Enorme drukte op luchthaven in verband met aankomst president Bouterse

53
enorme-drukte-luchthaven

Er heerst momenteel een enorme drukte op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in verband met de aankomst van president Desi Bouterse in Suriname. NDP aanhangers over het hele land zijn met bussen die de partij heeft ingezet of eigen vervoer getogen naar de luchthaven om het staatshoofd groots te ontvangen.

Het staatshoofd arriveert rond 01.30u weer in Suriname na zijn staatsbezoek aan China. De partij heeft vrijdagavond tijdens een spoed kadermeeting in OCER opgeroepen om Bouterse groots te ontvangen. Dit nadat hij in de middag door de Surinaamse Krijgsraad onverwachts veroordeeld is tot 20 jaar celstraf in de zaak van de Decembermoorden.

https://www.facebook.com/djerrel1/videos/10217685754794031/

Irvin Kanhai, advocaat van Bouterse, heeft laten weten dat hij verzet gaat aantekenen tegen het vonnis van de Krijgsraad. Bouterse blijft op vrije voeten totdat de zaak in hoger beroep is behandeld merkt Kanhai op. Dat kan volgens de raadsman wel 10 jaar duren. Volgens Kanhai was het vanaf het begin duidelijk dat het gaat om een politiek proces.

Vicepresident Ashwin Adhin heeft vrijdagavond in Ocer de aanwezigen voorgehouden dat de veroordeling van president Desi Bouterse nooit kan uitwerken. Volgens Adhin kan het niet omdat zij genoeg middelen hebben om binnen de rechtsstaat te handelen. Daarnaast bestaat er volgens de vp nog altijd amnestie en gratie, indien de uitspraak van het hoger beroep niet bevredigend is.

53 REACTIES

 1. Ze staan er niet voor de president maar ze verwachten dat het vliegtuig vol pakketten zit en ze zingen allemaal — Zie ginds komt het vliegtuig uit ……. weer aan


  Maak melding

 2. De Nationale Devaluatie Partij is Master in het manipuleren van mensen: Deze mensen worden misbruik door de top van deze Cosa Nostra Orga.

  Ik blijf erbij dat deze partij heel erg misdadig is om arme mensen aan te zetten tot van alles en nog wat.

  Deze misdadige Organisatie is een gevaar in de samenleving.

  De veroordeelde Moordenaar gedraagt zich als een Messias in Suriname.

  Wat een enge man: Suriname moet deze man grandioos wegstemmen.

  Ik ben bang dat ze zelfs hun nederlaag niet gaan willen accepteren.


  Maak melding

 3. Tja wat moet je zeggen. Een veroordeelde zo verwelkomen zegt ook iets over je zelf. Alleen hebben ze niet door dat het recht voor iedereen geldt. Als jij een moord hebt gepleegd zal bouterse echt niet voor je opkomen of je weet maar nooit met bouterse. Misschien worden alle namen van de aanwezigen genoteerd die daar zijn, zodat bouterse hun gratie kan verlenen in geval dat zij toch ooit in de gevangenis belanden.


  Maak melding

 4. De krygsraad moet zich nu in stelling brengen om fase 2 uit te voeren.sur moet nu definitief bevryd worden vn deze massa moordenaars junkies rovers corruptel . Men kan raden welk soort mensen deel uitmakwn vn d horde of meute honden op zandery.alml achterlyke ghettos junkies rokers n snuivers. Sur is in de baan vn deze zwarte criminele massa.


  Maak melding

 5. Abrakahams 1 vn d zware rovers vn d staatskas hft mensen gemobiiseerd n dit lamlendige bende oerdomme poepsnuivers geven gevolg daaraan zonder t beseffen dat ze op allerlei vuile manieren worden gebruikt door de ndp. Wat n achterlyke domme beesten by elkaar mt hun oerinstinkt..


  Maak melding

 6. HEEPA HOEZO AILEELEEJA. Tjallie en motjo Lena, twijfelende ndper’ s in wording zijn te Zanderij. Ze sturen opa en oma als goede buren video’ s hoe verdwaasd, debiel, idioot ndper’ s vertrouwend op baas overkomen. Hier alvast wat indrukken. Ai boi, Tjallie taki na video – app , wat een drukte, allen die naar de luchthaven zijn gegaan werden voor 99% opgehaald door ndp bussen. De sfeer was ietje paars somber vol twijfelende oerdomme ndper’ s. Veel oerdomme indianen, bushnegre, en de elite malata zoals het type Inke Waaaaaldering zijn aanwezig. Mi Gado, wat een armzalige ogende stinkend zwetende bende aanhangers. Motjo Lena taki, baas na leki wang superster, wang idool, soso lobi, ma ai no tjies mi moro, ano so Tjallie? A gersie deng ndpsma e lagi deng srefi. Houdt moed, krijst een ndp elite vetzak,onze lijder, onze baas gaat ons lijden zoals hij heeft beloofd naar Dubai. Tjalli ooit djadja ndper en nog lid van de nationale dommen partij taki, mi ai, mi jesi e kong opo saafri saafri. Ai, na now mi kan sje dend didibri contouren foe baas, afschuwelijk dierlijk demonisch van vorm.
  Wat zijn ndper’ s oerdom tot in het bot.


  Maak melding

 7. Mie pressss big up bigup .wat ben ik trost om surinamer tezijn bigup soso lobie en faja brong gie ding hatterz we steun a roko mang foe gado .blessy blessy soso lobie .de Europese duivels en hun kinderen hier in ons midden zullen nooit winnen .na gado roko ie naw poi nana gadu hahahahaha soso lobie en we kleuring baka ndp


  Maak melding

 8. Rokomang foe gado gie kondre .wel hatter doen jullie werk en tak moro rommel hahah dat is jullie werk en leven hahaha .gado de wwhhhaaaai ..faja .ey ey ey joe takru libie beest doe jo roko boeng lik fa takru sanie mik joe tak moro .hahahah god is groot en soso lobie voor mijn liefde vol surinamers en we steun oeng pressssss 1000% .go tijgie joe bacra bibrie basie hahahahhahah


  Maak melding

 9. Jammer dat vele mensen zich zo laten misleiden. Psalm 118:9 “je kunt beter schuilen bij JHWH, dan vertrouwen op leiders ” Ik ben God dankbaar dat ik geen navolger en aanhanger van mensen ben. Welke mens gaat mij kunnen redden op de oordeelsdag van Gods woede?


  Maak melding

 10. “Laat de wereld zien dat ze onze president met rust moeten laten. Stree def’ stree wi no sa frede,” wordt er geroepen. “Wij houden van onze president. Hij blijft president. Het volk heeft hem daar geplaatst. Hij hoeft geen enkele vrees te hebben. Wij staan achter hem en hij zal in mei 2020 weer president worden. Wij willen hem en daarom tonen wij dat nu. Het is een politiek proces,” zegt het publiek met volle overtuiging.

  NDP’ers op Zanderij tonen heftig hun gevoelens. “We want Bouta, we want Bouta, we want Bouta”, wordt er gescandeerd. “Laat Nederland zien, laat Amerika zien, laat iedereen zien dat wij achter onze president staan,” roept een vrouw. De mensen laten hun emotie de vrije loop.

  En daarmee valt het masker van de NDP electoraat. Eens te meer wordt weer inzichtelijk dat de NDP om 1 persoon draait. De volgers houden meer van het NDP dan van Suriname. Eng zooitje, dit neigt meer naar een sekte.


  Maak melding

 11. Voor gratis vervoer, red label en een portie bruine bonen ga ik zeker naar Zanderij. reden Ik kan me geen uitje meer permitteren.
  NDP verdraait de feiten. Met dit aantal mensen haal je zeker geen 26 zetels. Bouterse moet teleurgesteld zijn in deze “massa” mensen. Zijn aanhang is duidelijk verminderd. Er waren meer profiteurs dan stemmers aanwezig. Anderen keken zelfs zeer teleurgesteld toen ze tot de ontdekking kwamen dat er geen bruine bonen was.
  Bouterse; Houd de eer aan jezelf en Go Home.


  Maak melding

 12. @Frantz,

  Zeker hoor, om een president zo te mogen ontvangen. Ik vindt het ook geweldig, dat hij de titel “Moordenaar” voor zijn naam heeft staan. Of hij de bak ingaat of niet, de titel blijft hij tot zijn dood behouden.
  Een president die op staatsbezoek was, en is eigen land veroordeeld wordt.
  Hij had een grote mond, en schoffeerde altijd de krijgsmacht. Maar toen hij veroordeeld was, was hij ondersteboven volgens zijn vrouw.

  Is dat niet geweldig Frantz?


  Maak melding

 13. Frantz en De Vursch: Jullie houden meer van een MOORDENAAR dan van het land Suriname.

  Deze MOORDENAAR is gevonnist voor meervoudige moord.

  Jullie GOD EN Messias is een ordinaire MOORDENAAR.

  Wat voor mensen zijn jullie? Jullie waren zeker ook trots op HITLER, IDI AMIN of PINOCHET.


  Maak melding

 14. Heinrich Frantz von Vursche, jullie zijn 1 grote grap. Een patriot zou Bouterse met pek en veren het land hebben uitgeschopt.
  Maar jullie knuffeldieren niet. Het koesteren van een meervoudige moordenaar stellen jullie centraal. Al laat Bouterse een drol op jullie hoofden. Hoe zielig kan je zijn. Maar zie het zo verandering is op komst. De NDP moet zich serieus zorgen gaan maken.


  Maak melding

 15. @henry,

  Deze afgekeurde fossielen liggen languit in Nederland op kosten van de Nederlandse staat te genieten. Wat ze hier uitkraaien zijn de laatste stuiptrekkingen.


  Maak melding

 16. Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën deelde mee dat US$ 12.3 miljoen schuld door China is kwijtgescholden. Er is een leningsovereenkomst US$ 200 miljoen getekend voor de uitbreiding van de Johan Adolf Pengel luchthaven. Dit tegen een rente van 2% per jaar over 20 jaar met een graceperiode van vijf jaar. Ook voor de oeververdediging (Weg naar Zee) is er een leningsovereenkomst van US$ 100 miljoen.

  Nog meer antroewa met rijst eten en wachten tot dat de pakjesboot Suriname bereikt. Wordt weer pinaren.


  Maak melding

 17. Je leest het al, er zijn bussen in gezet. Ze worden betaalt om daar te gaan. Het zal me niet verwonderen dat hij weer zal winnen maar niet van de geschoolde Surinamers.


  Maak melding

 18. Alle zinkplaten huisjes en afbraakwoningen in Su waren verlaten. De mensen waren allemaal met een gratis busreisje naar Zanderij + gratis eten en muziek.


  Maak melding

 19. Daklozen, werklozen en analfabeten, hebben tijdens hun uitzichtloze situatie, een busreisje aangeboden gekregen richting luchthaven, om hun idool cq veroordeelde moordenaar te verwelkomen, aangezien deze category mensen niet werken, dus geen toekomstperspectief hebben, kun je deze mensen ten alle tijden inzetten om bij dit soort evenementen aanwezig te zijn, waardoor ze zich toch nog een beetje belangrijk voelen.


  Maak melding

 20. NDP heeft de bussen geregeld en mensen geven porti bami/nasi met 20srd anders zou ze daar niet zijn. Ze moeten de moordenaar gelijk oppakken en opsluiten. Luister goed naar de opruiende taal van abrahams, dat is echt gevaarlijk.
  Maar het is nu 2019/2020 en niet 1982. The world is watching.
  Zi Jinpeng zite met het staatsbezoek in zijn maag, hij heeft een moordenaar over de rode loper gehad.
  Als hij denkt dat hij god is waarom niet naar Cuba als gepland, hij schijt in zijn broek dat het vliegtuig wordt gedirigeerd ergens anders en hij wordt opgesloten. Ben nu benieuwd wart gaan gebeuren. Toen hij de mensen had vermoord in 1982 en de mensen in Moiwana vermoord was geen politieke spel maar nu 20 jaar cel is politieke spel. NL krijgt de schuld van alles dat hun weten wat is gebeurd, weet Bouterse en aanhang dat niet om te vertellen dan? Hij in een cel wegrotten wat mij betreft.


  Maak melding

 21. Het lijkt wel of in Suriname steeds meer hersenloze mensen zijn.
  Ik kan mij echter wel voorstellen, dat als je een uitzichtloos bestaan hebt, zo’n uitje naar Zanderij een welkome afwisseling is van de dagelijkse sleur.

  Het was wel te verwachten, dat meneer de president groots zou worden onthaald.
  Ondanks alles blijft hij een veroordeelde met 20 jaar cel aan de broek en dat is toch een behoorlijke smet op zijn blazoen.


  Maak melding

 22. Bij de vorige verkiezingen had de NDP 117.000 stemmen behaalt.
  Nu na een massa mobilisatie lukt het ze om slechts een paar duizend domme billenlikkers op te trommelen.
  Nou ik ben niet onder de indruk daarvan. Zelfs de Abop, als derde grootste partij, die gisteravond ook een massa meeting had, heeft veel meer mensen op de been kunnen brengen dan de ndp maffiabende.
  De ndp is duidelijk fors achteruit gegaan in aanhang want met dat aantal mensen dat ze op de been konden brengen behaalt die partij niet eens 1 zetel in paramaribo.


  Maak melding

 23. Toevallig had ik een groot deel van de Zanderij beelden en interviews gezien op stvs en atv voordat ik in slaap viel en ik moet helaas weer concluderen dat de ndp aanhang niet uitblinkt in intelligentie.

  Iemand uit Jarikaba werd door de ‘journalist’ van stvs gevraagd waarom hij de president ondersteunde en op die vraag kon die gast helemaal geen antwoord geven en bleef het muisstil.

  Anderen zaten dom te zeuren over een ‘politiek proces’ en dat het ‘onrechtvaardig’ was, zonder te onderbouwen waarom men dat vond.
  Men zat alleen maar de bekende leugenachtige ndp talking points na te blaten als een stel makke schapen.

  Je moet wel behoorlijk hersenloos en ziek in je kop zijn om nog steeds een veroordeelde moordenaar en drugscrimineel als desi bouterse te ondersteunen die met z’n corrupte wanbeleid er ook voor gezorgd heeft dat de koers omhoog geschoten is, alle winkelprijzen minstens verdubbeld zijn en de bevolking daarmee zwaar verarmd is geworden.

  Desi Bouterse had een paar jaren terug met z’n eigen bek gezegd dat hij rustig doorslaapt al zou de hele stad in brand staan. Ik snap dus niet waarom er nog steeds figuren zijn die zo’n waardeloze president ondersteunen. Niemand die goed bij z’n verstand is zou dat doen.


  Maak melding

 24. De vursch 1 december 2019 At 07:27
  Rokomang foe gado gie kondre .wel hatter doen jullie werk en tak moro rommel hahah dat is jullie werk en leven hahaha .gado de wwhhhaaaai ..faja .ey ey ey joe takru libie beest doe jo roko boeng lik fa takru sanie mik joe tak moro .hahahah god is groot en soso lobie voor mijn liefde vol surinamers en we steun oeng pressssss 1000% .go tijgie joe bacra bibrie basie hahahahhahah

  Heb je alweer zoveel coca gesnoven dat je niet meer alles op een rijtje kan zetten?


  Maak melding

 25. Hahaha..
  was voorspelbaar.
  Zeiden we niet eerder dat de ndp honden baasje groots gaan ontvangen bij terug komst?
  Wat is de reden geweest voor deze show van de ndp honden?
  Het is toch niet voor het eerst geweest dat die moereshond terug keert van een gratis reis met geen voordelen voor Suriname?!
  De ndp honden waren hun support gaan betuigen met hun van 20 jaar veroordeelde baasje .Surinamers met een gezond ..stem bouta weg!!
  Hij gaat frauderen dat is zeker.Hij gaat voor eeuwig de lijder willen zijn van Suriname met zijn domme inwoners.


  Maak melding

 26. In Europa geeft men gratis geld dus geen lening dien je project maar in .

  In China gaat NDP geld lenen daar is niets gratis helemaal niet bij Chinezen .


  Maak melding

 27. En dan hebben een klein deel van de surinamers nog lef anderen te verwijten dat ze niet opkomen voor gerechtigheid van de Moiwana slachtoffers en alleen aan de slachtoffers van 8 dec denken.Hahaha…de moiwana people gaan met vlaggetjes zwaaien en de moordenaar groots ontvangen terwijl de na nabestaanden van dec 8 slachtoffers jaar in,jaar uit van zich laten horen en doorgaan met hun gevecht voor gerechtigheid.
  Geen wonder dat criminelen hun best doen lijder van Suriname te worden.Want waar anders dan in Suriname kan je een crimineel zijn en ze halen je binnen na een nodeloze reis met paarse vlaggetjes.


  Maak melding

 28. Ray,inderdaad je schaamt je diep diep diep hoe ze reageren.
  en mevrouw Bouterse….Pé Joe pot me dang,
  het oproepen massaal naar zanderij.net zo incompetent!!
  schande schande schande!!!voor onze geliefd Suriname.


  Maak melding

 29. Dit soort tuig op zanderij,die bouterse komt ontvangen voelen zich geweldig.
  Het moest maar hun vader broers zijn die door bouterse was vermoord,dan zouden ze niet zo snel juichen op zanderij.lafaards zijn het,die geen respect voor de mensheid tonen,wilde zwijnen.


  Maak melding

 30. Bellie, Bellie, Belfort van de ABOP. Deze idioot heeft geroepen: Bouterse is geen President meer, Bouterse is geen President meer! Men had hem direct moeten antwoorden: wel, dan ben jij het! Hahahaha!! Dan had hij het nog geloofd ook. Wat een kokosnoot! Hahahaha!


  Maak melding

 31. Als ik een bijeenkomst zou organiseren met gratis bustransport, een hapje en een drankje, muzikaal entertainment en een geldsbedrag voor de mensen die komen opdagen dan zou ik ook vele duizenden mensen op de been kunnen brengen.

  In elk geval veel meer dan die ongeveer 2000 paarse dombo’s die naar Zanderij zijn gegaan om de hielen van hun criminele baas en afgod te likken.

  Als de ndp nog steeds een grote partij zou zijn met een achterban van 117.000 dan had men met die massa mobilisatie van ze minstens een 10.000 – 20.000 personen moeten hebben kunnen optrommelen om op Zanderij te komen.
  Maar het is ze slechts gelukt om niet meer dan 2000 personen op de been te krijgen. Dat toont aan dat de ndp zwaar achteruit is gegaan.


  Maak melding

 32. De enige redding voor Suriname is dat de pakketten zendingen alleen maar zullen toenemen. Er wonen bijna net zoveel Surinamers in Holland als in Suriname. Wij zijn een vredelievend volk en houden van elkaar dus de wisselwerking over de oceaan zal altijd blijven.


  Maak melding

 33. Jay, jullie hadden ook vele bussen beschikbaar gesteld voor demonstraties tegen de regering. Waar waren de participanten? Het was toch ook gratis? Het boeit het volk niet wat jullie vinden en komen dus ook niet opdagen om voor jullie het vuile werk te doen, Hebben jullie daarom maar uit schaamte gekozen om maar niet meer op straat te komen? Wat dat betreft kunnen jullie nog veel leren van de NDP, zij hebben duidelijk een boodschap en jullie duidelijk niet! En weet je, het gros van de NDPers is niet geweest omdat dat ook de bedoeling was, enkel de stootgroepen. En fijn dat je de grootte van de NDP achterband erkent. Als de VHP mocht op gaan in de NDP zal het slechts een fractie van het aantal leden betreffen, zij die weten hoe het hoort en weten wat nationalisme en vaderlandsliefde is.


  Maak melding

 34. Waar ik mij aan erger is het feit dat het doden van weerloze burgers alleen door de Criminele Messias van Suriname ongestraft mag geschieden.

  Deze MOORDENAAR mag doden zonder verantwoording af te leggen.

  Hij is gvd toch geen Jezus Christus.


  Maak melding

 35. Heeft de president al uitgelegd wat zijn geheime missie was in china….

  Heeft hij al uitgelegd dat hij duizenden hectares aan de chinezen heeft geschonken!!

  Heeft hij al uitgelegd hoe hij de schulden bij de chinezen gaat innen…dat kan maar op 1 manier land,houtkap, onze wateren laten leegroven, en nog veel meer rotzooi.

  Gaan jullie googlen of ga op wiki ..dan zal je zien hoe dit monster ons land verkoopt en verkracht.

  Wat moet je doen met een dolle hond…deze hond is echt beschamend!


  Maak melding

 36. Dit lijkt net een 2e rangs maffia film…

  Deze president moet een emmy krijgen wat een acteur..
  De mensen oproepen bussen huren voor mensen …media spektakel van zijn vrouw imelda marcos,mevr bouterse als je in het paleis bent en naar fortzeelandia kijkt ad overkant heb je dan geen vragen.

  Macht geld hebberigheid …zien jullie dan niet dat dit een ziek mens is 80 % van de hoofdstad winkels hotels etc is in handen van chinezen!!

  Zien jullie niet wat dr gebeurd……

  Straks is de surinaamse bevolking ballast in eigen land!

  Jullie zijn verraden door een man die zn vrienden en anderen vermoord heeft,zelfs zn zoon moest het ontgelden…hij zal zn zoon nooit meer zien!

  Hij rekend niet alleen op de bevolking …maar ook op china om ih gareel te blijven welke deals hij gesloten heeft weten wij niet.
  Duidelijk is dat de chinese president wel wilt samenwerken met een moordenaar en drugssmokkelaar.

  Dit zegt veel over de band met china!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.