Herdenking Henk Tjon in Amsterdam

2

Vanavond vindt in Amsterdam een herdenkingsbijeenkomst plaats voor Henk Tjon, regisseur, theatermaker, verteller en leermeester, die op 18 september 2009 in Paramaribo is overleden. Vandaag krijgt Henk in Suriname een verdiende staatsbegrafenis, tegelijkertijd wordt in Amsterdam zijn leven gevierd.

Henk Tjon was mede-oprichter van De Nieuw Amsterdam, het multiculturele gezelschap dat in de jaren tachtig en negentig in Amsterdam spraakmakende voorstellingen maakte.

De herdenking vindt plaats in het gebouw van theatergroep De Nieuw Amsterdam, Grote Bickersstraat 2-4 in Amsterdam tussen 19.00 uur en 21.00 uur(inloop v.a. 18.00 uur). De familie heeft als wens dat bezoekers in prodo krosi komen (kleurrijke, feestelijke kleding).

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.