Voorstelling Khandaan in het Bijlmer Parktheater

2

Theatergroep Jura brengt de voorstelling Khandaan op 17 oktober 2010 om 15:00 in het Bijlmer Parktheater. Khandaan laat twee Hindoestaanse families en één Hollandse familie zien die naast elkaar wonen in dezelfde straat. Ieder van hen probeert zijn eigen leven vorm te geven, jaagt dromen en idealen na, wat al dan niet botsingen oplevert met hun familie en de buurt. Khandaan schetst een beeld van Hindoestaanse families hier en nu in Nederland en laat tegelijkertijd met een Hollandse familie in het stuk zien dat familie- en generatiekwesties universeel zijn.

Khandaan is een uniek theater- en televisieproject waarin zes Hindoestaanse en vier Hollandse amateurspelers tussen de 16 en 65 jaar samen een verhaal maken en spelen over familie, liefde en dromen. Dit bijzondere verhaal krijgt zowel vorm in een theatervoorstelling van 75 minuten als in een televisieserie van drie delen van 30 minuten voor de Organisatie voor Hindoe Media (OHM) en RTV West. Khandaan is een initiatief van Wouter Snip van Kleine Beerfilms en Denise Schreuder van Stichting Voetenaandegrond in samenwerking met de Organisatie voor Hindoe Media (OHM).

Bijlmer Parktheater
Datum: zondag 17 oktober 2010, tijd: 15.00 uur
Entree: € Standaard € 12.50 / Korting € 10.00

2 REACTIES

  1. Voorafgaand aan de voorstelling een muzikaal optreden van Saraswati Art. Na de voorstelling een nagesprek met Tanja Jadnanansing.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.