Surinaamse man uit Almere doodgeschoten om ruzie bij parkeerautomaat

29
Kopstuk grootschalige cocaïnehandel opgepakt in A'dam

Een Surinaamse man is vannacht doodgeschoten in een parkeergarage in Amsterdam. Het gaat om Orpheo Gefferie uit Almere. De aanleiding voor de schietpartij is volgens het Algemeen Dagblad een ruzie bij de parkeerautomaat.

Volgens de krant was de schietpartij rond 4.20 uur, in een parkeergarage nabij het Rembrandtplein in Amsterdam. Orpheo Gefferie werd zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed. Hij laat een zoontje na.

De laatste jaren verbleef Gefferie afwisselend in Almere en Suriname. Hij had een strafblad, maar stond niet bekend als zware crimineel.

- Advertentie -

29 REACTIES

 1. Surinaamse Nederlander? Want de Surinamer bij een parkeer automaat reedt hij zonder geldig rijbewijs dan.

 2. Volgens de Telegraaf :Hij had volgens de Amsterdamse krant een strafblad voor meerdere overvallen, maar staat niet te boek als zware crimineel. Het slachtoffer verbleef de laatste jaren afwisselend in Almere en Suriname.

  1 Last minder .geen medelijden met zulke mensen.

 3. De aanleiding voor de schietpartij is volgens het Algemeen Dagblad een ruzie bij de parkeerautomaat.

  Dus een eindafrekening!!!!

 4. Ik kan niet afwisselend wonen in Suriname en Nederland anders zou ik mijn baan in Nederland kwijt zijn.

 5. Weer een paar harteloze honden opmerkingen. Ik hoop dat deze harteloze honden ook gauw neergeschoten worden. KARMA. 😈

 6. kijk nu eens in deze spiegel volgens het pijn van een andere zo zit de mens in elkaar god zal op toezien in zijn lijden amen .

 7. Volgens een grote nederlandse krant verbleef Gefferie afwisselend in Almere en Suriname. Enkele jaren geleden werd hij tot vier jaar cel veroordeeld voor een woningoverval. Tegen die veroordeling liep nog cassatie. Als jongere werd hij gepakt voor straatroven. In 2017 stond hij terecht voor een vernieling in Amsterdam.

  Met andere woorden opgeruimd staat netjes.

 8. @ Afiba

  Jij bent er ook niet beter dan de anderen, die zo negatief reageren op de dood van O. G. uit Almere.
  Want je wenst ook de dood aan een ander, over karma gesproken !!!

  sari tori
  Jacko

 9. RECHT MAAK VRIJ

  Over welke spiegel heeft u het? Van al die reacties vind ik die van u het zweverigst, amen.

 10. @ Afiba!! Weet je uberhaupt wat karma is?? Ga effe je mond spoelen voordat je over karma hebt!! en je wenst de dood aan een ander!! Uchhhhhh, uchhhhh! wacht even, ik ga kotsen!!! Trouwens,,,, honden hebben harte hoor!! wist je dat niet?? en honden hebben geen opmerkingen!! ha ha haaaaaaa!! teveel palm op zeker!!!!!

 11. Ruzie bij een parkeerautomaat. Had hij soms een Marokkaan niet voor laten gaan met betalen? Die lui schieten om het minste geringste.

 12. @ Baboon

  Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt, en dat gebeurt wereldwijd !!

  sari tori
  Jacko.

 13. In nederland zijn er best wel veel overvallen. Sinds de euro is het erger geworden en andere zaken zijn achteruit gegaan en alles is nu stuk duurder. Alle rassen zijn vertegenwoordigd.

  Overvallen hier zijn meestal gericht op supermarkten, pinautomaten, geldtransport en andere winkels.
  De normale burger is meestal niet bij betrokken.
  Ook is er veel oplichting en woningovervallen hier. meestal gericht op oude mensen van 70-100jr.

  Als je in Nederland woont, dan weet je dit al. Als je in Suriname woont, dan moeten je ogen nu opengaan
  in plaats van alleen dom commentaar leveren.

 14. Hij had zeker een grote bek getrokken (een bekend eigenschap van een bepaalde bevolkingsgroep) maar dit keer had hij het tegen de verkeerde gedaan.
  Opgeruimd staat netjes.

 15. Dromerig @@@@@@ Door zijn dood aan het kruis maakte Jezus het voor ons mogelijk om te worden vergeven en onze relatie met de mens te herstellen amen dus kijk in dat spiegel maar eens .

 16. Het mag dan zo zijn dat hij geen lieve jongen was gezien zijn strafblad maar niemand heeft het recht een ander zijn leven te ontnemen.
  Volgens mij is iedere religie hier duidelijk over GIJ ZULT NIET DODEN en daar worden geen uitzonderingen voor aangegeven

 17. Opgeruimd staat netjes. Nederland zit vol naïeve mensen die weer gaan lopen zeuren dat je dit niet mag zetten. Elke dode crimineel is beter dan een gevangen crimineel. Alleen naïeve mensen gelopen in de reclassering die bedoeld is voor zg. maatschappelijk werkers waar NL vol van zit.

  OPGERUIMD STAAT NETJES EN GEEN MEDELIJDEN!!!!

 18. Booi ? Alleen om een parkeer plaats, in Beverwijk ook hetzelfde een aantal jaren geleden…gewoon omdat die persoon denk , hij dacht ik ben sneller dan die persoon die langer netjes op z’n beurt staat te wachten…En die persoon die langer stond te wachten , hee ???..ik was eerst,.die ander zegt ik was sneller, ok zegt die man die langer geduldig zat te wachten…trok z’n pistool dan ga je ook sneller naar de hemel,…beng,..!!@! beng,..dwars door z’n kop,..direkt op slag dood…puur alleen om een parkeer plaats…Rip..z’n ziel ruste in vrede…weg parkeerplaats , 4 jaar cel…en 1tje in de hemel.

 19. Ze hebben hem neergeschoten om het parkeer gebeuren.wat heeft in godsnaam weer een strafblad hier mee te maken man

 20. Er is altyd n oorzaak die aanleiding geeft zonder oorzaak gebeurt niks nergens op d wereld.

 21. Even voor de duidelijkheid. Helaas was het slachtoffer geen fijne jongen. Als je in Nederland 4 jaar opgelegd krijgt, heb je zeker iets uit gevreten. Dit is voor Nederlandse begrippen zwaar en lang. Uit interne berichtgeving politie, blijkt dat de ruzie plaats vond bijeen parkeerautomaat, echter de ruzie was al in de club abe begonnen en zette zich voort in de parkeergarage met fatale afloop, in de buurt van een parkeerautomaat

 22. Schietpartij rond 4.20 uur, in een parkeergarage nabij het Rembrandtplein in Amsterdam. …Ruzie….! ! Maar ? ?

 23. Iedereen die zegt opgeruimd staat netjes jullie kk hoeren moeders wie the fuck zijn jullie om over iemand te oordelen die man is neergeschoten om een parkeerkaartje. Hoe ziek diegene die hem neer heeft geschoten moge hij branden in hel en jullie allemaal erbij het zou jullie maar overkomen dat een familie lid van jullie word neergeknald (ohw nee) jullie zijn een pluis volkje.!!!! Welke opvoeding hebben jullie gehad joh stelletje achterlijke pc gangsters gatverdamme wat zijn jullie toch misselijk makend🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

 24. Blanke nederlander blijven een zielig volkje.. ook blij dat ze hun ware aard laten zien hier met hun reacties..

 25. Deze site s een racistische site daar moet melding van gemaakt worden.
  Vooral mijn reatie niet plaatsen, maar wel alle braaksels en racisme .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.