TV: Hoe gaat het met de familie Trustfull in Suriname?

13
TV: Hoe gaat het met de familie Trustfull in Suriname?

Vandaag, zaterdag 3 augustus, is het programma ‘Ik vertrek’ te zien om 20.25 uur op NPO 1. Het is een speciale zomer compilatie aflevering waarin gekeken wordt hoe het met de familie Trustfull gaat, die in 2012 vanuit Nederland vertrok naar Suriname.

In 2012 verruilden Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D’Angelo (4) Nederland voor het tropische Suriname. Paul kocht samen met zijn broer net buiten Paramaribo een stuk grond om hun droom te verwezenlijken: een eigen garagebedrijf. Eenmaal aangekomen bleken de broers een stuk moerasland gekocht te hebben, en daarbij hadden ze van bouwen eigenlijk weinig verstand.

Vijf jaar later keerden de programmamakers van Ik vertrek terug naar Suriname, om poolshoogte te nemen bij het gezin. De broers hebben de moerasgrond weten om te toveren in een mooie en succesvolle autogarage, en ook de familie vermaakt zich uitstekend in Zuid-Amerika. Alleen Chiavelli niet; die woont in Nederland.

Deze aflevering van ‘Ik vertrek’ is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 1. 

13 REACTIES

 1. Geweldig voorbeeld. En wat een lieve familie. Ze weten van aanpakken en doorzetten. Daarbij vergeten ze niet te genieten . Heel goede balans hebben ze gevonden. Ik wens ze heel veel succes.


  Maak melding

 2. Ze zijn iets begonnen die niet alle Surinamers doen ,heel mooi ze hebben een Garage opgezet voor Europese auto’s monteren want in Suriname zijn ze nog niet zover en als er een is die het kan dan zijn ze vreselijk duur dan vragen ze Euro en geen SRD ,maar deze twee broers doen het heel goed geen Hebzucht als onze Gladde vrienden want alles van onze Gladde Haar vriendjes zijn Euro ,maar deze twee broers zijn geen bloedzuigers daarom hebben ze ook geen Handen 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️👌👌👌👌👌👍👍👍💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽


  Maak melding

 3. Geweldig hoor👍🏿👍🏿 en er zijn er nog vele anderen die deze stap hebben gezet, en dan heb ik het niet over de glad harigen die hier op waterkant denken dat ze de enige zijn die bedrijven opstarten in Suriname. De glad harigen zijn echte oplichters waar de hebberigheid van afdruipt. De afgelopen jaren zijn er veel mensen zonder glad haar naar Suriname vertrokken om daar een bedrijf op te starten. Alleen de glad harige randdebielen op waterkant weten dit niet.


  Maak melding

 4. Sterke zelfbewuste mensen die weten wat ze willen en niet angstig zijn om hun handen te gebruiken. Als kers op de taart hebben ze in Suriname families die hen bemoedigen en niet jaloers zijn. Ik vind vooral de MOEDER/SCHOONMOEDER van dat stel een sterke en kracht gevende vrouw. POSITIEF.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.