zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie kent schutter in zaak Orpheo en roept hem op zich te...

Politie kent schutter in zaak Orpheo en roept hem op zich te melden

-

Does Travel - naar Suriname

De Amsterdamse politie weet wie de vermoedelijke schutter is in de zaak waarbij de Surinamer Orpheo Gefferie afgelopen weekend in Amsterdam werd doodgeschoten. Zij heeft vandaag een oproep geplaatst gericht aan de schutter om zich te melden. Doet hij dit niet binnen een dag dan zal zijn identiteit bekend worden gemaakt, aldus de politie in onderstaand filmpje.

Orpheo, die de laatste jaren afwisselend verbleef in Almere en Suriname, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgeschoten in parkeergarage The Bank bij het Amsterdamse Rembrandtplein. De aanleiding voor de schietpartij was waarschijnlijk een ruzie bij de parkeerautomaat.

Op Facebook heeft de bekende Surinaamse Corona Band afgelopen week bovenstaande foto gedeeld met de tekst “Wij zijn momenteel in droefheid ondergedompeld. Twee leden uit de band, vader en zoon, zijn door zinloosgeweld een zoon, een broer kwijtgeraakt. Wij condoleren en wensen Nieke Geffrie, zoon Isaac en de overige familieleden heel veel sterkte toe met het heengaan van Orpheo“.

De oproep van de politie:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. In Nederland neemt het wapengeweld schrikbarend toe. Steeds zijn hierbij twee groepen betrokken Surinamers en Antillianen en in mindere mate Marokkanen. Wat zou men zich in Nederland een stuk veiliger voelen als deze twee groepen terug zouden keren naar land van herkomst.


  Maak melding
 2. @ Renold

  De afrekening die plaats vonden de afgelopen jaren in A”dam en elders in Nederland, zijn niet gepleegd door Antillianen en Surinamers. Dus jij zit gewoon te stigmatiseren bij deze, en buitendien waarom moeten deze twee groepen dan terug naar land van herkomst ????? Ik heb een idee dat je een hekel hebt aan zwarten, of je bent zelf zwart maar denkt dat je blank bent !!!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Dan geeft het exact aan dat die twee groepen niet te vertrouwen zijn en dat geld het leven van de Surinamer of de Antilliaan beheerst. Daar zit een kern van waarheid in. Terwijl de Indonesiër en de Chinees en de Spanjool zich kapot werkt, worden Surinamers, Antillianen en Marokkanen te vaak met criminaliteit in verband gebracht. Zou het toch door hun Afrikaanse roots komen ? Ik ben geneigd te denken van wel.


  Maak melding
 4. Hmm: opmerkelijk dat de politie weet om wie het als dader gaat en verzoekt hem beleefd om zich vrijwillig te melden. Doet de dader dat niet, dan komt een foto van betrokkene in de media. Bijzonder om van een goed geëquipeerd korps dit te moeten lezen. Decoy or research tactic?


  Maak melding
 5. In Suriname zijn recent een man uit Nederland en een tiener meisje doodgeschoten.
  Er wordt zoals gebruikelijk niets meer vernomen van deze zaak.
  Met een klein beetje recherche werk, ooggetuigen, familie enz kan de dader of opdrachtgever heus wel gevonden worden.

  Zo ook de zaak Brielle, Oemrawsingh enz.
  Gewoon in de doofpot.
  En dan willen we een voorspoedig land hebben???
  Zelfs de pers is er deels aan medeplichtig.
  Die doen weinig druk leggen op de justitie.
  Uit angst? Wie weet

  Sodom en Gomorra.
  Lijkt het wel

  Time will tell.


  Maak melding
 6. Daniël. Wat schrijf jij een onzin!! Als je kijkt naar het dorp Suriname en hoort over zoveel geweld.Nederland heeft 38 x meer inwoners.
  Ook de doofpot opmerking van je komt waarschijnlijk door je beperkte hersenen die niet in je hoofd aanwezig zijn.

  Het is bekend dat als je ergens te weinig van weet je dit oplost door populistische opmerkingen te maken. Kijk wat minder naar doekie die randdebiel is niet alleen familie van je ook de politiek geestelijk vader. Je zult toch uit dat zaad gemaakt worden. Jammer Suriname jullie blijven een mislukt land als je dit soort opmerkingen plaatst.


  Maak melding
 7. Raak ik een gevoelig snaartje bij Ger of is Ger iemand die zijn kop liever in het zand steekt en struisvogeltactiek toepast ? Als de waarheid jou niet bevalt dan heb jij een probleem. Enig onderbouwend argument lees ik niet.


  Maak melding
 8. Tigri sabi pe ai krasie ing go. Kande a tigri disi sang ding soetoe, kras ing go na a verkeerde bon.

  Niet een ieder is bang voor de agressie van bepaalde volkstammen. In Suriname de familie Ramsoedh. Die verdienen een lintje.
  In Nederland misschien de schutter van deze booi. Misschien als hij zich niet heeft laten afschrikken door dreiging, fysiek en verbaal geweld verdient hij ook een lijntje.

  Aan deze meneer, kande hemel srefie habie awara bon. Sab fa yu e krasie


  Maak melding
 9. Geef mij maar Amsterdam ’s toch mooier dan Parijs. Op elke hoek een coffeeshop. De rosse buurt vol met hoere uit Oos Europa. Ajax Hooligans. Ooow Amsterdaaaaaaaam. Biertjuuuuuuuh lekkkuh.


  Maak melding
 10. Om ff te reageren over de opmerking van Onze BOUNTY, of Cave Man, Aziaat van Hindoe etc afkomst.Fuck You all Hongerlijers rassen ..


  Maak melding
 11. @ Black Powerr wat ben jij een zielig stuk uitschot zeg. Aks jij zo trots op je afkomst bent dan rot je toch lekker op naar je ghetto in Afrika en predik daar je racistisch praatjes met je Black Power.


  Maak melding
 12. Wat er door mij gesteld wordt is dat er vele liquidaties in Suriname onopgelost zijn.

  Een zekere Johan heeft daar aanstoot aan genomen.

  Dit forum moet dienen om de overheden en lezers van feedback te voorzien.
  En geen onderlinge twisten.

  Issues moeten geponeerd worden.
  Hierdoor kunnen zaken verbeterd worden.

  Hopelijk snappen we dat De moordenaars van On the Run. Oemrawsingh, Brielle cq Waterval, Parbhoe en vele anderen nog niet bekend zijn.

  Ook zijn er voldoende mogelijkheden nogmaals om de schutter/ s van On the run te identificeren.
  Genoeg cameras maar men doet alsof men moedeloos is.

  Zodoende kunnen er meer moorden volgen.

  Let op deze zaak.


  Maak melding
 13. 😅😄😃Wederom slap gelul van een bepaalde stelletjes lam lullen hier op waterkant. Deze rand debielen zitten weer onzin te schrijven.🤣😂De Marokkanen zijn nu in Nederland de grootste groep die moorden in de criminaliteit.😃🤣😃en niet de surinamers en antillianen. Geen bal verstand hebben van de samenleving maar de grootste bek hebben op waterkant. WAKE THE FUCK UP ASSHOLES.😂😅😄😃


  Maak melding
 14. @ Black power,

  Ik weet dat jullie krachtig zijn en sterk zijn, maar dat zie ik ook weer niet in jullie arbeidsethos !!!
  Het zijn toch weer die “zwakkelingen” die veel meer presteren dat jullie black power !!!
  Rara hoe komt dat???


  Maak melding
 15. Renold 21 mei 2019 at 19:59
  Dan geeft het exact aan dat die twee groepen niet te vertrouwen zijn en dat geld het leven van de Surinamer of de Antilliaan beheerst.
  Zou het toch door hun Afrikaanse roots komen ?”

  @ Renold
  Domme jongen, Surinamers zijn chinezen, hindoestanen, javanen, indianen, creolen etc.

  Ga maar even googelen op de naam Rachied Amier, dan kom je een “geweldige” Surinamer tegen die niets met Suriname te maken heeft.
  Waarom dit soort berichten niet nieuwswaardig worden gevonden door waterkant.net???


  Maak melding
 16. afrikanen zijn zo slecht. toch hebben ze in Amerika een Zwarte president gekozen en ook een andere zwarte
  VN secretaris Generaal gemaakt. Ze hebben de wereld in handen.


  Maak melding
 17. Goede en slechte mensen komen in alle rassen voor, je hoeft niet specifiek zwart te zijn !
  Wijlen Sadam Hussein was ook niet zwart, maar zie wat hij aangericht had. Pieter Botha was blank en was behoorlijk racistisch, van hem kon alle zwarte dood vallen. Je hoeft niet van een bepaalde land te komen om een crimineel te zijn, criminelen zijn overal te vinden.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 18. Zijn de javanen, de hindustanen, de chinezen en anderen behalve de indianen, de creolen en de marrons nu opeens wel Surinamers.
  Vorige week werden ze nog immigranten genoemd die niet moeten bepalen voor “wij”.
  Gaat het om criminaliteit dan zijn ze allemaal Surinamers. Wat een halve gare is de persoon die dat had geschreven!! Met name de Surinaamse hindustanen werden immigranten genoemd die o zo liefderijk door de creolen waren ontvangen toen ze in Suriname aankwamen en ze moeten de creolen dankbaar zijn dat ze door hen zijn onderwezen.


  Maak melding
 19. Ik denk niet dat het van eminent belang is zich te concentreren op ene @Renold. Je ziet duidelijk dat hij aan het provoceren is. Je had een Baba Sai , een Glenn en nu ene@ Renold. Wie weet, een en dezelfde gasten. Hij provoceert ,richt zich niet op de materie. Krachtig van repliek dienen is het meest kordate wat men kan doen. Op die manier is het de bedoeling dat hij weer schuil neemt in het hol van de kakkerlak. Tot hij weer voldoende krachten verzameld heeft om wederom uit zijn kakkerlak hol te kruipen. Dan geef je hem weer een trap terug naar zijn hol of verplettert hem. Wel een risico, want daarbij kunnen de eitjes zich verspreiden. Maar het geeft wel een goed gevoel een kakkerlak te vermorzelen, dus toe maar.


  Maak melding
 20. Een of andere IDIOT gaat uit met zijn GUN !

  Een ruzie over misschien een stom misverstand,
  en hij schiet een ander DOOD !

  En dan gaan sukkels, zonder veel info, hier op de
  site ouwehoeren over AFKOMST etc !

  PS : Debatteer over ons Land met Gatenkaas-begroting,
  dat helaas ZWAAR FAILLIET is gemaakt door PAARSE BOEVEN !

  RIP vermoorde man !


  Maak melding
 21. Verandert beter de naam van waterkant beter in Scheveningen of Zandvoort, weinig lui op deze site woont in Suriland joh.


  Maak melding
 22. jaja zo gaat het al een tijdje hoor in nederland. mijnheer hij staat verkeerd geparkeerd . o ja wacht even “bang. bang ” . neerkgenald. mijnheer sorry dat ik op uw teen stond. echt niet “bang. bang”. weet je tegenwoordig vind iedereen zichzelf een gangster met een getto kapsel en wat tatoages. oo wat zijn we tof. nou duw deze mentaliteit maar snel in je getto arse. dit zijn geen gangster maar doodgewone psychopaten. een pistool trek je toch niet zomaar. daarom kijkt een ieder nu uit. niet omdat we bang zijn. maar die jongetejs van tegenwoordig vechten niet meer maar ze schieten gelijk. dat is het probleem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES