zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Drukte door gestrande reizigers bij KLM hoofdkantoor in Suriname

VIDEO: Drukte door gestrande reizigers bij KLM hoofdkantoor in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij het KLM hoofdkantoor in Suriname heerst er momenteel een behoorlijke drukte. Reizigers die in Suriname zijn gestrand, vanwege de sluiting van het luchtruim, zijn vanmorgen naar het kantoor van de vliegmaatschappij gekomen en stonden voor een gesloten deur.

De politie moest eraan te pas komen omdat de wachtenden het kantoor wilden bestormen, meldt een reporter ter plekke aan de redactie. De deuren van het kantoor zouden zijn gesloten uit veiligheidsoverwegingen.

De drukte heeft allemaal te maken met de sluiting van het Surinaamse luchtruim vanwege het coronavirus. Hierdoor zijn veel vakantiegangers en anderen uit Nederland in Suriname gestand.

De KLM heeft een paar dagen geleden aangegeven dat ze alle passagiers zal terugvliegen. Hiervoor zullen deze week lege vliegtuigen naar Suriname gaan om de gestrande passagiers op te halen.

In samenwerking met luchtvaartmaatschappijen zullen alle buitenlanders (niet-ingezetenen) die zich momenteel in Suriname bevinden, binnen 1 week uit Suriname getransporteerd worden. Hiervoor heeft de overheid een ontheffing van de sluiting van het luchtruim bedacht van 15 maart om 00.00u tot en met zondag 22 maart om 00.00u.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/B9y1tXKF8iH/?igshid=sx453as7es3j

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

27 REACTIES
 1. Is nu in troebel water vissen voor Nederlanders die uit Suriname vertrekken! Advies aan deze broeders, doe het aub niet.

  “Een lid van de hondenbrigade heeft samen met de politiespeurhond ruim 6 kg cocaïne ontdekt in een vliegtuig op het Johan Adolf Pengel luchthaven. De drugs werden zaterdag ontdekt in een vliegtuig dat op vertrek stond naar Nederland”
  Bron; Starnieuws


  Maak melding
 2. Het laat me denken aan die tijd van Robles met zijn zogenaamde charter vluchten Paramaribo- Amsterdam begin raren 90. Was een grote oplichters praktijk! Deze passagiers hebben pech dat Corona nu een stokje voor heeft gestoken.


  Maak melding
 3. Waldo 16 maart 2020 at 14:32
  Is nu in troebel water vissen voor Nederlanders die uit Suriname vertrekken! Advies aan deze broeders, doe het aub niet.
  —–
  Er is een KLM 747 onderweg naar pbm om Nederlandse reizigers op te halen. Heel goede maatregel. En de SLM zeg dat ze geen mpp adequate oplossing hebben voor Surinaamse reizigers in het buitenland. Klopt. Didibri heeft nooit van het volk gehouden, waarom nu wel. Het volk wordt gebruikt alleen maar als stemvee. Verder onbelangrijk.


  Maak melding
 4. Waldo 16 maart 2020 at 14:32
  “Een lid van de hondenbrigade heeft samen met de politiespeurhond ruim 6 kg cocaïne ontdekt in een vliegtuig op het Johan Adolf Pengel luchthaven. De drugs werden zaterdag ontdekt in een vliegtuig dat op vertrek stond naar Nederland”
  —–
  Enige inkomsten bron van drugsvoer wordt gesloten. Didibri wil redden wat nog te redden valt en alsnog een verzending sturen. Nu nog haven sluiten dan is deze bestuurloze alcoholist helemaal klem.


  Maak melding
 5. Ik vind het schandalig dat de mensen voor een gesloten deur stonden: De mensen moeten toch geïnformeerd worden hoe ze kunnen afreizen naar Amsterdam.

  SHAME ON YOU KLM: VANDAAG GAAN JULLIE TOCH BEGINNEN MET HET TERUGBRENGEN VAN DE MENSEN NAAR NEDERLAND.

  IK SNAP ECHT NIET WAAROM HET KANTOOR GESLOTEN IS GEBLEVEN.

  UIT VEILIGHEIDSOVERWEGINGEN: MIE FADEKARING YERE KLM


  Maak melding
 6. Die mamapiema bouta heeft bevel gegeven zonder een plan en nu worden anderen de dupe!
  Bouta zorgt voor chaos in Suriname.Hij doet dat zo sinds 1980 en heden is hij nog steeds bezig…


  Maak melding
 7. OFF TOPIC

  WAAR GAAT DE VERKOOP VAN HET DIEPWATER BLOCK 58-RECHTEN VAN STAATSOLIE OVER?
  Zie FB-page Eddie Jharap en zijn uitleg hierover

  Het had niet veel gescheeld of Staatsolie Suriname was heden ten dagen in handen van een Zuid-Koreaanse Onderneming en de Surinaamse economie had het nakijken. Surinamers wees waakzaam, dat uw belangen nu niet verkwanseld worden. Wees Scherp en Strijdlustig. Het Surinaamse Belang moet behouden blijven.

  Stre Def Foe Stre!, Wi No Sa Frede!


  Maak melding
 8. Ray 16 maart 2020 at 15:30
  Die mamapiema bouta heeft bevel gegeven zonder een plan en nu worden anderen de dupe!
  Bouta zorgt voor chaos in Suriname.Hij doet dat zo sinds 1980 en heden is hij nog steeds bezig
  —-
  Klopt. Dat zei ik vorige week ook al. Totaal geen rampenplan. Hij neemt hij lekker vanuit zijn hangmat zogenaamde besluiten die geheel averechts werken. De didibri moet samen met de boeler vaseline smeerder in de isoleercel te Santo Boma zijn. Daar heeft het volk de meeste baat mee.


  Maak melding
 9. Waldo

  16 maart 2020 at 14:32
  Is nu in troebel water vissen voor Nederlanders die uit Suriname vertrekken! Advies aan deze broeders, doe het aub niet.

  “Een lid van de hondenbrigade heeft samen met de politiespeurhond ruim 6 kg cocaïne ontdekt in een vliegtuig op het Johan Adolf Pengel luchthaven. De drugs werden zaterdag ontdekt in een vliegtuig dat op vertrek stond naar Nederland”
  Bron; Starnieuws

  =============================

  Al weer een tegenslag voor jouw President Bouterse.


  Maak melding
 10. Op zaterdag 7 maart heeft een lid van de Hondenbrigade met zijn hond ruim zes kilogram cocaïne in de keukenruimte van een lijnvliegtuig ontdekt op de J. A. Pengel internationale luchthaven. Met dat toestel wordt de route Paramaribo-Amsterdam visa versa onderhouden.

  In verband met deze drugsvangst heeft de Narcotica Brigade inmiddels al vier verdachten aangehouden en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

  Drie verdachten zijn verbonden aan de luchthaven met name: Furgil S., Glenn L. en Jitendrapersad J. De vierde verdachte is Marciano P. een politie agent verbonden aan het BID-Team. Het BID-Team verricht controle werkzaamheden op de luchthaven voornoemd. Er zullen mogelijk nog meer aanhoudingen volgen. De cocaïne is in beslag genomen.


  Maak melding
 11. Waldo 16 maart 2020 at 16:53
  —-
  De kleine jongens worden aangehouden, maar de grootste didibri loopt nog vrij rond. Zal niet land meer duren. Samen met boeler vaseline smeerder levenslang in de isoleercel cel Bana eten. Gratis tip. Denk aan potje.


  Maak melding
 12. Nog een boef opgepakt vandaag!

  Vandaag, maandag 16 maart, is nog een verdachte door de Narcotica Brigade aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek in verband met de onderschepping van bijkans 6 kilogram cocaïne in een vliegtuig op de J.A. Pengel internationale luchthaven op zaterdag 7 maart van dit jaar.

  Deze verdachte is Diego W. agent van politie en lid van het BID-Team. Hij wordt, net als de vier andere verdachten, ook verdacht van onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen.


  Maak melding
 13. Bij de VHP zijn nu alle agoes welkom! Maakt niet uit vanwaar ze komen. Maar na de verkiezingen gaan ze je weer zo snel mogelijk eruit schoppen en in een Agoestal zetten. Ze houden eigenlijk niet zoveel van varkens als jou en Mul. Hoor je die mensen ooit op het podium knorren.


  Maak melding
 14. Koude drukte. Het was al bekend gemaakt dat alle gestrande passagiers overgevlogen zouden worden naar land van herkomst dus dit was niet nodig geweest. Bovendien heeft men zich niet gehouden aan een meter afstand van elkaar blijven in verband met de virus. Dus ……….veel sterkte.


  Maak melding
 15. Als je niet naar het nieuws luistert/leest (en bijna iedereen heeft een telf.) dan stond je niet voor aap voor een gesloten deur. Echte kuddemensen.
  Oke, paniek heerst dus KLM had ook een vertegenwoordiger erop af moeten sturen voor een kort en duidelijke info.
  Corona heerst is zeer besmettelijk,jullie zijn echt niet slim he. Er was maar een iemand met een mondkapje die dombo trok het zo van zijn mond in die drukte, ook een slimmerik maar niet heus.


  Maak melding
 16. oom bert 16 maart 2020 at 19:49
  Een potje pinda kaas 60 SRD .
  —–
  Wat zal een potje vaseline kosten. Boeler vaseline smeerder, snel naar chodelul voordat het duurder wordt.


  Maak melding
 17. Agoetigri
  Mul
  Flyer
  Hebben jullie die toiletten van de Nederlanders al schoongemaakt. Anders wordt jullie uitkering stopgezet!
  ====
  maar geen probleem voor jullie, voldoende stront te eten in de riolen! GGD wacht op jullie


  Maak melding
 18. Oom Bert in Nederland koop ik een flinke pot pindakaas met nootjes voor 2,50 euro bij de Aldi of Liddel . Omgerekend met de huidige koers zou dat dus 30 SRD moeten zijn bij een koers van 1op12.
  Men overvraagt de harde werker in SU. Wat een afgang.


  Maak melding
 19. Oom Bert,

  Ben je echt serieus een potje pindakaas 60 SRD?

  ACHTERLIJKE WENDY heeft hier totaal geen problemen mee. Ze draagt haar Criminele MESSIAS op handen.

  MIE E DEDE DJIE MIE CRIMINELE MESSIAS loopt ze te krijsen.


  Maak melding
 20. IK wens, alle mensen die door wat voor reden dan ook, ergens gestrand zijn een spoedige en gezonde terugkeer naar huis. Ik had deze virus, nooit verwacht, ik weet niet hoe ik mee moet omgaan , buitenlandse nieuws geeft mij meer informatie. ik heb de CIS periode overleefd, maar dit is ander shit.


  Maak melding
 21. In Marokko ook gestrande passagiers en elders op de wereld.
  Nederlandse consulaat en KLM moeten dit maar oplossen.
  Stiekem zou ik blij zijn om nog weken hier te blijven.

  Off topic: kan me nu een beetje voorstellen hoe het voelt om in een gevangenis te verblijven vooral de mensen die in quarantaine zitten in Italië, Spanje en thuis in Suriname.
  Ik voel me ook een beetje verplicht om vrijwillig in quarantaine door niet uit huis te gaan.
  Fronzen2 is al op de Surinaamse zenders dus de Kids genieten volop zijn zoet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES