zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder beknelt nadat tractor over de kop slaat in Suriname

Bestuurder beknelt nadat tractor over de kop slaat in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van een tractor is maandagmiddag over de kop geslagen met het voertuig waarmee hij aan het werk was. De man was aan het werk in het Surinaamse district Commewijne toen hij rond 15.30u de controle over het besturen van het voertuig verloor. De tractor ging over de kop en de man raakte beknelt.

Ter plekke aanwezige arbeiders probeerden hem eruit te halen, maar dat lukte niet. Uiteindelijk werd het Korps Brandweer Suriname erbij gehaald die de man uit zijn benarde positie bevrijdde.

De man die aanspreekbaar was, werd daarna door een ambulance naar de Spoed Eisende Hulp afgevoerd.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. heel jammer voor die meneer, die zo hard zijn best doet om aan de dagelijkse brood winning te komen..
  hij steelt, rooft , moord niet, maar werkt hard vooral in de landbouw..

  laat ik hopen dat de man geen letsel heeft overgehouden, zodat hij na herstel zijn gezin kan verzorgen..
  want lanti doet niks voor de landbouwers, zie maar in Nickerie..


  Maak melding
 2. @ marcell
  Want lanti niks voor de landbouwers, zie maar in Nickerie.. Dus volgens jou de andere districten wel en Nickerie wordt overgeslagen ?????
  @ Mix Chick
  Straks is het de regering die uit elkaar valt tot grote vreugde van de bevolking, behalve voor de domme aanhang van de NDP: want dan ze niet meer profiteren van het overige volk die keihard werkt voor hun bestaan !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 3. Triest voor meneer. Skills niet vergelijken met kennis vergaring , kennis verwerking en in combinatie van beiden de juiste handeling op het vereiste juiste moment uitvoeren. Gebrek aan een, leid tot brokken op beide fronten. Gevolg; een terugkomend drama in het verkeer!


  Maak melding
 4. @@@Marcel
  Jij bent één van de zeer weinige forum schrijvers die aangeeft dat de overheid niets doet voor landbouwers. Het is domweg omdat deze groep de grootste deel hindoestanen zijn. Al decennia wordt niets voor hun gedaan terwijl zij zoveel monden moeten voeden. Ook de regeringen van Lachmon, Pengel en Arron hebben het laten afweten. Lachmon ging zelfs verder om de melkprijs omlaag te houden. En de coca cola werd per fles van één derde liter duurder dan in vergelijking met melk van één liter. De kosten voor het produceren van 1 liter melk kwam duurder uit in vergelijking die met cola van één derde liter. Dus Lachmon naaide zijn eigen volk waar hij juist meer had moeten ondersteunen voor de productie van melk, omdat deze als voeding o zo belangrijk is voor de baby voeding. Ook voor de groenteteelt had lachmon noch andere regeringsleiders oog voor.

  Bestrijdingsmiddelen en kunstmest zijn tot heden nogsteeds ontzettend duur, en de bevolking wil maar voor een appel en een ei alles blijven kopen. Stel je eens voor wanneer de landbouwers in verzet gaan, dan kan de bevolking gras gaan eten en inclusief de politici. In sur is een haat tegen landbouwers door politicies ontstaan. Kijk nu ook welke bevolkingsgroep werkt met tractoren op de akkers, dat zijn gewoon hindoestanen. En op deze tractor zat ook een hindoestaan op zijn land te werken en niet op een openbare weg.

  HOPELIJK DAT SANTOKHI EEN ANDER BELEID OP DIT GEBIED ZAL VOEREN.


  Maak melding
 5. Hoe picolets of roti salto springen, gaan de auto’s, bussen en traktoren ook salto’s springen.
  De tijd verandert. Heel vreemd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES