilijk is het toch niet?

  In een ander land zou hij uit zichzelf opstappen na zo’n corona-foutje…bedankt.


  Maak melding

 54. DDB is geen volkspresident. Hij is een narcist, voelt zich goed onder het volk. Hij had hosselaar moeten worden, daar onder het volk voelt hij zich goed. Daar moet hij ook blijven. Kan zeker geen land besturen, is honderd procent bewezen. Er is altijd shit aan de knikker als NDP aan het regeren is.
  De paarse rioolratten krijgen nu de schijterij. Blijkt dat ze ook de diarree uit hun vuile bek spuiten nu ze steeds meer op achterstand komen bij de verkiezingen.


  Maak melding

 55. Bouta zit weer eens te liegen door te beweren dat het een spontaan bezoek was. De presidentiele beveiliging zou zoiets nooit toestaan gelet op mogelijke risico’s en Belfort heeft gezegd dat al voordat Bouta in Flora was hij al info had binnengekregen dat bouta daar een bezoek zou brengen. Bouta bewijst weer eens een pathologische leugenaar te zijn en z’n hersenloze billenlikkers slikken die leugenachtige bullshit in als zoete koek.

  Bouta bewijst ook een NEP christen te zijn want een echte christen zou op goede vrijdag niet gaan zuipen en roken met een stel ghetto straathonden maar zou de dag in bezinning en gebed doorbrengen. Bouta is duidelijk een FAKE christen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.