maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKanhai gaat verzet aantekenen tegen vonnis Bouterse in zaak Decembermoorden

Kanhai gaat verzet aantekenen tegen vonnis Bouterse in zaak Decembermoorden

-

Does Travel - naar Suriname

Irvin Kanhai, advocaat van Desi Bouterse, gaat verzet aantekenen tegen het vonnis van de Krijgsraad. Volgens Kanhai was het vanaf het begin duidelijk dat het gaat om een politiek proces.

Verder liet de raadsman weten dat Nederland precies op de hoogte is wat er zich heeft afgespeeld. Volgens Kanhai is daarom het archief voor 60 jaar niet naar buiten gebracht.

De hoofdverdachte blijft op vrije voeten totdat de zaak in hoger beroep is behandeld merkt Kanhai op. Dat kan volgens de raadsman wel 10 jaar duren.

Bouterse is vanmiddag door de Krijgsraad veroordeeld tot 20 jaar celstraf. Er is vooralsnog geen gevangenneming gelast voor het staatshoofd dat momenteel in China vertoeft voor een staatsbezoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

39 REACTIES
 1. Wahahaha, hij moet zijn werk blijven doen, al weet hij dat het een verloren zaak is. Was het niet deze zwerverachtig uitziende paarse klootzak die vol grootspraak een jaar terug krijste, baas nooit kan worde berecht. Ai ka baas o koting hatitee, aksie joe baardaap, joe geldwolf,, joe waardeloze drol van een advocaat, fa kong dat a kong zovarra. Kaanhaai, maa eeh baas, eeeh ikke eeh wacht, geduld, baas kent me tog? ik houd zielsveels van baas tog. Baas, kmope djasoe joe ka drongoe japi foes mi las mis srefi.


  Maak melding
 2. Ondertussen baas kong jeri a tjorie, bijna a mang tjies wang hart aanval, leki Sanford and Son a mang hori hati, skriki foe a vonnis. Opa en oma taki, hoe moesten al die december slachtoffers zich hebben gevoeld toen ze vals werden beschuldigd van een coup, terwijl baas pleeg coup en telefooncoup. Onschuldig werden ze gemarteld, doorstoken, geslagen en doorboord met vele kogels. Na bijna veertig jaren wist baas, dankzij zijn macht en geld die hij stal en misbruikte om zich stand te houden en te verrijken duurde het zo lang. Nu met bijna beide benen in het graf, zoon in de gevangenis op wie hij hoopte, een pleegzoon die een zware lul is zijn zijn kansen om dit vonnis te bestrijden heel klein geworden. Ook al die andere oude vieze ndp elite adviseurs en oude verlepte ndp hoeren zijn moe van baas en al deze strijd en gedoe om slechts een man. Wie weet verraden ze hem zelfs en laten baas voor al en wat hij is voorgoed in de steek, zoals Ma Dini, oom Chally, wijlen Freitje. Nu heeft baas echt slapeloze nachten.


  Maak melding
 3. Irvin Kanhai heeft volkomen gelijk, het proces in hoger kan nog wel 10 jaar duren.
  Nederland is nu aan zet…het archief open stellen…ha en dan zal blijken dat er niets spannends is staat.
  Helaas kan DDB volgens de Surinaamse Grondwet nooit meer President of Vice President van Suriname worden. In ieder geval niet zolang hij nog niet verschoond is van het vonnis, hij immers voor nu schuldig bevonden en zal volgens de wet zijn beroep achter gesloten deuren moeten afwachten.

  Mama Sranang is vrij….


  Maak melding
 4. Maffiamaatje Kanhai lult weer eens uit z’n domme en leugenachtige paarse smoel over een ‘politiek proces’.
  Zijn criminele client heeft alle ruimte gehad om zich te verzekeren van rechtsbijstand en zich te verdedigen voor 3 onafhankelijke rechters. Dat is iets wat zijn slachtoffers nooit hebben gehad.
  Zijn client heeft ook alle ruimte gekregen en genomen om politiek te intervenieren in een lopend proces (iets wat grondwettelijk verboden is).

  Als er vanuit de politiek (regering of parlement) opdracht was gegeven aan het O.M. om over te gaan tot vervolging en berechting van de decembermoorden dan kon er inderdaad gesproken worden van een politiek proces maar dat is in deze zaak niet het geval.

  Dit proces is niet gekomen in opdracht v.d. politiek maar in opdracht v.h. Hof van Justitie nadat de nabestaanden in 1999/2000 daartoe een verzoek hadden gedaan (welke de wet hun biedt) om het O.M. veroordeelt te krijgen om de decembermoorden te onderzoeken en de daders te vervolgen.
  Als de nabestaanden toen niet in actie waren gekomen dan waren de moorden verjaard en zouden de moordenaars straffeloos vrijuit zijn gegaan.


  Maak melding
 5. Gerechtigheid NU of NOOIT ! Recht voor 1 Recht voor een ieder. EN het zal zegevieren. Godo de na un Fesi. Bouterse mag wegrotten in de hel inclusief zijn aanhangers op dit forum.


  Maak melding
 6. Stevige en duidelijke verklaring afgegeven door de Amerikaanse ambassade in Suriname, namens Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Engeland en Amerika…

  “Common Statement on the 8 December Trials
  By the Heads of Mission accredited to Suriname of
  France, Germany, the Netherlands, Spain, the United Kingdom and the United States”


  Maak melding
 7. @ Para Express 29 november 2019 At 21:12

  “President Xi Jinping vergadert nu met een veroordeelde leider voor moord.”

  Op de Foto’s van NII was er afgeknipt met wie Bouterse aan de vergader tafel zat.
  In de NL media stond de volledige foto en dan is Xi en etc. al iets anders aan het doen.

  Xi heeft alleen het protocol gedaan en bouterse ingeleverd op het voor hem van toepassing zijnde niveau.
  De burgemeester van Tilburg wordt op het zelfde niveau ontvangen als Bouterse.

  Xi weet wel dat Bouterse international weer 2 rangen gezakt is.


  Maak melding
 8. Als er wel een bevel tot aanhouding was geweest, is Desi B. “toevallig “ onderweg naar Cuba voor politiek asiel, kan nog jaren teren op z’n buitenlandse saldi


  Maak melding
 9. Zoals verwacht zal er door een land politiek asiel worden verleend.
  Wat ik als eerste zou doen is alle regeringen vragen om medewerking om de banksaldo’s van Bouterse te bevriezen zodat hij geen geld te makken heeft in het buitenland.

  Nu is het de beurt van het volk door Bouterse niet te kiezen als president zodat hij in de gevangenis kan belanden

  Ik wil onze pseudo econoom RobG vragen naar zijn ongezouten mening


  Maak melding
 10. Geen gevangenneming want daardoor neemt de krijgsraad de regering (lees NDP en coalitie) de wind uit de zijlen zodat er geen wet kan worden opgemaakt om Bouterse gratie te verlenen want hij is niet in de gevangenis.
  Zowaar een duivelse oplossing van de krijgsraad zo wordt de regering voorlopig in de kippenren op stok gezet

  Volgens berichten heeft Bouterse politiek asiel aangevraagd in China


  Maak melding
 11. A’ pokoe no k’ba plei.
  Woh sjie soema oh lafoe din dee Sa e kong.
  Oenoe dink a so Woh wien na verkiezing.
  Tik joe ai loekoe.
  NDP eh wien baka.


  Maak melding
 12. De ndp bestaat alleen maar uit dwaze debiele idiote ndp stommelingen die de misdadiger ddb verdienen sa e meki deng ka, kong dong mora krabita.


  Maak melding
 13. @ C.A.Schipper 29 november 2019 At 21:07
  ..DAT..KAN..TIEN..JAREN..DUREN..HOGER..BEROEP..ZAAK..
  ..DE..PRESIDENT..KAN..RUSTIG..ZIJN..WERK..VOORT..ZETTEN..
  **************************************************

  Ik citeer v.d. San { niet de eerste, de beste } …. JO KOE !!!!!!!!!!


  Maak melding
 14. SPannend,maar die film zal nu pas beginnen.
  En niemand moet me vertellen dat’ die dingen van de jaren 80′ zich niet kunnen en zullen herhalen
  Met deze pres aan de macht moet je alles verwachten
  vergeet ook niet die 26 blinde volgelingen!
  Kortom,ik wil een ieder vragen om alert te zijn en te bidden voor Suriname


  Maak melding
 15. Volgens jojo is zijn gedachte 90% juist. Die clown gaat er dus vanuit dat hij een goed stel hersenen heeft, zou wel kunnen, maar jojo heeft totnutoe niet laten blijken die hersenen te gebruiken.

  Jojo je reactie hierboven, bewijst mij gelijk weer, 90% zijn je gedachten ONJUIST.


  Maak melding
 16. Robert als je hersens paar verziekt zijn zal je JoJo nooit snappen want in jou paarse kop is wat krom is recht. Mensen als jij,Rob g Frantz zijn lage honden van het ergste soort. Jullie zouden ziel en zaligheid verkopen om met de vijand te heulen.


  Maak melding
 17. de ndp bestaat volgens velen uit dwazen en debielen maar zonder die debielen win je geen verkiezing je zal ze dus aan je kant moeten krijgen wil je regeren


  Maak melding
 18. RobG
  Als je geschoren wordt moet je stil blijven zitten. Ja nu laat jij je in je broek kijken.
  Als democratisch recht moet je dus de grondwet en alle ten lande geldende wetten eerbiedigen toch.


  Maak melding
 19. Het is bij wet bewezen dat het Surinaamse volk achter een ziekelijke pathologisch moordenaar staat. Ik beschuldig het volk van Suriname aan moord en genocide. Net als de hoofddader is de rest ook schuldig. Lang leve recht en waarheid. Dood aan inmorele landverraders en pseudo wetenschappers. Dood aan paars en haar aanhagers. Waar is kont geneukte Sandew De Boeler, met zijn waarheidsvinding. Waar is de volksopstand gebleven? De straf is uitgesproken en het is stil aan de overkant. Dood aan de graaiers, verdraaiers en vernaaiers. De meeste suries zijn dat!


  Maak melding
 20. Kondremangs
  Barbamang mag zijn hele verzet in DiDiBri bakasee steken en op de vlucht aansteken. ….samen met zijn hele boevenbende en zijn aanhangers. …..en ingrid mag stukwerk gaan halen aan de watermolenstraat. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 21. Hoe dom moet je zijn als volk om een veroordeelde drugscrimineel en moordenaar te vereren en massaal op te gaan halen bij zijn aankomst in Suriname. Beseft Abraham dan niet dat hij met zijn oproep een verkeerd signaal aan de wereld geeft. Kun je na gaan dat het hem niets kan schelen hoe hij in het leven staat. Hij is immers ook een oplichter en boef. Hiermee geeft hij zijn identiteit in criminele zaken prijs.


  Maak melding
 22. Wat politiek proces!!, ja hij is een politiek persoon, maar het is een moordenaar die door een niet corrupte rechtbank is veroordeeld.TOP TOP!!! ☺.Hoezo in hoger beroep meneer Kan-Haai🦈, heeft u niet al genoeg uit de Staats kast kunnen plunderen met je zogenaamde verdediging van deze moordenaar. Kunnen we nu eindelijk verder met ons leven.
  Leve Suriname, zullen we voortaan 29 november vieren als de daadwerkelijke bevrijding van Suriname 🎈🥂. Jammer dat ze hem niet gelijk op het vliegveld in de boeien slaan en opsluiten. Alle leeghoofden, uitvreters en corrupte vrienden zullen hem massaal verwelkomen. Ik hoop dat de tegenpartij zich ook massaal zal laten horen en hem het vliegtuig weer injagen. China voelt zich in verlegenheid gebracht, dat ze een waardeloze staatshoofd zo hebben verwelkomt,🤣😂 dikke pech voor hun, want ze waren ook flink aan het graaien in Suriname.


  Maak melding
 23. Beste Surinamers en vooral de Bouta aanhangers, willen jullie a.u.b. ophouden van jullie veilige adres in het buitenland, vanuit Nederland en de Antillen en overal behalve uit Suriname, jullie afkeer naar de NIET aanhangers, van deze moordenaar, die wel onder zijn bewind moeten wonen, en met alle ellende moeten dealen, houd je mond en kom terug naar Suriname, en niet alleen op vakantie maar ook om met ons alle dagelijkse ellende mee te maken, dan hebben jullie pas recht van spreken. Zit er geen familie van jullie tussen de slachtoffers, geen vaders, broers, ooms,neef , die zeer wreed door deze persoon van het leven zijn beroofd, wie geeft jullie dan het recht zich negatief uit te spreken tegen de familie die wel iemand verloren hebben.
  Trouwens moet Mama Ingrid de traantjes voor Opa drogen, hij kan van verdriet niet eens meer zelf het woord voeren.


  Maak melding
 24. @ leerling.
  Denk je dat het de wereld ook maar een cent interesseert wat er in Suriname gebeurt?
  het enige dat ze willen is dat Suriname zijn eigen boontjes dopt en niet om schenkingen of kwijtschelding komt vragen. Dus ze willen dat Bouterse aan de macht blijft. lekker rustig toch
  Je denkt dat het Abrahams kan schelen hoe jij over hem denkt? hoe een onbeduidend deel van het volk over hem denkt?
  Let maar op straks winnen ze of we wat je wilt


  Maak melding
 25. Vanmorgen zat opa dit bericht te lezen met zijn kleindochter op zijn schoot vor de PC. Het moment dat hij de foto bekeek begon de kleine keihard te blerren. Opa dacht dat het misschien kwan door een musziekt of dat ze honger had, maar niets hielp, totdat hij de foto wegsrolde, de kleine ook abrupt stopte met blerren. Hij merkte het eerst niet op, maar toen hij weer bezig was naar boven te scrollen, blerde zijn kleinkind nog harder, bij het naar beneden scrollen verdween de foto, de kleine uk stopte direct met huilen. Opmerkelijk dat zelf een uk door het zien van deze paarse rat begint te blerren, laatstaan bij het zien van een foto vab baas. Oma was boos, na soso nachtmerrie geef je de kleine.


  Maak melding
 26. kan haai weet beter anders wordt hij #16 van 8 dec 1982. De een zijn dood is de ander zijn brood. Voor kan haai is het dit goed paisa maken van die madhertjod.


  Maak melding
 27. China heeft heel veel levensgevaarlijk rattengif in de Surinaams geimporteert die niet alleen dodelijk is voor ratten maar ook ons volk en overige huisdieren. Er is al heel veel van verkocht. Bouta heeft grote overeenkomsten hiervoor getekend. Het is nu te laat het grootste deel van ons volk die dit spul reeds in huis heeft staat ten dode opgeschreven en alles wat er om hen heen leeft. Er zit geen vertaling bij. Alles enkel in het Chinees. Hoeveel doden valt ons land straks te betreuren? ???. Hopelijk hebben Adhin en Abrahams dit ook gekocht.


  Maak melding
 28. Suriname is nu van China. Suriname is volledig afhankelijk van China. Dus volk geen onafhankelijkheid meer vieren. Nu maar Chinees leren praten en schrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES