KLM gaat in Suriname gestrande passagiers ophalen

51
Suriname volgend jaar laatste bestemming van KLM Boeing 747

KLM stuurt vanaf maandag vliegtuigen naar Suriname om gestrande passagiers op te halen, meldt de maatschappij. De Surinaamse regering heeft in de nacht van vrijdag op zaterdaghet luchtruim boven Suriname voor een periode 30 dagen gesloten vanwege het coronavirus.

Het vliegveld van hoofdstad Paramaribo is alleen nog geopend voor urgente en medisch gerelateerde vluchten en voor vrachtvervoer. Daarom heeft KLM de vluchten naar Suriname van zaterdag en zondag geannuleerd.

Vanaf maandag vliegt de maatschappij met lege toestellen naar Johan Adolf Pengel International Airport, om passagiers terug te brengen naar Nederland. Dat gebeurt totdat alle passagiers zijn opgehaald, zegt de KLM vanmorgen.


51 REACTIES

 1. DENK DAT ADHIN EN MINISTERS TOCH EEN VERKEERD BESLUIT HEBBEN GENOMEN.
  HET LAND LOOPT 30 X 400 X 1000 IS ONGEVEER 12 MILJOEN EURO MIS AAN BESTEDINGEN VAN VAKANTIEGANGERS.
  GEEN TOERISME
  GEEN HOTELGASTEN
  GEEN GEWISSEL
  DE KLM GEEFT DUIDELIJK AAN WAT HUN MAATREGELEN ZIJN VAN ONTSMETTING EN PATIENTEN DIRECT BEDIENEN VAN EEN CORONA KIT. DIT IN TEGENSTELLING TOT DE SLM.
  ALS IK DE REGERING WAS ZOU IK HET VLIEGVERKEER VANUIT AMSTERDAM EN OMGEKEERD NIET SLUITEN. SOSO LASIE. OOK GAAT SLM ZO HELEMAAL FAILLIET.


  Maak melding

 2. Heel goed KKM en als het op de zorgplicht voor eigen onderdanen aankomt dan kunnen heel veel landen, zeker ook Suriname, nog een voorbeeld aan Nederland nemen ipv steeds op ze te kankeren want dat is het enige wat Surinamers kunnen dien; een grote bek geven maar zelf te lui en dom om iets te ondernemen. Groot compliment voor de KLM en Nederland ! Suriname is jaloers op u O Nederland !


  Maak melding

 3. @Bubblegum
  Ik vlieg principieel al sinds 1987 minimaal met KLM omdat zij toen ik remigreerde uit het midden oosten hun fout af wilden wentelen op een Indische klerk.
  De Area Director en De CEO (toen Orlandini) weigerden hun fout te corrigeren. Ik vlieg sinds dien alleen KLM indien het niet anders kan of het wel heel erg kostbaar wordt. twee buurvrouwen werken bij KLM (B777 piloot) en onderkennen mijn klacht nog steeds.
  Het zijn geen heilige boontjes maar een heel normale, vrij klant onvriendelijke, onderneming. Echter het wordt onder druk van de concurrentie wel beter en is qua zekerheden de prefereren boven SLM.
  SLM is juist de reden dat de prijzen op Suriname hoog blijven en het echte tourisme niet niet van de grond komt.

  Ik verwacht dat na de Atops certificatie van SLM, na corona en na de verkiezingen SLM een deel van de sanering gaat worden en onder de vleugels van een partner terecht gaat komen die ook Georgetown thuis basis gaat gebruiken.
  COPA, TUI, TAP en GOL zijn dan de voor de handliggende partijen om Amazonia rechtstreeks te ontsluiten.


  Maak melding

 4. Luchtvaartmaatschappij KLM wil voor het hele personeel werktijdverkorting aanvragen vanwege de impact van het coronavirus. Bij KLM werken zo’n 33.000 mensen, die vanaf april 30 procent minder gaan werken. Verder wordt fors gesneden in de kosten en zullen er banen worden geschrapt.


  Maak melding

 5. Waar is Bokasa Bouterse in Brokobaka op de strand .

  WC Hooghart en Misikaka gaan hun eigen vliegtuig Surinamers ophalen in Nederland .

  Verlopig is het goed zo dat er niets naar Suriname gaat alleen medicijnen voor de zieke mensen .

  NDP start op zondag 15 maart met delen van gratis pakketten aan melden Ocer Kernkamp weg waar men het woord japi japi japi kent

  De pakketten worden bekostig door Ramon Abraham en Limbo SRS Radio en Slooten .


  Maak melding

 6. Die rel-nicht Waldo heeft echt een trauma te verwerken. Die zit de hele dag hier op Waterkant.net ongenuanceerd van alles te roepen tegen Nederland en alles wat met Nederland te maken heeft.

  Waldo, ga jezelf een beetje inlezen in de verschillende materie, voordat je als een randdebiel zomaar continue allerlei domme dingen in plaats dat je hier van alles zit te roeptoeteren of onwaarheden gaat verkondigen hier op dit Forum.


  Maak melding

 7. Die rel-nicht Waldo heeft echt een trauma te verwerken. Die zit de hele dag hier op Waterkant.net ongenuanceerd van alles te roepen tegen Nederland en alles wat met Nederland te maken heeft.

  Waldo, ga jezelf een beetje inlezen in de verschillende materie, voordat je als een randdebiel zomaar continue allerlei domme dingen zit te roeptoeteren of onwaarheden gaat verkondigen hier op dit Forum.


  Maak melding

 8. Waldo 14 maart 2020 at 18:53
  —–
  KLM is een grote carrier. Ze hebben een langetermijnvisie. De regering aldaar spring in indien noodzakelijk. Ze denk meer dan hun neus lang. Wat doen de paarse reetvreters hier? Vliegtuigen leasen die nooit vliegen. 5e handse b777 staat al 4 maanden op Zanderij te roesten. Totaal geen visie is aanwezig bij de Paarse kontlikkers. Is schuld van de VHP zeker dat het vliegtuig nog niet vliegt.


  Maak melding

 9. Trouw 14 maart,
  KLM schrapt banen en wil werktijdverkorting aanvragen voor alle personeel, nu steeds meer vluchten worden geannuleerd vanwege het nieuwe coronavirus.

  Barbara Vollebregt14 maart 2020, 16:48

  Eerst gingen de vluchten naar China niet door, toen besloot de Amerikaanse president Donald Trump tot een inreisverbod en nu worden ook vluchten naar Italië, Curaçao, Bonaire en Turkije geannuleerd.


  Maak melding

 10. Waldo, ik hield me nog in. Als jij je zo ordinair en onwetend opstelt, mij een vuile agoe noemt, en dan ook nog eens leugens en onwaarheden verkondigt, dan ben je een randdebiel met een IQ van een ei.
  Maar daar kun je waarschijnlijk niet veel meer aan doen, het is een gegeven.


  Maak melding

 11. Kunnen wij Surinamers niet fatsoenlijk met elkaar communiceren tegenwoordig. Ik schaam heel diep hoe wij met elkaar omgaan. Als buitenstaanders deze discussie volgen is het toch een schande voor ons. Gelukkig schelden jullie elkaar voor rot in het Surinaams. Stop met die onzin en voer een discussie zonder rassenhaat, onderbuikgevoel en frustraties. Als je de 3 eigenschappen bezit ijkt het mij heel verstandig om geen discussie te voeren. Het is heel slecht voor je hart en gesteldheid.


  Maak melding

 12. De scholen zijn maandag gesloten voor twee weken dat gaf de vakbond van Onderwijs net door .

  Adin en Bokasa Bouterse kunnen dat zelf nog niet in zien stelletje Alcoholisten in NDP

  Verlopig komt er alleen medicijnen voor zieke mensen in Suriname .

  De Euro en de USD blijven verlopig in de zakken van de toeristen in Nederland .

  WC Hooghart en Misikaka en Bouka of Bouva gaan de 747 vliegtuig vliegen naar Nederland maandag 16 maart .


  Maak melding

 13. Bezoek bedankt KLM weet dat de Surinamers naar Suriname gaan blijven vliegen ze maken witte voetjes met ons want een ticket Schiphol – Paramaribo is te duur en kost evenveel als een all-inclusief in een 3*hotel in Thailand.
  Als je heimwee hebt tel je neer om de land van melk en stress te ontvluchten om te relaxen in Suriname.
  Gelukkig is dat verleden tijd voor mij ik ben en blijf in Suriname.


  Maak melding

 14. Waldo 14 maart 2020 at 21:11
  Een agoe kan nooit normaal praten, alleen knorren en in het vuile modder wroeten.

  In de isoleercel van Santo Boma zal jij en baasje nog harder Knorren. Bereid je maar alvast voor. Tip. Neem potje vaseline mee.


  Maak melding

 15. Agoetigri 14 maart 2020 at 22:56
  Waldo 14 maart 2020 at 21:11
  Een agoe kan nooit normaal praten, alleen knorren en in het vuile modder wroeten.

  In de isoleercel van Santo Boma zal jij en baasje nog harder Knorren. Bereid je maar alvast voor. Tip. Neem potje vaseline mee
  ===
  Agoe/knorretje
  In de riool heb je geen vaseline nodig. Die stront van jou is al genoeg voor jou en die andere Agoes. Eens en agoe altijd een agoe!


  Maak melding

 16. @ Waldo, die moeder van je was een agoe die zich flink heeft laten uitneuken door allerlei schurftige straatdagoe’s en 9 maanden later heeft ze jouw uitgepoept.


  Maak melding

 17. Jay 14 maart 2020 at 23:12
  ==
  Moet je morgenochtend geen toiletten gaan schoonmaken bij Mac Donald. O nee je zit in de uitkering, afgekeurd vanwege overmatig alcohol gebruik en te lang in de riool gezeten, waardoor die hersenen niet meer functioneren. En vrouw mishandeld en weggelopen met een bakra.


  Maak melding

 18. @ waldo, je moet je eigen miserable leven niet gaan projecteren op mij.
  De hele dag zit je hier te zeiken als een achterlijke mietje. Ik heb er geen boodschap aan
  Het is duidelijk dat jij een gefrustreerde uitkeringstrekker en rioolrat bent die geen moer te doen heeft met z’n leven. Spring maar voor een trein.


  Maak melding

 19. Agoetigri 14 maart 2020 at 23:27
  Waldo 14 maart 2020 at 23:23

  Vergeet dat potje niet mi boi. In Santo Boma zult jij en didibri het hard nodig hebben.

  Tip. Koop een grote pot. Je zult het doen voor 20 jaren.


  Maak melding

 20. Waldo 14 maart 2020 at 23:45
  —-
  Ik ben benieuwd hoe de gevangenen te Santo Boma zullen gedragen als je jou en didibri zien. Denk a tori….. potje.


  Maak melding

 21. Agoetigri 14 maart 2020 at 23:50
  =====
  Agoe/knorretje
  Ik ben echt niet geïnteresseerd wat jij en de andere Agoes daar in die stront zit te rommelen. Hou het aub voor jezelf en mede Agoes.


  Maak melding

 22. @ paarse poepvlieg en mietje waldo, moet je niet de kont van je meester bouta gaan likken als een brave slaafje dat je bent i.p.v. hier met je grote achterlijke bek te komen lullen. Ik had je al uitgedaagd, post je adres hier als je durft dan kom ik een keertje bij je langs om te zien wat je kan doen. Maar dat ga je vast niet doen want je bent een ka vriendje. Dus go dok yere pussy.


  Maak melding

 23. Het enigste wat die smerige poepvlieg en mietje @waldo kan doen is blaffen als een geschifte hond om vervolgens met de staart tussen de poten af te druipen. Het is duidelijk een heel zielig, hersenloos en gefrustreerd geval net zoals de rest v.d paarse ratten. Volg het advies van de paarse pastor Don-K maar op en offer je leven op voor je afgod bouta door jezelf van kant te maken. Opgeruimd staat netjes in dat geval.


  Maak melding

 24. Jay 15 maart 2020 at 00:10
  @ paarse poepvlieg en mietje waldo, moet je niet de kont van je meester bouta gaan likken als een brave slaafje dat je bent i.p.v. hier met je grote achterlijke bek te komen lullen. Ik had je al uitgedaagd, post je adres hier als je durft dan kom ik een keertje bij je langs om te zien wat je kan doen.
  ======
  Jij als hindoestaanse zuiplap kan alleen je eigen vrouw mishandelen. Dus hou die grote bek van je dicht schijnheilige zuiplap. Ga daroe drinken en laat die vrouwen met rust. Jij kan alleen voor je eigen vrouw stoer doen zuiplap, door haar te mishandelen.


  Maak melding

 25. Jay 15 maart 2020 at 00:10
  @
  ======
  Jij als hindoestaanse zuiplap kan alleen je eigen vrouw mishandelen. Dus hou die grote bek van je dicht schijnheilige zuiplap. Ga daroe drinken en laat die vrouwen met rust. Jij kan alleen voor je eigen vrouw stoer doen.
  Jullie kijken teveel naar bolywood films waarin de mannen zuipen, vrouwen. mishandelen en verkrachten. Gestoorde beesten. Honderden zijn in India veroordeeld en opgehangen vanwege verkrachting en moord! Ga lekker zuipen!


  Maak melding

 26. Jay 15 maart 2020 at 00:25
  LOL, poepvliegje waldo blijft dokken als de mietje welke hij is
  ===
  Beter dan zuipen en vrouwen mishandelen. Zuiplap!


  Maak melding

 27. @ poepvliegje/mietje waldo, je waardeloze pa was zeker een zuiplap en vrouwenmishandelaar vandaar dat je je frustaties probeert te projecteren op mij maar dat gaat je niet lukken hoor sukkel. Losers zoals jij zitten ver onder mijn niveau.


  Maak melding

 28. “Waldo 14 maart 2020 at 21:11
  Een agoe kan nooit normaal praten, alleen knorren en in het vuile modder wroeten.”

  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

  En ook nog een notoire racist.


  Maak melding

 29. @ Waldo
  Luchtvaartmaatschappij KLM wil voor het hele personeel werktijdverkorting aanvragen vanwege de impact van het coronavirus. Bij KLM werken zo’n 33.000 mensen, die vanaf april 30 procent minder gaan werken. Verder wordt fors gesneden in de kosten en zullen er banen worden geschrapt.

  Nee doe net als de SLM. Jaren verliezen leiden maar geen personeel ontslaan. KLM wordt geleidt door echte managers. Die weten hoe je een bedrijf moet runnen.


  Maak melding

 30. Nu in Suriname nemen ze gelijk maatregelen.
  Rutte en zijn rovers zijn al 4 a 5 weken aan het ouwehoeren als oude wijven.

  En voor sommige is het wel jammer dat de school dichtgaat, omdat aan de spelling nog wat gedaan kan worden!!!


  Maak melding

 31. Je mag elkaar voor dagoe, Agoe , hagoe, zwijnen en varkens uitmaken maar als ik een zwarte voor zwarte aap uitmaak of een bruine voor bruine aap of een witte voor witte aap ben ik opeens een racist ! Vooral aan dat schijnheilig gedoe schijt ik een grote hoop op. Ja hoor doe ik gerust! Want een ding weet ik de grootste racisten zijn wij Surinamers met een zogenaamde schijntolerantie samenleving. Die is er!
  Een infantiel en labiele manspersoon die de laatste tijd deze site terroriseert wiens naam het niet waard is om genoemd te worden en daarom noem ik hem maar een zwarte/ bruine aap, is er trots op dat Hindoestaanse vrouwen voor een zwarte man kiezen. Als reden geeft hij de mishandeling van vrouwen door hun partners aan. Wel wat deze straatjongen niet ziet zijn de honderden zwarte vrouwen die een man uit een andere bevolkingsgroep nemen. In Paramaribo zie je ze met Javanen en Hindoestanen, met Brazilianen en Fransen …. dit zal vast ook komen doordat die zwarte apen hun vrouwen mishandelen. Ja toch ?


  Maak melding

 32. Jay 15 maart 2020 at 01:09
  =====
  Jij bent een schande voor een hindoestaan, jo zuiplap. Je vrouw mishandelen en dan nog een grote bek. Kijkt te veel naar bolywood films, is slecht voor je kleine vuile hersenen.


  Maak melding

 33. Waldo 15 maart 2020 at 08:12

  Reetvreter….jij kijk zeker te veel naar pepa pig of dat soort kinderfilms. Gecharmeerd geraakt door het varkentje?


  Maak melding

 34. Ik zou hartstikke blij zijn, als deze bende van agoe dagoe japjapie boerikie terug komt..
  Vooral als er scharste is aan van alles GEEN PAKKETTEN MEER UIT HOLLAND DAN GAAT MEN ENIGSINDS GENUANSEERD NADENKEN…
  AL DIE GROTE BEK TOT STILSTAND KOMT, RESPECT HEBBEN VOOR DE MEDE MENS IN HET BUIENL ASND..


  Maak melding

 35. Waar dokt de moordenaar nu..het land, het volk sterft langzaam langzaam uit, maar die moordenaar 20 j aren dokt ergens in het binnenland., wil ook nog teug kome ,,

  Je zal poep in je kop hoofd hebben om weer op zo een moordenaar te stemmen.
  Dan maar op de vhp..
  Van verantwoordelijkheid heeft hij nooit gehoord hoe af te leggen, maar met een usi schieten op mensen weet hij alles van..


  Maak melding

 36. @ Waldo … ik had je deze SCHANDE willen besparen … maar je vraagt erom.
  Je bent toch betrapt toen je een VARKEN/AGOE NEUKTE … VIEZERIK !!!!!!!

  Door Varkens te neuken heb je een … niet te genezen trauma … aan overgehouden !!!!!

  Advies: zoek hulp bij een psychiater … misschien … misschien … zoniet meldt je bij de Bosjebrug !!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 37. mul 16 maart 2020 at 05:20
  ====
  Alle mensen worden netjes opgehaald, Agoes als Mul zijn inmiddels met aparte dagoewagoe in containers vervoerd, vanwege besmettingsgevaar!


  Maak melding

 38. mul 16 maart 2020 at 05:20
  ====
  Deze agoe mul is extra besmet omdat hij zijn grote muil te lang open had gehouden in de riool! Hierdoor zijn de hersenen heel ernstig beschadigd.


  Maak melding

 39. @Glenn, ben het helemaal met je eens. wat een onbeschofte, onopgevoede mensen reageren hier. ze zijn niet bij machte een fatsoenlijke discussie te voeren. snap niet dat de moderator niet ingrijpt en de opmerkingen, die niets met de discussie te maken hebben, verwijderd


  Maak melding

 40. dat iedereen een eigen mening heeft is altijd mooi.
  kan je je mening onderbouwen? nog mooier

  maar kan een ndper mij nu eens vertellen wat bouta in die 10 jaar voor het land gedaan heeft, waar het land op vooruit is gegaan?
  want het begint voor iedereen wel overduidelijk te worden, dat ndp stemmers iets prive hebben gehad of geregeld waardoor ze ndp stemmen.
  maar wees nu eens eerlijk… wat is bouta zijn bijdrage geweest in de afgelopen 10 jaar dat positief is geweest voor het land.
  kan een ndp stemmer mij dat nu eens haarfijn uitleggen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.