zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameAtompai en Hellings formeel toegetreden tot de NPS

Atompai en Hellings formeel toegetreden tot de NPS

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de Nationale Partij Suriname hebben zich deze week weer nieuwe leden aangesloten. Onder hen de voorzitter en de ex-voorzitter van de Surinaamse politiebond (SPB) Poetini Atompai respectievelijk Raoul Hellings.

Dat deze twee heren zich hebben aangesloten bij de partij is door een NPS topper aan de redactie van Waterkant.Net bevestigd.

Atompai en Hellings gingen deze week samen met andere nieuwe leden uit Marowijne op de foto met NPS-voorzitter Gregory Rusland.

Van Hellings was bekend dat hij gesprekken voerde met de NPS en andere partijen. In oktober vorig jaar zei hij dat hij drie politieke partijen had geïdentificeerd waar hij zich mogelijk zou willen aansluiten. Volgens de oud-hoofdofficier van politie ging zijn hart uit naar de politieke partijen DOE, A20 en de NPS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Ze hebben ndp verlaten? Goedzo, maar of dat de nps helpt om meer stemmen binnen te halen geloof ik niet tenzij ze eerst die slappe voorzitter vervangt.


    Maak melding
  2. Gisteren tijdens de ceremonie van de nieuwe korpschef Bryan Isaacs was al duidelijk, dat Atompai politieke sneren wierp richting chan tijdens zijn speech. Wij benne en blijve benieuwd en volgen het op de voet.
    Tra jari verkiezing.


    Maak melding
  3. Ik wens Atompai en Hellings veel succes met hun politieke carrière bij de NPS.Het moet bij hen niet met een vlotte babbel met mooie woorden blijven.Ze moeten kunnen laten zien tot wat ze in staat zijn.Het moeten ” doeners ” zijn, net als Slimmie.


    Maak melding
  4. Duidelijk nu dat deze heren al die tijd met eigen politieke belangen bezig waren. Solo politieke carrière ipv daadwerkelijk politiebond zaken.

    De minister van justitie heeft ze dus terecht aangepakt.


    Maak melding
  5. Dat is niet iets om trots op te zijn.
    Laten we kijken naar hun staat van dienst en naar hun inborst. Dan zal duidelijk zijn dat deze club geen bijdrage levert aan een beter Suriname.

    Volk van Suriname, zie naar welke partijen het gespuis naar toe trekt.

    Door welke politieke partij wordt hun corruptie en hun onkundigheid niet beloond ?
    Welke politieke partij trekt kwaliteit aan ?

    Wij willen professionals in politiek Suriname.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  6. Het moment dat je politie toppers accommodeert die openlijk straatacties voert tegen het Bevoegd Gezag ben je bezig je eigen huis in brand te steken. NPS is de grootste fout die jij heb kunnen maken maar ja verwacht je van een slappe voorzitter. Je kan een Leger hebben met de meest geavanceerde wapens maar als leiding NUL is win je geen enkel oorlog. Overal waar deze mannen gaan willen zij de leiding en als dat niet gewoon lukt doen ze het met geweld. Eenmaal gekozen, wat ik niet denk, gaan ze hun eigen weg op en gaan ze niet meer luisteren naar de voorzitter onder het mom dat de voorzitter ouderwets denkt en handelt


    Maak melding
  7. Hoe ver is de NPS gezakt?? Denk de NPS dat ze electoraal garen gaan spinnen om deze 2 mannen van het paarse kamp te accommoderen. Hoe opportunistisch kan de NPS zijn.
    Intellectueel nul komma nul is de toegevoegde waarde van de nieuwe aanwinst.
    Mannen doordrenkt van corruptie en die uit zijn op macht. Beide mannen ingekapseld door de onderwereld. Zie hoe eentje gratis geld aan het uitdelen was in een discotheek in Amsterdam.
    Je gaat niet zo om.met zuur verdiende geld.
    Wat voor politieke partij wil de NPS zijn??
    Op instigatie van de NPS van Aron een eigen leger. Toen werden de kiemen van de vernietiging van Suriname ingezet. Het onderwijs door een NPS minister, niet goed doordacht naar de Filistijnen
    geholpen.
    Uit opportunisme en electorale overwegingen hebben ze de weg van de minste weerstand gekozen door het gepleegde verraad. Het kabinet die orde op zaken probeerde te stellen in de steek te laten.
    Hoe zal deze NPS door de historie worden beoordeeld.


    Maak melding
  8. uitgeschopte en bevlekte figuren krijgen onderdak bij soortgenoten….na nps/ npk potie sranang in de stront !!!Oen denkie a torie >> we hadden militairen nodig om de dieven van hun zetels te schieten / om ” hun snor te scheren: 🙂 🙂


    Maak melding
  9. robje g , die atoompai en heeellings hebben jou partij de ndp verlaten omdat politie mannen niet houden van laffe honden , robje g jou clubje ndp loopt leeg , iedereen daar in jou partij de ndp weet op voorhand dat de ndp kansloos is , dus kiezen ze het hazenpad , robje g ndp exit


    Maak melding
  10. De NPS is verworden tot een gansta partij.
    Gregory mag wel oppassen, binnen de kortste keren volgen er verkiezingen binnen de partij en wordt hij gewipt…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES