Bromfietser dood bij aanrijding in centrum Paramaribo

12
Bromfietser dood bij aanrijding in centrum Paramaribo

Bij een aanrijding zojuist in het centrum van Paramaribo is een bromfietser om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het dodelijk ongeval rond 07.30u vanmorgen plaats vond op de hoek van de Anton de Komstraat en de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname.

Het zou gaan om een aanrijding tussen de bromfietser en een auto. De ambulance ging ter plaatse en constateerde dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde.

De vermoedelijke veroorzaker zou na de aanrijding zijn doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Later meer.

Bromfietser dood bij aanrijding in centrum Paramaribo
Foto: (c) ROW DRIE/Facebook


12 REACTIES

 1. Haha. Het lijkt net alsof 1 of andere circus voorstelling bezig is. Zo staan die mensen daar te kijken, alsof iemand aan het optreden is. Echte sensatie-zoekers.
  Duidelijk hadden deze mensen niks te doen. Werkloos zeker he ­čść of nog n├│├│it een ongeluk gezien met een brommer op de grond. Dat kan het ook zijn


  Maak melding

 2. EEN AUTO MAG MAXIMAAL 40 KM IN BEBOUWDE KOM.

  MEN RIJDT 60-70 KM TOCH.

  DAN NOG HALEN DE BROMFIETSERS JE IN…………….

  PROBLEEM:
  ZE KENNEN GEEN BORDEN EN REGELS.
  BROMFIETSEN ZIJN OPGEVOERD TOT 80 EN WEL 100CC.
  IS JE DOOD ZOEKEN.
  OOK GEWOON TE KOOP BIJ SAVERS 80CC 100CC. ZONDER RIJBEWIJS NIKS.


  Maak melding

 3. Het zoveelste voorbeeld, hoe apatisch dit volk kan zijn, netals bij het kiezen van een moordenaar tevens veroordeelde drugsdealer, die ze nu allerlei beslissingen laten nemen tijdens de coronacrisus, waardoor het volk ook nog eens sterk afhankelijk is geworden, van wat deze crimineel nog in petto heeft, terwijl deze zelfde zware crimineel al jaren vast had moeten zitten.


  Maak melding

 4. Wat een rare reacties hier zeg! Die mpp is doorgereden en jullie rep geen woord van verontwaardiging. Alleen maar van de achterlijk reacties plaatsen als een ezel zonder kop. Je hebt zelf een mafketel die gaat lullen over creolen. Met mensen als jullie gaat Suriname geen meter vooruit.

  Wat een volk..

  RIP.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.