Directoraat Nationale Veiligheid ontvangt Skills of Future award van Huawei

10
Directoraat Nationale Veiligheid ontvangt award

Het Directoraat Nationale Veiligheid Suriname heeft de Skills of Future award ontvangen, van het Chinees bedrijf Huawei. Dit vanwege het feit dat zij uitstekende uitmuntendheid heeft getoond tijdens de planning en implementatie van het Safe City project in Suriname.

Het Chinees bedrijf Huawei heeft het Directoraat Nationale Veiligheid Suriname gekozen uit haar klantenbestand dat bestaat uit organisaties van meer dan 700 steden in 100 landen.

De prijs weerspiegelt de inzet en gedrevenheid van het DNV, om de Surinaamse veiligheid en het welzijn van zowel de burgers als bezoekers van Suriname te helpen verbeteren en verzekeren, wat in ruil daarvoor vele positieve spin-off-effecten voor Suriname met zich meebrengt.

De Majoor Gwendoline Babel, onderdirecteur van het DNV, mocht de beloning namens het Directoraat Nationale Veiligheid van Suriname, op 16 september in ontvangst nemen tijdens het eerste Huawei Safe City event te Hangzhou, China.

10 REACTIES

 1. Ezelin, waarom stel jij jezelf niet de vraag geeft dit bedrijf mij een award. Denken jullie dat wat er gezegd is ook de ware reden is. Neen! HUAWEI wil haar invloed in de wereld verder uitbreiden en kan niet terecht bij de hoogontwikkelde landen en wat doen zij? Ja ze kiezen voor die ogenschijnlijk onnozele landen, omdat ze weten dat vertegenwoordigers van die landen graag cadeaus aannemen en ze zijn tevreden met een buitenlandse reis. Wees kritisch in het vervolg en vraag je af waarom je tot de uitverkorenen behoort?


  Maak melding

 2. Pas op met de informatie die je deelt met Huawei of met de informatie die Huawei toegang heeft. Je ziet dat terug in de buitenlandse beleid van china naar Su(uitbuiting).


  Maak melding

 3. De Surinaamse regering is Huwaei zeer erkentelijk voor deze waardering. lGelukjig zijn er tientallen landen die zich geen mening laten opdringen door de Amerikanen. Zij gaan toch in zee met Huawei. Wat de Amerikanen tientallen jaren hebben uitgespookt met hun eigen bondgenoten en andere landen gaan zij thans de Chinezen van Huawei verwijten. De Amerikanen zijn onbetrouwbaar. Merkel moest er aan geloven toen Snowden dit wereldkundig maakte dat zij jaren door de Amerikaanse inlichtingendienst werd afgeluisterd. De verontwaardiging was zeer groot over het grieperige gedrag van de Amerikanen. Huawei is een goede maatschappij en zal uitgroeien tot het grootste elektronica bedrijf van de wereld.


  Maak melding

 4. @ Pieter, blijkbaar weet je niet dat die domme zwartjes niks te maken hebben om hun land in de uitverkoop te doen en hun eigen mensen te verkopen in slavernij zolang ze maar wat ‘spiegeltjes en kraaltjes’ in ruil daarvoor terugkrijgen. Daarom gaat het nooit wat worden met dat volk. That’s the hard truth folks.


  Maak melding

 5. Huawei is de chineze spionage arm onder de mom van technology. Elke telefoon, laptop of computer die de chinezen verkopen of uitdelen bevat spionage software om te weten wie wat hoe en waar. Al hun telefoon/computer routers worden eerst gefilterd in china voor de berichten overgaan.De CFO van huawei zit in Canada onder huisarrest voor witwassen en verkoop van geheime apparatuur aan Noord Korea en Iran. Dus mooi dat ze die paarse onnozele gekken trakteren met diplomas van onkunde, kralen en spiegels.


  Maak melding

 6. Pieter en jay ik sluit mij 1000% aan bij jullie mening. Rob g is nog steeds aan het hopen dat het goed komt met su en gelijk heb je. Maaaaaaar zelfs jij weet dat jij het niet mee gaat maken dat su ooit een goed beleid gaat voeren. Kijk naar het volk wat alles aanneemt . Precies het zijn allemaal mensen met hun slavernij verleden en weet je, er is al overleg gepleegt met duitsland voor samenwerking. Rob g, wie waren de mensen die de joden hebben vergast in de oorlog. Ben benieuwd of je het kan raden! Eind december zou de goslar oprui m d zijn. Jij gaat het ook niet meemaken. Dus wordt even wakker !


  Maak melding

 7. Op de BBC was een driedelige serie te zien over de opkomst van China. De laatste aflevering ging over de manier waarop China invloed verwerft in de wereld en hoe ze middels industriële spionage en diefstal specifieke kennis weet te verwerven. Inmiddels heeft China een indrukwekkend industrieel apparaat opgebouwd, soms vooruitlopend op de rest van de wereld, mede dankzij concurrentievervalsende staatssteun en dumppraktijken. China heeft op grote schaal vals gespeeld, maar het heeft resultaat gehad.
  Bedrijven in China zijn bij wet verplicht mee te werken aan opdrachten vanuit de overheid, zoals de inlichtingendiensten en het militaire apparaat. China is dus simpelweg nooit te vertrouwen.

  Voor een land als Suriname is dat geen probleem. Suriname heeft geen industriële geheimen en in de wereldpolitiek speelt het geen rol. China wil wel graag zoveel mogelijk invloed en paladijnen die ze onder haar controle kan houden. Daar speelt ook Huawei een rol in. Het uitreiken van awards is gewoon stroopsmeerderij. Een kinderhand is gauw gevuld en Suriname is echt niet de enige die een award krijgt. Waarschijnlijk heeft die mijnheer op de foto er dagwerk aan.

  In de landen die wat te verliezen hebben aan de valsspelerij van China en meestal ook al te maken hebben gehad met diefstal van intellectueel eigendom rijst de argwaan tegen China. Trump heeft gewoon gelijk met zijn confrontatiepolitiek naar China. Oorlog wordt niet alleen meer gevoerd met fysieke wapens, dat is meer iets voor primitieve culturen in het Midden-Oosten en Afrika. Die oorlog wordt nu op een heel ander niveau gevoerd.


  Maak melding

 8. Die Chinesen doen maar hoor. Voor mijn part mogen ze SU maar overnemen. De corrupte Surinaamse politici schijnen daar geen probleem mee te hebben. Hoogstwaarschijnlijk zal SU onder Chinese heerschappij economisch veel beter draaien dan onder de heerschappij v.d. zwarte kroeskoppen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.