woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandSurinamers naar Special Olympics in A'dam

Surinamers naar Special Olympics in A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Op 6,7 en 8 juni 2008 vindt in Amsterdam voor de zesde keer in Nederland het nationaal Special Olympics evenement plaats. Van de 1700 deelnemers zijn er 15 speciaal uit Suriname overgekomen naar Nederland.

De spelen die dit weekeind worden gehouden in Amsterdam zijn speciaal bedoeld voor verstandelijk gehandicapten. AT5 ging samen met de Surinaamse groep nog even oefenen voor het begin van de spannende spelen.

Klik hier voor de Reportage.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Ik ben blij voor deze doorgaans minder bedeelde mensen dat zij alzo ook een uitje mogen beleven. Hopelijk wordt het team nog voor vertrek in medische zin goed nagelopen. Nagegaan dient te worden als de mensen een dergelijke fysieke belasting kunnen verdragen.

    Voor de rest is het hopen dat wij ooit eens een keer ook aan de daadwerkelijke Olympische-Spelen mogen meedoen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES