Ernesto Hoost op jacht naar laatste wereldtitel

7

K-1-ster Ernesto Hoost zet na zaterdag een punt achter zijn loopbaan. De 41-jarige vechter neemt op Japanse bodem afscheid in stijl. Daar zal hij meedoen aan een toernooi waarbij hij op jacht gaat naar een vijfde wereldtitel, schrijft TeleSport.

Het besluit van Hoost om nog één keer op de grote finaledag mee te strijden in het hoofdschema, kwam een paar maanden geleden als een grote verrassing schrijft de krant. Vorig jaar maakte de viervoudig wereldkampioen (1997, 1999, 2000 en 2002) immers bekend dat hij met het oog op zijn blessuregevoeligheid alleen nog in zogenaamde supergevechten te bewonderen zou zijn.

Hoost, die het befaamde K-1-toernooi in Japan viermaal (een record) heeft gewonnen, zegt over zijn reis naar Tokio: “Dit is definitief mijn laatste deelname aan een toernooi. Ik heb het gevoel dat ik hier kan winnen, anders zou ik ook niet meedoen”, aldus een zelfverzekerde Hoost. “Daar ga ik wel van uit. Of ik moet in de toekomst een heel mooi aanbod krijgen…”


7 REACTIES

 1. Hoost we zullen je er missen, je ben een superster, een kampioen, niemand kan jou evennaren, iemand als jij word alleen een keer geboren, ik hoop dat je K1 voor de 5 keer win, maar als het niet zo is vind ik het niet erg, je heb ons heel veel plezier , en heel veel trots gegeven, daarvoor danken wij u.
  groetjes JOHN


  Maak melding

 2. hallo mister p je was toch gestopt? ik hoef je niet zonodig meer in de ring te zien, maar het is jou keus.
  wat mij betreft hoeft je je zelf niet meer te bewijzen hoor ,voor mij blijf je for ever mister P.


  Maak melding

 3. Ernesto je bent voor alle SURINAMERS,HOLLANDERS JAPANNERS,noem maar op THE GREATEST,alle surinamers kunnen trots op jou zijn,een living legend.als mens ben je ook mister perfect,ga zo door CHAMP,we zullen je erg missen in de ring,want er is maar 1 ERNESTO HOOST.we loves you.het ga je goed TANG BOENG.


  Maak melding

 4. Ernesto my champion hem altijd al bewonderd in de ring een fighter en van binnen heel gevoelig,ik heb altijd genoten van zijn gevechten. I will never forget you! Diana


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.