woensdag, mei 8, 2024
HomeNieuws uit SurinameHellings zal kiezen voor DOE, A20 of NPS

Hellings zal kiezen voor DOE, A20 of NPS

-

Does Travel - naar Suriname

Oud-politiebondvoorzitter Raoul Hellings, die eerder zijn politieke ambitie kenbaar heeft gemaakt, heeft drie politieke partijen geïdentificeerd waar hij zich mogelijk zou willen aansluiten.

Volgens de oud-hoofdofficier van politie in Suriname gaat zijn hart uit naar de politieke partijen DOE, A20 en de NPS.

“Ik heb eerder aangegeven dat ik niet naar de NPS wil, maar de NPS heeft potentie. De NPS moet wel gaan werken aan haar leiderschap”, zei de nieuwbakken politicus woensdag in het programma Bakana Tori (foto).

Hellings is er wel voorstander van dat de zogenaamde kleine partijen met elkaar gaan bundelen om meer kans te maken op zetelwinst. Zo heeft hij in de afgelopen periode ook geparticipeerd aan de gesprekken om te komen tot een zogenaamde derde blok.

“We hebben ook met Sapoen en PALU gesproken, maar die dingen zijn gestrand”, benadrukte Hellings.

Hellings is het eens met HVB-topper Raymond Sapoen wanneer die stelt dat de meeste gesprekspartners hebben laten blijken dat hun ego veel groter is dan het belang van het land. Volgens hem wil iedereen DNA-lid of president worden.

“Mensen denken dus nog steeds in de termen van het komen op een verkiesbare plaats. In plaats van te kijken naar het groter plaatje”, aldus Hellings.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. Ik ben voorstaander van nieuwe gezichten in de Su politiek,maar geen rookies die nog nooit met het bijltje hebben gehakt, ..;nahh fu fuu man. Chan was ook politieman zie nu zn daden,hij kiest friends family en een VP die voor langere tijd opgesloten moet.


    Maak melding
  2. Hellings…velen zijn je voorgegaan in bestaande politieke partij tot voor zich zelf. Velen zijn van een koude kermis retour. Chan komt ook uit politie oso, dus de kans dat je press kan worden is groot. Bouta had ook geen hoge opleiding en zie daar tot twee keer aan toe press. Dus het kan wel. Het verschil is dat je als press veel gaat reizen meer dan Bouta. Kleine partijen zijn in Su kansloos. Palu is helemaal afgebrokkeld
    waar zijn al die goed geschoolde figuren.


    Maak melding
  3. Gezien in welke politieke partijen deze corrupte skowtu interesse heeft kan nu al geconludeerd worden dat hij geen constructieve bijdrage kan leveren de ontwikkeling van onze Suriname.

    Dit soort klojo’s horen niet in onze politiek !

    Wij moeten politiek Suriname reorganiseren en de kwaliteit verbeteren.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  4. Het zou zeer wijs zijn als a doe, da91, spa, nps en nog andere kleine entiteiten 1 politieke partij worden.

    Als ze wijs zijn beginnen ze nu met deze bundeling en kiezen ze ook beste en sterkste leider.

    Het gaat niet om de popprtjes alleen, maar vooral om de zetels die ze kunnen behalen.

    In verkiezingen gaat het om
    de verhoudingen vh aantal zetels bij de uitslag

    Samen werking is daarom de beste oplossing voor kleine todo bere politieke partijtjes en entiteiten


    Maak melding
  5. Echt niet normaal dit!

    Over 3 weken verkiezingen in Nederland, heeft indirect ook invloed op suri. Weinig in Nederland die hiermee bezig zijn.

    In suri pas over 2 jr. maar dagelijks een gezeik over wie met wie wil.
    Juist degene met een strafblad en zeer slechte reputatie hebben het hoogste woord.

    Misschien denken ze dat de schulden vanzelf verdwijnen als ze deelnemen.
    Andere poppetjes zelfde economische crisis. Yeah right!


    Maak melding
  6. Oh, hij is dus ineens gebombardeerd tot politicus en dat terwijl hij vakbondsleider was? Zo zie je maar, bij gebrek aan beter kan iedereen in su politicus worden..
    Aangaande de verkiezingen, het is net als gezegd, die is er pas over 2 jaar.
    Dus, om de Surinaamse bevolking instaat te stellen om bewuste politiek keuzes te maken, doet men er goed aan om een stemwijzer in te voeren want menig Surinamer heeft geen weet van de partijprogramma’s. Zoals het nu gaat heeft het veel weg van blinde koeien die op basis van etniciteit hun stem uitbrengen.
    Een dergelijk systeem is geen rocket science en kan binnen enkele wkn. ontwikkeld worden. Omdat kennis in Su schaars is, kan wellicht de diaspora gemeenschap haar bijdrage hierin leveren. Ready or not here i come..


    Maak melding
  7. Quote van Esmerald:
    ‘Juist degene met een strafblad en een zeer slechte reputatie hebben het hoogste woord’ -o-
    Holle vaten klinken altijd het hardst


    Maak melding
  8. Suriname lijkt een graaipot voor iedereen.
    Wat deze regering achterlaat is feen puinhoop alleen maar boopy trap, morserij en een ravage. Over de schulden praten we niet. Internationaal nr 0,0. Buitenland lacht ons uit. Stelletje ezels denken die.
    Chan en zn regering zijn het slechtste dat er we konden krijgen in Su.
    Hellings, kies tussen Doe en A 21. Ik weet niet of ze ver komen maar NPS gaan ze je als lokaas gebruiken en je wordt dweil. NPS is deel van deze slechte regering.


    gemodereerd
  9. Quote: “Hellings is het eens met HVB-topper Raymond Sapoen wanneer die stelt dat de meeste gesprekspartners hebben laten blijken dat hun ego veel groter is dan het belang van het land. Volgens hem wil iedereen DNA-lid of president worden.”
    Hellings:Volgens mij heb je zelf gezegd dat je ook een gooi wil doen naar het presidentschap van Suriname. Politieke partijen van Suriname. Dit is een onbetrouwbare gast. Zet hem niet op een verkiesbare plaats


    Maak melding
  10. dit was toch zo een oproerkraaier die uit zijn functie was ontheven
    categorie Piqee, biervlies, zunder, enz enz
    ik hoop dat hij nog tijd kan vinden want deze snotaap zou toch les willen gaan geven op ADEK. Volgens mij hebben de schoonmakers echt geen les nodig.😁😁😁


    gemodereerd
  11. Hellings & Sapoentje zijn niet te vertrouwen als je de afgelopen 10jaren hebt gevolgd. Ze deugen niet, praten veel maar doet weinig. Kunnen wel goed organisaties kapot maken. Laat ze maar zelf een party leiden en zul je zien dat ze geen 1 stem krijgen.


    gemodereerd
  12. Mijn buurvrouw van 60 wil ook in de politiek maar ze heeft net als Hellings en zo nog een paar dagdromers weinig pindakaas gegeten van politiek. Ik heb het haar afgeraden, ook om de reden dat ik niet graag zie dat ze ook besmet raakt met het corruptievirus.


    Maak melding
  13. ik heb een kennis, net overleden in AZ. Hij denkt erover na om zich beschikbaar te stellen als politiecus
    Hij wil graag minister van defencie worden, maar je moet veel geld hebben om een partij op te richten. Daarom twijfelt hij tussen nds en ndp, misschien als deze 2 samen gaan tot ndps??


    gemodereerd
  14. aj wilco ben je nu nog steeds niet overtuigd dat GEEN ENKELE POLITICUS er voor jou zit.
    NERGENS ter wereld vullen ze niet hun zakken. Het verschil is alleen dat de een er mee te koop loopt en de ander het wegmoffelt.
    Grow up boy


    gemodereerd
  15. Heb het idee dat “domme” mensen die graag in de politiek willen elke mnd een leuk salaris krijgen en als ze er uitstappen gaat hun salaris vrolijk door…..


    Maak melding
  16. Ik krijg een allergische reactie van een politieagent die een vlotte babbel heeft. Hij zal binnen de partij gaan voor de hoogste positie binnen de politieke partij.Hij kiest mogelijk voor een partij waar dit mogelijk kan zijn, dus m.a.w. waar hij direct omhoog kan vallen. Bij DOE en DA’91 is dit mogelijk. Bij de NPS gaan Rusland en de oud-gedienden hem helemaal neutraliseren. Ik wens hem succes toe met zijn keuze.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES