woensdag, november 29, 2023
HomeNieuws uit NederlandAfscheid Surinaamse politici in Tweede Kamer

Afscheid Surinaamse politici in Tweede Kamer

-

Tijdens een plenaire vergadering van de Tweede Kamer werd woensdag 29 november afscheid genomen van twee Surinaamse politici. Nirmala Rambocus en Varina Tjon a Ten. Beiden besloten zich niet meer verkiesbaar te stellen en daarmee kwam er een einde aan hun Kamerlidmaatschap, schrijft Radio Nederland Wereldomroep.

Mr. Nirmala Rambocus (CDA) werd in 1983 beleidsmedewerker bij de Gemeentepolitie Utrecht, en werd in 1991 docent commerciële vormgeving en organisatie. Ze werd Utrechts statenlid voor het CDA. Sinds 23 mei 2002 is ze lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Zij verheugt zich op de vrijheid die ze na 4,5 jaar krijgt. Rambocus besloot al twee jaar geleden zich niet meer verkiesbaar te stellen: “Ik was 12,5 jaar politiek/bestuurlijk actief, dat vond ik wel voldoende” zegt ze tegen RNW.

Dr. Varina Tjon a Ten (PvdA) was onder meer werkzaam als beleidsmedewerker bij diverse instellingen, onderzoeker op het gebied van culturele minderheden en was van 1999 tot 2002 directeur Stichting Werk en Onderneming in Leiden. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2003 werd ze gekozen als Kamerlid. Zij was woordvoerster ontwikkelingssamenwerking van haar fractie. Tjon a Ten werd op de dag dat zij afscheid nam 54 jaar. De reden voor haar afscheid is heel persoonlijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. heb je ze ooit uberhaupt horen debateren in de tweede kamer; nee, dat lef ontbrakt nogal. Ook als je een email naar hen verstuurde, kreeg je nooit een reactie van deze lieden(geldt ook voor johan chandoe), je hebt niets aan ze, waar je tenminste iets aan hebt, is letitia griffith, zij treedt tenminste in het openbaar en komt ook bij televisie programma,s om aan de media te vertellen wat zij doet… nirmala kan liever om haar vriendjes en ex-broertje in een hoekje gaan huilen…dan kan ze namelijk heel goed………..sorry, heeft waterkant.net niet beters te melden!!!!!!!!!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES