Overhandiging ‘liftboek’ aan Jörgen Raymann

0

Van reiziger tot reiziger moeten twee boeken van Liften naar Suriname zelf hun eindbestemming in Suriname zien te bereiken. Afgelopen week overhandigde auteur Daan Goppel twee exemplaren van zijn zojuist verschenen boek aan Matthijs van Nieuwkerk en Jörgen Raymann. Op hun beurt geven zij de boeken weer door aan mensen die op reis gaan.

De route die de boeken gaan afleggen zijn te volgen op deze website. Naar verwachting zullen de boeken al meeliftend met verschillende reizigers volgend voorjaar aankomen. Daan Goppel vraagt hiermee aandacht voor zijn nieuwe boek, maar vooral voor het project Bukutori, een kleine bibliotheek in een arme wijk van Paramaribo.

Het boek Liften naar Suriname beschrijft de reis van Daan Goppel en hoe hij erin slaagt om zelf tienduizend kilometer per auto en per boot meegenomen te worden. Het verhaal is een avontuur op eigen kracht, vol met vreemde ontmoetingen en hilarische gebeurtenissen.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.