dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRotterdamse 4 Leeuwenspeld voor Chan Santokhi uit Suriname

Rotterdamse 4 Leeuwenspeld voor Chan Santokhi uit Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 19 sep – Op dinsdag 18 September 2018 heeft Stichting Satya Dharma aan VHP-voorzitter Chan Santokhi de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld uitgereikt. De plechtigheid vond plaats in de Vishnu mandir Hoogvliet, Rotterdam. Zijn actieve betrokkenheid bij de verbroedering van de Surinaamse gemeenschap in Rotterdam en zijn uitgesproken mening over de ontwikkeling van het diasporabeleid en het actief betrekken van de Surinaamse diaspora bij de ontwikkeling van Suriname en zijn oproep aan de Surinaamse gemeenschap om te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 zijn enkele redenen om de politicus de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld toe te kennen.

Santokhi kreeg deze onderscheiding uit handen van de ceremoniële voorzitter van Satya Dharma en oud- CDA voorzitter uit Rotterdam de heer Arnold van der Heijde. (Hij was als dagelijks bestuurder in Hoogvliet nauw betrokken bij de opzet van onze stichting). Als oud politie-inspecteur en lid van IPA, international police association, heb ik zeer veel waardering voor deze oud collega”.

Volgens Ram Rambaratsingh is Santokhi de enige politicus die zowel in woorden als in daden steeds weer aantoont de Surinaamse gemeenschap uit Rotterdam nauw te willen betrekken bij de ontwikkeling van Suriname. “Santokhi heeft zijn hand uitgereikt naar de Surinamers in Rotterdam”, zegt Rambaratsingh. Stichting Satya Dharma reikt jaarlijks een beperkt aantal onderscheidingen uit aan personen die zich op sociaal-maatschappelijk, culturele, sport, onderwijs, politiek en religieus gebied verdienstelijk hebben gemaakt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

31 REACTIES
 1. Santkhokie, Je verdient een schaapspeld. Met een leeuw kan hij onmogelijk worden geprofileerd. Een echte Leeuw had die rattenplaag van NDP met wortel en tak bestreden. Belfort verdient deze speld. En VHP Nederland heeft niks te zoeken in Suriname. Op je droge kont in NL zitten en maar hopen dat je het recht van spreken en bemoeienis heb in Su. Diaspora? Wie Suriname verlaten heeft, moet zich niet bezig houden met binnenlands politiek. Santhokie is geld komen inzamelen voor zijn politieke campagne. Echte politici als Belfort, Asis Gajadien, dan zijn pas leeuwen met ballen. Niet deze poppenkast figuur.


  Maak melding
 2. Santokhi,internationaal geliefd.
  Bouta internationaal wanted!!
  @Peter Wijdbeens
  Troost je.Je criminele broeder
  bouta heeft amnestiespeld cadeau gehad van de oerdomme surinamers en niemand is jaloers op bouta.


  Maak melding
 3. Ow, een speldje, wat leuk. Ik dacht dat koning Willem Alexander persoonlijk naar Hoogvliet afgereisd was om hem een onderscheiding vergelijkbaar met “Ridder in de Orde van de Nederlandse leeuw “ , toe te delen. Maar goed, zal de pret niet drukken als het een stichting betreft. Vol trots en met een big smile staat hij daar met zijn eigen afbeelding. Wie weet, over pakweg 30 – 40 jaar wordt hij een van de Grote Drie. Wie de andere twee worden is to be continued. Felicitaciones señor Santokhi.


  Maak melding
 4. Gefeliciteerd meneer Santokhi !!
  Je bent een goed voorbeeld.

  Hopelijk lukt t jouw ook om gerechtigheid te brengen in onze geliefde Suriname. En voor eens en altijd de grote criminele organisatie die schuil gaat onder de naam NDP te elimineren.
  En mocht u toch president worden vorder al het gestolen geld terug.


  Maak melding
 5. @Pater Wijdbeens…Volgensmij ben je te dom om te begrijpen dat er in Nederland veel Surinamers zijn met stemrecht en ook kunnen ze invloed hebben op hun familie die wel stemrecht hebben in Suriname. Tot nu toe hebben de mensen die jij opnoemt nog geen hol bereikt. We zien wel in 2020 wie een echte atlas leeuw Is. CHAN SANTOKHI!!!


  Maak melding
 6. Santokhi is een leeuw zonder tanden en als er een vrouwtjes leeuw
  voorbij komt dan draait hij zich om want hij is het jagen verleerd. Het is
  met de VHP veel woorden en weinig daden, er zal snel wat moeten veranderen
  om bij de komende verkiezingen hoge ogen te gooien. Neem de prijs in
  ontvangst en op het hoogte punt stoppen.


  Maak melding
 7. Volk van Suriname, Surinamers!
  Follow The Leader Chandrikaperkash Santokhi (CS) voor de juiste richting met de republiek Suriname en de toekomst voor Surinamers (inter)nationaal

  Surinamers!
  – wees kritisch,
  – wees rationeel,
  – denk logisch,
  – neem de juiste beslissing voor uw zelf, uw gezin, uw familie en voor de republiek Suriname (inter)nationaal.

  Suriname is niet een extreem communistisch land, Suriname is een democratische rechtsstaat. In de DNA moeten wetten worden gemaakt en worden goed gekeurd. De DNA is de plaats waar de volksvertegenwoordiger m/v zitten en deze bepalen het.

  ddb is de grootste crimineel die Suriname heeft, een veroordeelde drugscrimineel die van de rechtbank in Nederland een gevangenisstraf hiervoor van 11 jaar moet uitzitten in Nederland, ddb heeft een eis van 20 jaar van de krijgsraad/rechtbank in Nederland gehad voor de 8 december 1982 moorden, ddb is schuldig aan de Moiwana86moorden, ddb vertrapt de grondwet van de republiek Suriname en Internationale Verdragen oa mensenrechten, ddb is de oorzaak dat Suriname sinds 25 februari 1980 tot één van de armste landen van Zuid-Amerika behoort, enz. enz.

  ddb gratie, ddb haar a dang!, ddb graatie!

  Time4Chan(ge)

  Volk van Suriname wilt u de juiste richting met de republiek Suriname en de Surinamers opgaan, voor veiligheid, orde, rust, criminaliteitsbestrijding, investeerders, werkgelegenheid, welvaart, welzijn, een democratische rechtsstaat, enz. de heer Chandrikaperkash Santokhi (CS) voorzitter van de VHP is de persoon die samen met andere leiders van andere politieke partijen orde op zaken kunnen stellen in de grote uitdaging waar Suriname voor staat. Nationaal en Internationaal is hij gekend en wordt hij gewaardeerd om zijn persoonlijkheid, kennis en ervaring.

  Chan4Pres!

  Meneer Chandrikaperkash Santokhi (CS)
  Gefeliciteerd met de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 8. ddb heeft een eis van 20 jaar van de krijgsraad/rechtbank in Suriname gehad voor de 8 december 1982 moorden. ddb is de aller grootste en zwaarste crimineel die er momenteel vrij rondloopt in de republiek Suriname onder de Surinamers. Als u die man ziet, zie dan dat daar de gevaarlijkste en zwaarste crimineel van Suriname vrij in de rondte loopt en u bang maakt.

  ddb graatie, ddb haar a dang!, ddb graatie!

  Time4Chan(ge)
  Chan4Pres!

  Recht En Waarheid maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 9. Alleen om het feit dat CS een hindustaan is, zal hij nimmer President van SU worden.
  Dat zullen de domme zwarte aanhangers van de NDP niet accepteren !!
  Dus Stef Blok heeft groot gelijk; me mars broederschap, one people one nation fuck of !!!!!
  Misschien over 20:000 jaar niet nu, een neger en een Hindustaan gaan niet samen door een
  deur, misschien de slaapkamer deur !!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 10. Geachte heer, Chandrikapersad Santokhi,
  Ook in Nederland blijft u niet onopgemerkt vanwege uw persoonlijkheid, uw kennis van zaken en doortastendheid. Met de constructieve aanpak die u voor staat, door de Surinamers in diaspora te betrekken in uw streven naar herstel van ons allen geliefd Suriname, heeft mijn sympathie. Er zijn nog altijd mensen / Surinamers die niet begrepen hebben dat Suriname en Nederland een morele band met elkaar delen. De toescheidingsovereenkomst in 1975 is er dan ook niet voor niets opgesteld, ten tijde van de onafhankelijkheid van Suriname. In feite is en blijft Suriname een creatie van Nederland vanwege het historisch besef. Voor mij bent u de juiste bruggenbouwer voor de ontwikkeling van een nieuw Suriname.

  Mijn oprechte waardering voor al uw inspanningen.
  Gefeliciteerd met de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld


  Maak melding
 11. Wat Suriname nodig heeft is jonge integere mannen en vrouwen met visies.Deze gasten,Bouterse,Santhoki,Somo,Brunswijk,enz,enz,zijn politieke recidivisten zonder gedegen toekomst plannen voor dit land.Voor allemaal gaat het om macht en geld.


  Maak melding
 12. Iemand zonder ruggengraat kan nooit president worden van een land waar bloed is gevloeid en gestreden om uit 1 van de wreedste vorm van onderdrukking te komen on kan


  Maak melding
 13. Hoeveel eervolle onderscheidingen heeft de leider van het NDP-volk ?

  Uit wat voor soort figuren bestaat het netwerk van de leider van het NDP-volk ?

  Volgens NDP ministers heeft de Sherrif, Santokhi, bergen werk verzet en was Suriname veiliger.

  “Liefde maakt blind” geldt zeker voor al die Bouta-lovers.


  Maak melding
 14. Die speld hadden ze beter in zn billen moeten prikken
  Waar gaat t in godsnaam over
  Alleen omdat hij n hindoestaan is
  Die mensen creëren kloven tussen rassen en kleuren


  Maak melding
 15. Wie zijn die twee naast hem, ze kunnen niet wachten om aan tafel te gaan of zijn ze al geweest ,ziet er nogal rommelig uit.
  en dan dat schilderij, mijn god wat erg.
  Verder gefeliciteerd


  Maak melding
 16. Als in 2020 de N.D.P. de verkiezing wint dan hebben ze dit te danken aan de racistische opstelling van de (contractarbeiders dat in plaats van terug naar waar ze vandaan zijn gekomen zijn deze naar Nederland gevlucht) Indiërs Nederlanders. Het denken in geestenhokjes van de landloze Indiërs mogen hun bijdrage naar India sturen.

  Chandrikapersad Santokhi vind ik een waardeloze politici dat niet verder denkt.
  De regering in Suriname zal wetten moeten maken om het volk van dit land te beschermen tegen de racisten in Nederland. Of is men bewust bezig boze geesten op te roepen.

  Alle politieke partijen met een racistische achtergrond moeten in Suriname verboden zijn. vooral bij de komende algemene parlementsverkiezing zal men meer dan ooit op de kandidatenlijst gaan letten V.H.P. met een lijst waar alleen hindoestanen of P.L. waar alleen javanen voorkomt bij wet moet verboden.
  Niemand en nogmaals niemand met zijn politieke racistisch partij staat boven een ander.
  Ik vind het een zeer stomme handeling van de Indiërs in Nederland dat zich zogenaamd Surinamers (deze zijn nooit Surinamers geweest) voelt.
  Huichelaars allemaal.


  Maak melding
 17. Santokhi de enige politicus die zowel in woorden als in daden steeds weer aantoont de Surinaamse gemeenschap uit Rotterdam nauw te willen
  betrekken bij de ontwikkeling van Suriname. Omdat hij een grotere schijtlaars is, wat dacht je anders?
  Rambaratsingh, jij met je Stichting Satya Dharma mag van mij voor de sneltrein gaan springen. Kom met harde feiten en lult niet zomaar
  wat uit je nek. Wat weet je te vertellen over Suriname? De meeste van jullie leeft van een fokking uitkering of een pensioentje en wat heb je nog te lullen man.

  Men maakt misbruikt van die slappeling Chandrikapersad Santokhi een man met een zeer slechte zucht om zichzelf steeds op de voorgrond te willen zetten.
  Hoe je het keert of draait een hindoestaan is en blijft een hindoestaan.


  Maak melding
 18. Drugsdealer SANTHOKIE,..Heeft een ..BLIKKEN onderscheiding gekregen,van ZIJN FAMILIE, EN MENSEN DIE OP HEM LIJKEN,..LEKKER BELANGRIJK,eeee oen djiem wang boeng bigie BRIK ……Allemaal COONS BIJ ELKAAR,..stelletje REDIEMOESOE LANDVERRADERS !blijft gij maar aan de NOORDZEE,..we don`t like you here !


  Maak melding
 19. @Paciencia 20 september 2018 at 14:33
  Santokhi betekent geduld, en geduld is een schone zaak.

  ===
  ===
  Dat geldt jammer genoeg niet in sranang tongo,daar betekent de naam Santhokie.. :SELL OUT ,.Rediemoesoe.COON.


  Maak melding
 20. Ik vind Santokhi geen grote leider. Maar realisme noopt te zeggen dat met een meerderheid van 26+ zetels er weinig eer valt te behalen voor de oppositie in Suriname. Het is of wachten op de volgende verkiezing of overgaan tot een burgeroorlog. Het door Boutersianen geteisterde en geplunderde Suriname kan zeker het laatste niet gebruiken. Dus wel wijs van Santokhi om geen verdere onrust te stoken in Suriname. Wie weet wordt hij nog de beste president van de laatste paar decennia.


  Maak melding
 21. “Hoe je het keert of draait een hindoestaan is en blijft een hindoestaan.”

  Gelukkig maar! Geen haar op m’n hoofd die denkt om een neeeeger of iets anders te worden.


  Maak melding
 22. Zo te lezen is er hier een etnische groep die denken dat Su hun toe behoort. Zo wordt Suriname ook geassocieerd met een bepaald etnische groep waardoor ze dan ook sterker denken dat Su alleen hun toe behoort. Zelfs de indiaan wordt weggedrukt. En als het gaat om die etnische groep die het land vooruit kunnen brengen, ontploft de etnische groep die denkt dat Su van hun is.


  Maak melding
 23. @J.Zwartmans
  Alleen om het feit dat C.S. een hindustaan is, zal hij nimmer een president van Su worden.
  Dat zullen de domme zwarte aanhangers van de NDP niet accepteren!!

  Ik crees dat je gelijk hebt maar ook nog om een ander reden,
  Toen C.S. minister van justitie was, is onder hem de criminaliteit in Suriname teruggedrongen, de zwarte criminelen, want dat zijn het voornl. zien de bui al hangen, als Santokhi aan het bewind komt, dan worden ze weer aangepakt en dat moeten ze niet hebben, weg gemakkelijke broodwinning


  Maak melding
 24. Suriname maakt momenteel een zeer moeilijke periode mee, financieel, economisch, sociaal, bestuur, ondernemen, investeerders, onderwijs, wetenschappen, criminaliteit, orde, rust, veiligheid, welvaart en welzijn.

  Maar Suriname let op! Er gaan zaken gebeuren in de regio die zijn weerga niet kent. De aardolie – en gasvoorraden die in Guyana zijn, zullen miljoenen us-dollars in Guyana brengen en een deel van dit geld za zeker ten goede komen aan Suriname. Ik denk dan aan de SLM.Momenteel vliegt de SLM passagiers van Guyana naar andere bestemmingen in oa, USA e/o Caribischgebied. Guyana gaat zeker ook haar eigen vliegtuigen kopen om passagiers te vervoeren van en naar Guyana. De CJIA in Guyana maakt een expansie mee dat JAP-Airport alleen maar jaloers op kan zijn. De passagiers of ondernemingen, investeerders die naar Guyana komen, zullen als toeristen ook naar Suriname komen, ook omdat er ook goede mogelijkheden zijn dat er aardolie-en gasvoorraden in Suriname gevonden kunnen worden.

  Dus als de SLM een goede plan maakt om met de Guyanese luchtvaartmaatschappij gaat werken zie dan de voordelen voor die dit oplevert voor zowel Guyana als Suriname. Het toerisme. Hiermee worden de hotels in Paramaribo ook weer vol en kunnen de toeristen ook gaan voor eco-toerisme (werkgelegenheid).

  Ook Frans-Guyana zijn aardolie-en gasvoorraden aangetroffen, dus zie wat ik schrijf t.a.v. Guyana maar dan nu vanuit Frans-Guyana voor Suriname en dat deze mensen verder trekken naar Guyana en vanuit Guyana, Suriname naar Frans-Guyana. Al deze mensen kunnen ook als de Transamazoneweg en of bruggen over de Corantijnrivier en Marowijnerivier worden gebouwd mensen uit Brazilie, enz krijgen en weer uit de Guyana’s overal ter wereld reizen. Anders gezegd Suriname wordt ontsloten. De SLM-Guyana-Airline kan dan ook een samenwerking aangaan met KLM/AirFrance, met Braziliaanse luchtvaartmij, Amerikaanse, Trindiaanse, Chinese, enz. Kortom er kan heel veel veranderen met de aardolievondsten die momenteel in Guyana gevonden is ten voordele van de Guyana’s/Suriname.

  Ik zou verder hier nog verder en dieper op willen ingaan, maar laat het hierbij en laat de speelruimte over aan de SLM, de regering, ondernemers, onderwijs en wetenschappen, enz.
  Ook China, Brazilie, USA, Canada, EU, het Caribischgebied, alles kan naar deze landen worden gehaald. De plannen van de bruggen over de grensrivieren moeten nu uit de kast worden gehaald, Guyana zal meer dan genoeg geld hebben om haar bijdrage te leveren, ook de faciliteiten bij de veerboten zullen moeten worden verbeterd, politie, douane, veersteigers, meerdere veerboten, goede wegen ernaar toe, goederentransport en controle, niet in de regen staan, maar in goede gebouwen, hotels, orde, veiligheid, rust, bouwondernemingen enz, enz.

  Het zou daarom goed zijn dat het land een andere betrouwbare president met kennis, persoonlijkheid, geen strafblad heeft en goede bestuurders, die voor orde, veiligheid, rust, orde kan zorgen en de investeerders naar Suriname komen voor werkgelegenheid, welvaart en welzijn, het algemeen belang i.p.v. eigen belang van enkelen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 25. @Hans;
  Je bent gewoon dom. Kraait onzin uit.
  Wanneer Santhoki het heeft over de Surinaamse diaspora’ dan bedoelt hij zijn hindoestaanse achterban.
  Hoezo ‘ een Hindoestaan wordt nooit president van Suriname? Wij hebben toch Sankar en Ramdat Misier gehad? Wat hebben die uitgespookt?
  Laat de VHP de deuren open zetten voor alle bevolkingsgroepen in Su. als zij het onderling niet met elkaar eens kunnen worden vanwege hun kastengedoe: hoe kan deze partij Suriname vooruit helpen? Neen mensen: deze generatie moet uitsterven en hopelijk is ons volk zo gemeleerd, dat er na 50 jaar geen sprake meer is van creool-hindoestaan-javaan etc. Wij zijn dan alen gemikst.
  En die grappenmakers in Hoogvliet: wanneer zie je die.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES