woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto rijdt over 40-jarige Guyanese bromfietser

Auto rijdt over 40-jarige Guyanese bromfietser

-

Does Travel - naar Suriname

De man die zaterdagmorgen 11 april om het leven kwam bij een verkeersongeval in Paramaribo, is de 40-jarige in Suriname woonachtige Guyanees Lokheram Mac Bran. Volgens het Korps Politie Suriname reed een auto over de bromfietser, nabij de hoek van de Anton de Kom- en de Zwartenhovenbrugstraat.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurder reed over de Zwartenhovenbrugstraat, komende vanuit de richting van de Saramaccastraat en gaande in die van de Gemenelandsweg. Mac Bran reed ook over de Zwartenhovenbrugstraat maar kwam van uit de tegenovergestelde richting.

Op camera beelden is te zien hoe de bromfietser Mac Bran een auto van achteren aanrijdt en daarbij op de weg komt te vallen op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer. Op datzelfde moment komt een personenauto vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden en deze auto rijdt over de bromfietser Mac Bran.

De bromfietser raakte daarbij zodanig gewond dat hij nagenoeg op slag dood ging. De autobestuurder reed door maar is dezelfde dag achterhaalt door  de politie van het politie bureau Nieuwe-Haven.

Hij gaf aan niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Deze autobestuurder zal voorgeleid worden bij een hulp officier van justitie en na afstemming met het Openbaar Ministerie zal een beslissing worden genomen met betrekking tot een onderzoek tegen hem meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Weer zonder rijbewijs dus kent de verkeersregels totaal niet. Opsluiten deze moordenaar. Het is nu een volwassenen het had ook een kind kunnen zijn. Alleen al het feit dat je iemand aanrijdt en in hopeloze toestand achterlaat is strafbaar.

  R.I.P jongeman. Familieleden sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 2. Sorry. Maar in dit geval was de brommer eigenlijk fout. Hij kwam te vallen op de helft van de tegenligger. Misschiien heeft deze laatste niet optijd kunnen remmen. Hin moest niet zijn doorgereden. Gelukkis zijn er camerabeelden. Jammer dat de brommer kwam te overlijden.


  Maak melding
 3. Is het al zo erg dat autobestuurders met of zonder geldig rijbewijs het verschil niet merken tussen een oneffenheid van of op de rijbaan? behalve dat je ook een klap moet voelen? Jee vraagt je af hoever men vooruit kijkt in het verkeer want de bromfietser was op dat moment tegemoetkomend verkeer/opstakel dus uitwijken?
  Hetzelfde vraag ik mij af bij het doodrijden van die puber in Saaramacca die ook is doodgereden nadat hij ten val kwam met zijn bromfiets.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES