zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Moeder wil grondig onderzoek dood baby na eerste vaccinatie

VIDEO: Moeder wil grondig onderzoek dood baby na eerste vaccinatie

-

Does Travel - naar Suriname

Een jonge moeder in Suriname heeft aandacht gevraagd voor het plotselinge overlijden van haar baby van drie maanden, kort nadat het kind een eerste inenting had gekregen.

Aan de website De Snelle Pen vertelde ze dat ze de zuigeling op dinsdag 26 maart naar de RGD-poli te Latour bracht om de eerste vaccinatie te halen. Na de prik ging ze naar huis en het kind maakte het goed.

Toen de moeder in de vroege ochtend wakker werd, zag ze echter dat de zuigeling niet meer bewoog. Ze riep de buren om hulp en het kindje werd onder politie begeleiding naar de Spoed Eisende Hulp gebracht.

Daar aangekomen gaf de behandelende arts aan dat de zuigeling al enkele uren terug zou zij overleden. Het lichaampje van de baby was namelijk al stijf.

De diepbedroefde moeder is niet te spreken hierover en eist een grondig onderzoek naar de gang van zaken. De Snelle Pen sprak haar vanmiddag:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Wat een prachtig kindje dat zo triest aan haar eind is gekomen. Moeder heeft er recht op om een onderzoek naar het overlijden te laten doen. Ik wens u hierbij heel veel sterkte en laat u niet door emoties leiden want ik hoorde al dat een oom van het kind de schuld van het overlijden in de schoenen van de president schuift. Zo laag en achterlijk is een deel van het Surinaamse volk !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES