woensdag, mei 8, 2024
HomeNieuws uit SurinameRaoul Hellings gaat de politiek in; heeft gesproken met NPS, PALU, HVB...

Raoul Hellings gaat de politiek in; heeft gesproken met NPS, PALU, HVB en NDP

-

Does Travel - naar Suriname

Raoul Hellings, ex-voorzitter van de Surinaamse Politiebond (SPB), gaat de politiek in. Hij heeft hiervoor reeds gesprekken gevoerd met personen van de NPS, PALU, HVB, A1 en NDP. “Ik ga de politiek in omdat dat de manier is waarop je die verandering teweeg kan brengen”, zei Hellings in het programma Bakana Tori.

“We hebben beter bestuur nodig in het land. En als je kijkt naar wat de politiek ons in de afgelopen veertig tot vijftig jaar heeft bezorgd, dan zeg je: you need to take a stand om hiermee de aanzet te geven tot een nieuwe manier van politiekvoering. Maar ik heb die keus nog niet gemaakt”, aldus de oud-hoofdofficier van politie in Suriname.

Hij benadrukte dat hij absoluut niet naar de NPS gaat. Ook een nieuwe partij erbij heeft het land volgens hem op dit moment niet nodig.

Hellings benadrukte dat hij aan de ene kant niet vindt dat hij een carrièrepoliticus moet worden, omdat hij uiteindelijk wil gaan doceren op de Anton De Kom Universiteit. Komend collegejaar start hij daarom met een nieuwe masterstudie en hiermee de aanzet te geven om te promoveren. Ook zijn collega Sergio Gentle gaat studeren.

“Ik wil niet in de politiek gaan om een carrière te maken of er zogenaamd rijk van te worden”, aldus de oud-SPB-voorzitter. Hij ontkent dat hij een politieke agenda had in de periode toen hij de straatacties van de Organic Movement ondersteunde.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
  1. Je gaat praten met NPS, PALU, HVB, A1 en NDP!! Ben je dan zo wanhopig opzoek naar “easy money” en principeloos? En ze wil ook een baan op ADEK regelen?
    Je CV over de afgelopen jaren en deze opportunistische acties tonen slechts dat je ongeschikt bent.
    Goed bestuur, je kan het net schrijven maar begrijpt niet wat het inhoud.


    Maak melding
  2. hellings , lees de reactie van Klaas eens die zegt precies dat jij ongeschikt bent voor wat jij voor ogen hebt , als je maar hooguit klas vier van de lagereschool hebt door lopen , ha ha , adek ziet je al komen , en jou vriend gentle ook , ha ha


    gemodereerd
  3. Heleboel van jullie hier dromen van deze man zn diploma’s waar hij voor gestudeerd heeft. Heleboel gasten uit de regering waren taxichaffeur, onderwijs gevende op GLO school. Niets byzonders dus.
    Deze man hft hersenen.


    Maak melding
  4. Deze man heeft zeker hersenen,.maar hij gebruikt ze niet goed. Ik kan tenminste niet zien aan het rijtje politieke partijen waar hij mee gesproken heeft, dat hij er goed over heeft nagedacht. hij heeft zelfs met politieke partijen geleid door criminelen gesproken, hij heeft zelfs met een politieke partij, waar hij nooit mee wil.samenwerken, gesproken.


    Maak melding
  5. Schrijf in uw woordenboek achter ‘commercieel’ tussen twee haakjes: onbetrouwbaar.
    Dat ben jij, en de meeste corrupte politieke ellendelingen van Su. Principeloos gedrocht.


    Maak melding
  6. Hellings voldoet aan het profiel van een toekomstige Surinaamse politicus. De leugens druppelen er vanaf als een lekke kraan reeds voor hij de stap gemaakt heeft.


    Maak melding
  7. @ hans oh
    Hoe zijn stem klinkt doet er natuurlijk niet toe, maar zijn zoektocht is er 1 van een doodlopende weg. Je orienteren is natuurlijk goed maar hier blijkt niet uit dat er een bepaalde logica inzit, dus ben het eens met @ Klaas.


    Maak melding
  8. Hellings is niet mijn vriend, ook geen kompaan, ik moet niks hebben met figuren die (ex)politie of (ex)militair zijn.
    Deze jonge man is positief ingesteld, draagt een rugzak met zich mee zoals iedereen, hij wil gaan studeren enzo. Om een betere bijdrage te leveren aan zijn land wil hij gaan studeren in tegenstelling tot de grote muilen uit Ptata kondre, die nog voor geen haar op hun hoofd hier willen komen wonen. Hij laat zien dat hij een betere karakter heeft dan de jongens van Chan en Lonny.
    Oh oh, maar om zó te keer te gaan tegen deze jongeling 🤮, en jullie denken deze man beter te kennen dan jullie jezelf kennen.
    Hij zou geen principe hebben, je oriënteren binnen de politiek door te praten met partijen die het dichts bij jou staan schijnt een normale traject te zijn, maar door een koekenbakker wordt dit echter gekwalificeerd als principeloos, als iemand die wanhopig opzoek is naar “easy moni”.
    Men pleegt karakter moord enkel omdat hij jullie Chan heeft dwars gezeten, omdat hij geen ziekelijke billen likker is.
    Je moet wel naar zure rans ruiken, zo als Javier zich pleegt uit te drukken, een slechte kijk (gevoel) hebben over Sranan, dat je iedereen de maat wil nemen met zo’n misplaatste opmerking. Dezelfde persoon loopt wel de echte boeven in deze regering te verdedigen, over principe gesproken, hoe krom (zielig) wil je het hebben.


    Maak melding
  9. wat wil deze jongen nou? de politiek ingaan hij wil ook op de UNIVERSITEIT les gaan geven. Weet hij wel wat hiervoor nodig is? Met zijn verleden en wat hij nu blaat lijkt hij mij TOTAAL geen idee te hebben wat hij moet kunnen. Of kijkt hij naar Bouterse en Brunswijk nou ja dan heb je inderdaad geen opleiding nodig
    Je moet wel behoorlijk stom zijn als je ook maar het idee hebt dat deze jongen verder kan komen dan waar hij nu staat.


    Maak melding
  10. pony , jij woont niet hier in suriname , dus jij houdt van hem , en pony vele hollanders lezen jou reacties , gedurfd hoor om , , in tegenstelling tot de grote muilen uit Ptata kondre, die nog voor geen haar op hun hoofd hier willen komen wonen te zeggen , jij bent echt een zielig figuur


    gemodereerd
  11. debby die hellings en gentle , hebben zeker gedroomd dat ze papiertjes hebben , en debby jij hebt dat zeker ook gedroomd , lees dit nog eens
    Shirley de Miranda 21 september 2023 Bij 18:04
    wat wil deze jongen nou? de politiek ingaan hij wil ook op de UNIVERSITEIT les gaan geven. Weet hij wel wat hiervoor nodig is? Met zijn verleden en wat hij nu blaat lijkt hij mij TOTAAL geen idee te hebben wat hij moet kunnen. Of kijkt hij naar Bouterse en Brunswijk nou ja dan heb je inderdaad geen opleiding nodig
    Je moet wel behoorlijk stom zijn als je ook maar het idee hebt dat deze jongen verder kan komen dan waar hij nu staat.


    gemodereerd
  12. Beloftes, beloftes en nogmaals beloftes…Suriname kan uit de toekomstige olievoorraden ruim $37 miljard ontvangen. Easy money, dus je wil dichtbij bij het vuur staan.. Als een ex militaire dat kon, dan kan een ex politieagent dat ook..Geschiedenis herhaald zichzelf.


    Maak melding
  13. Om de politiek in te gaan isabelletje moet je 1 ding goed kunnen en dat is praten. Als je niet goed weet te praten gaan ze snel zien dat je liegt, iets wat bij dit manneke het geval is. Conclusie, stem is zeker belangrijk. Gooi deze faggot op een brandstapel samen met die andere corrupte agentjes


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES