Fundraising t.b.v. het Mondriaan College Suriname

2

Stichting Fairchance.nu organiseert op 30 december 2010 een ‘Owru jari Fundraising Party’ in Den Haag ten behoeve van het Mondriaan College Suriname. In Suriname verlaten steeds meer jongeren hun studie voortijdig, waardoor ze de arbeidsmarkt zonder kwalificaties betreden. Dit vergroot de kans op langdurige werkloosheid.

Stichting Fairchance.nu heeft als doel het ontwikkelen van toekomstperspectieven voor kansarme jongeren in ontwikkelingslanden. In samenwerking met stichting My Future in Suriname wordt het Mondriaan College Suriname opgezet.

fairchanceHet doel is drop-outs een tweede kans te geven hun opleiding af te ronden en tegelijkertijd werkervaring op te doen. In 2011 wordt gestart met de volgende beroepsrichtingen: Callcenter, Administratie, Kinderopvang, ICT en Beveiliging.

Info over deze activiteit vindt u hier.

2 REACTIES

  1. Goed initiatief!

    Doe maar ICT en beveiliging. Binnenkort grote tekorten in Nederland. Dus…. als het een beetje “moeilijk” wordt in Suri, heb je alvast een backup plan om te verkassen!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.