zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieFinanciële huishouding Suriname in rustiger vaarwater

Financiële huishouding Suriname in rustiger vaarwater

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 apr – De financiële huishouding van de staat belandt langzaam maar zeker in rustiger vaarwater. Volgens minister Andy Rusland van Financiën is er sowieso geen sprake meer van chaotische toestanden zoals die van vorig jaar.

Tot dan kenmerkte de regering Bouterse door nogal wat financiële schandalen en schandaaltjes. Zoals de spilzucht van toenmalig minister van Openbare Werken Ramon Abrahams. Intussen hebben zowel Abrahams als Ruslands voorganger Adelen Wijnerman het veld moeten ruimen. President Desiré Bouterse zei bij de benoeming van de nieuwe topman po Financiën dat het tijd is voor orde en rust. “Wij hebben kunnen waarmaken om onze financiën in evenwicht te houden”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd.

In elk geval het eerste kwartaal van dit jaar zou een verbetering tonen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. “Er is niet meer uitgegeven dan is verdiend”, aldus Rusland. De druk op de inkomsten van de staat is merkbaar afgenomen. Er zijn wat technische ingrepen gepleegd. Zo worden rekeningen voor projecten die worden uitgevoerd met zachte leningen, niet meer betaald uit de lopende inkomsten. Dat scheelt. Overigens worden ook bepaalde vaste subsidies voor parastatalen uitgesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Hiërarchie…

  als Wonny keuze nr 1 was en Adelien nr 2 da komt keus nr 3 ons vandaag vertellen dat wij zitten in rustiger vaarwater!!

  heeft DADA jou in een wurggreep???


  Maak melding
 2. !!!Gulle regering Suriname op zwart zaad!!!

  als iedereen *moord en brand* schreeuwt, da WAAROM kom jij niet zulks goed nieuws zelf aankondigen????

  DADA PE YU DE????


  Maak melding
 3. @pasew,

  Ik ben het volstrekt met je eens dat keus nr3 ons ROTZOOI komt vertellen. Deze financiële puinhoop is echt niet na 3 maanden opgelost.

  En dan te bedenken dat Suriname 4 maanden geen FINA-MINISTER had.

  Hey Andy, MIE EDEH !!!


  Maak melding
 4. tuurlijk moet ik dat geloven dat het in rustig vaarwateren komt .de oppositie denkt bloed te ruiken om het volk op te hitsen maar wij weten wel beter .het vuur dooft van zelf let op mijn woorden .de oppositie hoopt maar op een ding .zoveel mogelijk paniek veroorzaken .ze zullen zien dat ze hun eigen graf graven met hun negatieve denkbeelden .front graaft zijn eigen ondergang met hun denkbeelden van destabiliseren van de huidige regering .ze hadden het geprobeerd te samen met nederland tijden de acp top in suriname maar heeft niets voor ze uitgehaald ,dus proberen ze het op alle mogelijke manieren het volk in paniek te brengen .ma oeng dja e loekoe ding abanie .vooral vhp met name santhoki segebai ,girjhasingh ,yogi beer ,asis koemar gajadien mie bar oeng .het is deze kliek die probeert koste wat kost aan de macht te komen ,het is deze kliek die alle corruptie s aan het licht brengen en die nooit met bewijzen kunnen komen ,het is deze kliek die denkt het land naar eer en geweten te regeren zoals zij ook deden in de jaren 77 tot op heden ,het is allemaal lood om oud ijzer mie mang ,die vhp kliek .ze zeggen nooit te dieven alleen maar helpen hun eigen soort .hihihihihihihihhii


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES