Suriname stijgt negen plaatsen op FIFA-ranglijst

14
Suriname wint van Nicaragua in André Kamperveenstadion
Enkele spelers van het nationaal elftal van Suriname

Suriname is negen plaatsen gestegen op de ranglijst van wereldvoetbalbond FIFA. Natio stond op de 153ste plek en is inmiddels de nummer 142, blijkt uit de FIFA/Coca-Cola World Ranking. Na elke interlandperiode krijgt deze ranking van de FIFA een update.

Het Surinaams elftal kwam eerder deze maand in actie tegen Dominica en Nicaragua. Beide kwalificatieduels voor het Nations league werden gewonnen door de formatie van bondscoach Dean Gorré.

In oktober komt het Surinaams elftal weer in actie. Eerst gaat Natio bij St. Vincent Grenadines op bezoek, op 11 oktober, drie dagen later op 14 oktober volgt het thuisduel tegen St. Vincent Grenadines in het Andre Kamperveen Stadion Stadion in Suriname.

De FIFA/Coca-Cola World Ranking is op 19 september bijgewerkt en is hier te bekijken. Lees ook:

14 REACTIES

 1. Niet slecht voor een land dat nog geen 600.000 inwoners telt vergeleken met landen die daaronder liggen zoals: Pakistan 204.924.861 inwoners, rijke olie staat Kuwait 4.621.136, Hong Kong 7.191.503, Nigaraqua en ga zo maar door allemaal landen met miljoenen inwoners. Proficiat voor het gehele team van Suriname. Voorwaarts Boy’s aaaanvaaaaallllllleeeee!


  Maak melding

 2. Goed zo, deze mannen van ons doen het heel goed. Iets om trots op te zijn. Houden zo. Je wordt er blij van om te zien en te horen dat er Surinaamse jongemannen zijn die een positieve bijdrage leveren aan het beeld voetbal. Goal boys, jullie kunnen het als team. Blijven jullie op het goede pad voortgaan.God Bless you all.


  Maak melding

 3. als een nederlandse paspoord heb en ben voor nederland uit gekomen dan mag niet voor suri uit komen het zo dan band genoeg moet betaalen ander komen ze ook niet zo zijn ook nog eens ligt ook eraan wat belangrijker vinden voor suri of voor belgie of voor ned uit komen


  Maak melding

 4. Suriname is negen plaatsen gestegen op de ranglijst van wereldvoetbalbond FIFA.
  Natio stond op de 153 plek en is inmiddels de nummer 142.

  Na elke interlandperiode krijgt de ranking van de FIFA een update. Het Surinaams elftal kwam eerder deze maand in actie tegen Dominica en Nicaragua. Beide kwalificatieduels voor het Nations league werden gewonnen door de formatie van bondscoach Dean Gorre.

  In oktober komt het Surinaams elftal weer in actie. Eerst gaat Natio bij St. Vincent Grenadines op bezoek, op 11 oktober, drie dagen later op 14 oktober volgt het thuisduel tegen St. Vincent Grenadines in het Andre Kamperveen Stadion.


  Maak melding

 5. Houden zo, heren. Ben trots op jullie. Zolang jullie zo doorgaan als een team, zal het zeker nog meer goede prestaties leveren. Breng het team niet in problemen. Ga zo door. THUMBS UP GUYS.


  Maak melding

 6. Deze generatie levert goede prestatie onder een trainer die zijn hart op de goede plek heeft, goede connecties in binnenland en buitenland en de spelers kan motiveren.
  Hopelijk blijven zijn contacten en spelers in hem geloven.

  Trek deze lijn door, trainer, staf en spelers!!!


  Maak melding

 7. Dank coach Gorré & staf! Belovende stappen maar er zit meer in.

  Continue druk op de DNA vanuit de SVB blijven uitoefenen en opvoeren om de Nationaliteiten kwestie definitief op te lossen!
  Suriname verdient een nationaal elftal die op het hoogste niveau speelt en onze jongens en meiden in den vreemde moeten de kans krijgen om voor hun Moederland uit te kunnen komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.