Geestesgestoorde tiener steekt plotseling de weg over en wordt geschept door auto

8
auto-schept-geestes-gestoorde-tiener

Een geestesgestoorde tienerjongen is zaterdagavond rond 22.00u geschept door een personenauto aan de Coesewijnestraat toen hij plotseling de weg overstak. De tiener raakte gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de brug. De autobestuurder reed over de Coesewijnestraat richting Zorg en Hoop in Suriname. Volgens zijn verklaring liep het slachtoffer naast de weg en stak plotseling de weg over. Hij remde krachtig af maar kon het ongeval niet voorkomen.

De Surinaamse politie kreeg de melding via het Command Center en stuurde bureau Latour af op de melding. Uit onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde en wel in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Het slachtoffer heeft een beenfractuur opgelopen. Daarnaast heeft hij ook enkele schaafwonden over het lichaam overgehouden van het voorval. Een ambulance van RGD-poli Latour kwam ter plaatse en vervoerde het slachtoffer voor medische behandeling.

8 REACTIES

 1. Het kan makkelijk zijn dat hij op dat moment in een psychose verkeerde . Dat wil zeggen dat hij op dat moment vòòr het ongeval tot zichzelf was gekeerd. En dan ziet en hoort niets en niemand.


  Maak melding

 2. Heb ik ook meegemaakt aan de Zwartenhovenbrugstraat ter hoogte van de kleine Saramaccastraat het regende pijpenstelen en omstreeks 11 uur s’avonds.
  Ik kreeg van de politie te horen, nadat hij mijn NL rijbewijs zag, dat ik verkeerd was en verdere uitleg gaf hij niet.


  Maak melding

 3. Er lopen veel geestelijk gestoorden hier rond. Bouterse en gevolg kijken niet naar ze deze mensen om.Tussen het hard rijdend verkeer begeven deze rusteloze zielen zich en niemand kijkt naar ze om of biedt hulp ze worden zowat doodgereden. Niemand bekommert zich om deze mensen. Deze dolende zielen is erg triest om te zien, want ook zij hebben een vader,moeder, broers, zussen en familieleden. Zij krijgen zelfs geen pakketje van Ingrid en schone kleding. Jammer dat Ramon Abrahams en Adhin deze ronddolende zielen geen driedelig pak geeft. Het gaat toch zo goed in ons landje of niet soms. Deze dolende zielen behoren ook tot het volk van Suriname.

  Sarie Torie


  Maak melding

 4. Geestgestoorde tiener mag je natuurlijk zomaar doodrijden🙄 Hij zal wel goed hard gereden hebben, en zo een jongen met een gebrek aan geestelijk vermogen zal wel alle schuld krijgen, makkelijker kan het toch niet. Ik zou de bestuurder maar steviger aan de tand voelen. Ze rijden toch allemaal alsof de duivel bij ze op schoot zit👿💀


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.