Kathleen Ferrier betreurt vertrek Klink

8

CDA-Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier „betreurt zeer” dat Ab Klink de fractie verlaat. „Maar ik heb respect voor zijn besluit”, zei Ferrier maandag in een reactie tegen De Telegraaf. Inhoudelijk wil ze er verder niets over kwijt.

Klink heeft maandag per direct zijn Kamerlidmaatschap opgegeven. Hij was net als Ferrier en fractiegenoot Ad Koppejan tegenstander van de beoogde samenwerking met de PVV. Zelf wil Ferrier in de Tweede Kamer en in de fractie blijven.

„Ik twijfel geen moment. Er is geen aanleiding om nu weg te gaan.” Klinks positie was volgens haar anders, omdat hij medeonderhandelaar was zegt zij in de krant.


8 REACTIES

 1. Het Klikt met Klink!

  Zo gaat het toe bij zichzelf respecterende politici. Vindt het ook jammer dat deze sobere maar beleidsvaardige, eerlijke politicus de weg van zelfbeslissing heeft gekozen. Maar ja! In de politiek zit je niet voor eeuwig.


  Maak melding

 2. Persoonlijk vind ik dat KLINK heel laf is, door het strijdtoneel te verlaten. Nu laat hij de ruimte vrij om de onderhandelingen voort te zetten met een racistische partij. Mevrouw Ferrier, u dient zich te gedragen als een rots in de branding. Er is geen plaats voor racisme en discriminatie in deze multiculturele samenleving. Wees standvastig en strijd tot het bittere eind. Verlaat het strijdtoneel niet, anders zijn de allochtonen overgeleverd aan een psychisch gestoorde racist, die onderteund wordt door een stel hypocriete personen. Onze enige hoop en vertrouwen zijn gevestigd op u…Hori vasti sang yu habi…


  Maak melding

 3. Moet “deze mevrouw” ook niet de eer aan zich-
  zelf houden en onmiddelijk vertrekken als zij met de heer Klink gesympatiseert heeft.
  Of blijft zij “PRINCIPELOOS” en alleen gaat voor dat geld zie zij gemakkelijk ontvangt van de gemiddelde belastingbetaler.


  Maak melding

 4. Ik vind het prima als de PVV mee doet. Eigenlijk moeten zij volwaardig meeregeren en niet zich verschuilen achter een gedooggordijn. Geef Wilders regeermacht en kijk wat hij ervan bakt, anders zal hij kunnen doorgaan met het spel dat hij speelt.
  Anderen laten werken en aan de kant staan roepen en schelden zonder dat er wat aan gedaan kan worden want anders trekt hij de boel onderuit.


  Maak melding

 5. benito
  als men nu toegeeft aan deze trauma geertje ,dan is het net als in de tijd van napoleon en saddam en hitler en stalin en wat er nu gebeurd in israel…ect.
  wij hebben toch een beetje verstand om gekken niet in de politiek toe te laten.
  dat 1,5 miljoen mensen op deze gek heeft gestemd laat zien dat toch al de rijkdom van de kolonie komt (indonesia en sme)deze mensen hebben 300 jaren gewerkt en geen overuren geen penssioenen geen bonussen en ook geen hoge fucties ontvangen.kijk maar naar sme …het volk is aan de wolven overgeleverd.
  en dus de nederlander heeft geen intelligentie…en daarom willen china en india ook geen grote zaken doen met de hollander.
  als die gek aan de regering komt zullen veel meer landen geen zaken doen met holland.
  en over 15 jaren is holland net zo arm als nu de derde wereld .
  een volk zoekt zijn eigen leiders…..
  ik wil geen gek in de pollitiek


  Maak melding

 6. Als ik Maxime Verhagen was zou ik de andere twee “DICIDENTEN” en met name mevrouw Ferrier
  de laan uitsturen. Deze mevrouw wou in de “PICTURE” komen alsof zij heelwat betekent
  maar zal en kan geen “MOER” betekenen voor de zwarte gemeenschap.


  Maak melding

 7. Als tante Kathy nou gaat of komt is puur sang een Nederlandse aangelegenheid. Aan de Noord-Oost kust van Zuid-Amerika liggen wij daar echt niet wakker van.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.