Geen vliegverkeer voor personen van en naar Suriname vanaf 14 maart

14
SLM op luchthaven van Suriname
Archieffoto: SLM op luchthaven van Suriname

Heden, vrijdag 13 maart 2020, heeft de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways bekend gemaakt dat per regeringsbesluit alle vliegverkeer voor personenvervoer van en naar Suriname per hedenavond 23.59u zal worden stopgezet.

Dit betekent dat er geen vluchten van en naar Suriname kunnen worden uitgevoerd. De maatregel geldt uiteraard ook voor de KLM en andere maatschappijen die op Suriname vliegen.

Surinam Airways zegt in een persbericht dat zij de situatie nauwlettend in de gaten houdt. Zij doet een dringend beroep op passagiers de Surinam Airways facebook pagina en website te volgen voor verdere berichtgeving.

Het is vooralsnog niet bekend voor hoe lang het Surinaamse luchtruim wordt gesloten.

UPDATE: KLM heeft haar vlucht van 14 maart van Amsterdam naar Paramaribo officieel gecanceld.


14 REACTIES

 1. Wat zal boefie blij zijn. Hij zag alles aankomen en bewust in het buitenland langer gebleven. Maar van uitstel komt absoluut geen afstel. Hij moet het volk komen vertellen waar de gestolen 100 miljoen usd is. Anders hangt hij. Santo Boma mi boi.


  Maak melding

 2. GEEN VLIEGVERKEER VOOR PERSONEN VAN EN NAAR SURINAME:

  HET GOEDERENVERVOER (LUCHTVRACHT) NAAR SURINAME KOMT DAN IN GEVAAR.

  IS HET GOEDERENVERKEER (ZEEVRACHT)NAAR SURINAME OOK AAN RESTRICTIES ONDERHEVIGD?

  IK VOORZIE NOG GROTERE PROBLEMEN VOOR DE SURINAAMSE ECONOMIE.


  Maak melding

 3. henry 14 maart 2020 at 00:03

  Nee lijkt me niet. Luchtvracht ligt natuurlijk wel stil want geen vliegtuigverkeer. Maar zeevracht zou gewoon doorgang moeten vinden. Het gaat om het weren van reizigers. Niet om goederen.


  Maak melding

 4. Wanneer leren wij Surinamers niet te denken in partij politiek. Een wereldwijde virus uitbraak zal men mondiaal moeten bestrijden. Het raakt ons allen. Laten wij gezamenlijk dit soort problematiek leren oplossen. Wij hebben gelukkig nog genoeg werkende mensen die voor de dagelijkse voorzienig kunnen zorgen.
  Wellicht breekt er nu een tijd om te leren dat samenwerken meer voor oplossingen gaat zorgen.
  Ik ben van mening dat de wereldleiders moeten stoppen om alleen voor je eigen land en volk te zorgen. Want dit soort virussen denken niet in grenzen. Die gaan ons opzoeken.


  Maak melding

 5. Het einde van de wereld is nabij; en dan te bedenken dat er nog geen sprake is van tsunami/ aardbeving/ vulkaan uitbarsting/ zeespiegel stijging/ ebola/.oorlogs dreiging.buitenaards interventie ( false flag operations, in scène gezet door de gevestigde orde)( 9/11)


  Maak melding

 6. Dit zal wel een mokerslag voor didibri zijn. Enige inkomsten van doorvoer drugs gaat dicht. Nu haven sluiten. Dan a kabas met mpp didibri.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.