dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit NederlandStanley Menzo stopt bij FC Volendam

Stanley Menzo stopt bij FC Volendam

-

Does Travel - naar Suriname

Stanley Menzo is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Volendam. De zesvoudig in Paramaribo geboren international heeft het bestuur van de eerstedivisieclub laten weten zijn aflopende contract niet te verlengen. Menzo trad in de zomer van 2006 in dienst bij de Noord-Hollandse club.

De 44-jarige oud-doelman heeft technisch manager Peter Wijker verteld dat zijn ambities op een hoger niveau liggen. Menzo had als trainer eerder AGOVV en de amateurs van AFC onder zijn hoede.

Voor zijn komst naar Volendam, waarmee hij momenteel tweede staat in de Eerste Divisie, was hij werkzaam als keeperstrainer bij het Nederlands elftal. Als speler had Menzo vooral succes bij Ajax, waar hij tussen 1984 en 1994 onder de lat stond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Klasse Menzo, als ik zie wat er alemaal rondloopt in de eredivisie moet het toch wel mogelijk zijn om in de eredivisie aan de slag te gaan.
  Heracles, Willem2. N.E.C., Vitesse,maar ook VVV als ze zich handhaven zijn clubs die mr. Menzo makkelijk naar een hoger nivo kan brengen.
  Hopelijk neemt hij die rechtsback van Fc volendam (Kelvin Maynard)mee want die is wel vaker de beste man aan voledamse kant mee
  Verde hoop ik dat Menzo eens de bodscoach van Suriname wordt………


  Maak melding
 2. Beste Stanley menzo,
  surinamers over de hele wereld hebben een gemeenschappelijk droom, namelijk surinames deelname aan een WK voetbal. Deze droom lijkt een utopie aan het worden. Generaties aan Surinamers zijn reeds gestorven en hebben dit niet meegemaakt. We hebben te maken met een hele koppige syndicaat aan bejaarde politici in suriname die erg amateuristisch, cynisch en ouderwets omgaat met de sport in suriname. Stanley, ik verzoek je, ik ga op me knieen voor jou, Help ons een surinaamselftal klaar te stomen voor een WK. Er is geld zat in Suriname, het grootste probleem is de mentaliteit, amateurisme en discriminatie van de suriprofs die graag voor suriname willen uitkomen. Jullie als profvoetballers weten hoe hard je moet zijn als mens om de top te kunnen bereiken, dus ga ik er vanuit dat jullie ook deze bejaarde politici kunnen overtuigen van een surinaamselftal bestaande uit Surineds en Suri’s. Stanley me biggie, Yepi unu. Yepi uni!


  Maak melding
 3. Je hebt groot gelijk laat menzo naar suriname komen om ons land te helpen, het is waar dat deze versleten politieke leiders geen oren hebben om iets goeds te doen voor suriname op sportgebied


  Maak melding
 4. Best mee eens met meneer nummer 3 van deze reactie.Eris geen respect of aandacht besteden,betreft binnen het sport gebeuren in suriname,Er is best veel voetbal taleneten in suriname,maar de overheid laat dit zicht afweten,jammer voor de komende generatie,s maar er is een hoop,ik ben blij als stanley menzo deze verantwoordelijkheid op zich zal nemen dat het sport gebeuren in suriname wordt gewaardeerd.Stanley jepi die sranangman sa de mee na sport,Gado e bles you.


  Maak melding
 5. kijk het is mn mening jullie hoeven Stanley niet te bedelen,
  hij zal heus wel helpen hij is oud en wijs genoeg.
  er is genoeg animo om suri te helpen het is een keiharde strijd vind je niet?
  het komt wel goed begin is er algemaakt door Seedorf toch!
  shreeya.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES