maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVakantieganger zonder rijbewijs veroorzaakt ravage met huurauto

Vakantieganger zonder rijbewijs veroorzaakt ravage met huurauto

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen zaterdag vond deze zware aanrijding tussen twee terreinauto’s plaats op de hoek van de Rubensstraat en de Heliumstraat. Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname is de enorme ravage door deze aanrijding veroorzaakt door een vakantieganger die zonder rijbewijs reed in een huurauto.

Hij reed in de witte auto en verleende geen voorrang aan de benadeelde bestuurder die reed over de Heliumstraat. Hierdoor ontstond er een botsing waarbij het voertuig van de benadeelde op z’n zij terecht kwam, zoals op bovenstaande foto te zien is.

In het voertuig dat op z’n zij terecht kwam zaten naast de bestuurder ook een vrouw en een kind die beiden gewond raakten. Ze werden beiden naar het ziekenhuis gebracht.

De vakantieganger die het ongeval veroorzaakte werd naar het politiebureau overgebracht schrijft de Surinaamse krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Deze vakantieganger huurt een auto zonder om een rijbewijs te overleggen om echte mang te komen spelen in Su. A no spotoe! Check die auto die hij heeft gehuurd, een Audi. Wie is zo dom geweest om een auto te huren aan deze gast.


  Maak melding
 2. Hadden de gewonden wel hun veiligheidsgordel aan?
  Huh vakantieganger zonder rijbewijs!
  Ik zou dan adviseren om deze vakantieganger gelijk in hechtenis te nemen en een waarborg te vragen zodat hij de schade die hij veroorzaakt heeft te kunnen verhalen.
  De vakantieganger zonder rijbewijs heeft zeker het voertuig geleend / meegenomen van de huurder van het voertuig tenzij de verhuurder de wagen heeft verhuurt zonder controle of de bestuurder bevoegd is om een auto te besturen.
  Lijkt mij een prijzige huurauto, merk Audi, dus moet deze bestuurder wel goed bij kas zitten tenzij…..
  Paspoort innemen zodat hij niet kan verdwijnen richting land van ingezetene


  Maak melding
 3. Geen enkele autoverhuurder verhuurt een auto aan mensen zonder rijbewijs. Deze b(e)e(st)stuurder heeft zeker iemand anders met rijbewijs de auto voor hem laten huren. Niet alleen de bestuurder gaat schijten ook de huurder met rijbewijs, want die is hoofdaansprankelijk voor het voertuig. Meestal eist een verhuurder ook dat alleen de aanvrager het voertuig bestuurd, dus geen tweeden en derden.


  Maak melding
 4. Lastige zaak. Stoere gast die zich heel wat voelde. Nu ga je moeten dokken en of zitten plus de schade van de tegenpartij vergoeden. Gelukkig geen doden.
  Sterkte.


  Maak melding
 5. Wellicht en hopelijk zal de verzekering aan beide partijen tegemoet komen.

  Ik hoop dat de gewonden geen ernstige letsels opgelopen hebben. In Suriname wordt je zo aan je lot overgelaten, terwijl didibri weekelijks naar Cuba gaat voor een zogenaamd medisch check up.


  Maak melding
 6. Agoetigri 16 maart 2020 at 19:44
  Wellicht en hopelijk zal de verzekering aan beide partijen tegemoet komen
  ======
  Maar gelukkig hebben agoes die in de riool wonen geen auto nodig en ook geen verzekering. Verblijf in de riolering is kosteloos. Die agoes hoeven alleen maar te duiken en te knorren in de riool. Alles gratis.


  Maak melding
 7. Ben benieuwd bij welk bedrijf de auto is gehuurd. Normaliterket. moet het eigen rijbewijs worden overgelegd evenals het internationale rijbewijs.
  Als de aansprakelijkheidsverzekering motorvoertuigen gelijkenis vertoont met die in Nederland zal de verzekeraar de schade van de benaalde vergoeden maar wel verhaal plegen op de veroorzaker.
  De onschuldige benadeelde ondervindt dan geen nadeel van het feit dat de veroorzaker geen rijbewijs had.


  Maak melding
 8. Hoezo kan je een auto huren zonder een rijbewijs te overleggen, of heeft iemand anders het voor hem gehuurd. Ik hoop dat deze persoon een flinke schade en bekeuring moeten betalen. Wat een debiel.


  Maak melding
 9. Als je een audi met PL kentekenplaat verhuurd moet je veel geld hebben.
  Misschien is het niet eens een gehuurde auto maar mag men niet weten dat hij zo een vette auto heeft in Su


  Maak melding
 10. Nu is het toevallig een.vakantieganger en er wordt heel heftig op gereageerd.
  Hij mag niet rijden zonder rijbewijs.
  Maar heel veel marrons rijden ook zonder rijbewijs en met hoge snelheid zelfs met dodelijke afloop.
  Soms ook met gestolen auto’s.
  In Suriname is bijna alles mogelijk.
  Dus waarom moeten wij ons druk om maken.


  Maak melding
 11. Alweer e poepstamper uit holland die geen kaas hft gegete.j kan geen audi kope,ma hure o t total lose t ryden.zeker hft hy corona aanval gehad hihihihi


  Maak melding
 12. Hollander, niemand mag een auto besturen, zonder een geldig rijbewijs.
  Zo’n bewijs krijg je niet zomaar!
  Nu is het een Hollander en hoe noemen we de surinamers, die zonder een geldig rijbewijs rond toeren?


  Maak melding
 13. Agoetigri
  Mul
  Flyer
  Hebben jullie die toiletten van de Nederlanders al schoongemaakt. Anders wordt jullie uitkering stopgezet!
  ====
  Kleine boefjes, rioolratten, GGD wacht op jullie viezeriken.


  Maak melding
 14. Waldo en de rest van de ratten bijna elke dag iemand dood in Suriname, brommer en vooral de stroompalen in Suriname hebben
  er hinder van. Elke dag een aanrijding en inbraak, berovingen. Waarom geen comment daarop of is het NDP verval van normen en waarden niet meer in jullie ziel? Jullie noemen jezelf surinamers?Wat een joke zijn Julie paarse ratten.


  Maak melding
 15. In su kan alles ..een auto huren zonder rijbewijs kan..Ik had op dat moment geen rijbewijs op zak.op mijn woord werd de auto meegegeven.wel achteraf rijbewijs getoond.en er werd ook nooit gevraagd naar een internationaal rijbewijs.so langa ding euro’s e taki,nex no fout.ik bedoel maar…


  Maak melding
 16. Die zelfde blanke mannen en vrouwen zullen jullie straks dankbaar zijn want!ook Suriname krijgt Corona, Waldo,Wendy,pakiratigri zullen de eerste in de rij staan met een oranje t shirt😂


  Maak melding
 17. Geen enkele verhuurder zal een auto verhuren aan iemand zonder rijbewijs. Bovendien moet je naast het normale rijbewijs ook een internationaal rijbewijs kunnen overkeggen.
  Vermoedelijk heeft de legale huurder het voertuig laten besturen door deze chauffeur zonder rijbewijs. Indien zo, heeft hij zichzelf ook in de nesten gewerkt.
  De w.a.-verzekering zal vermoedelijk de schade van de benadeelde dekken maar verhalen op de schadeveroorzaker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES