zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn mensenhandel zaak aangehouden inspecteur in vrijheid gesteld

In mensenhandel zaak aangehouden inspecteur in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

Een inspecteur bij de Surinaamse politie, die in Nickerie was aangehouden in een zaak betreffende mensenhandel c.q. mensensmokkel en een illegaal bordeel, is vandaag op last van het Hof van Justitie in Suriname in vrijheid gesteld.

Dit bevestigt advocaat Chandra Algoe desgevraagd aan Waterkant.Net.
 
Algoe en collega advocaat John Moerahoe hadden elk een verzoek tot invrijheidstelling ingediend bij het Hof. Op basis van de argumenten die de advocaten naar voren brachten werd besloten de inspecteur R.C. onmiddellijk in vrijheid te stellen.
 
Eerder werd in deze zaak de 42-jarige partner van de inspecteur  tevens eigenaresse van een bardancing door de Surinaamse politie aangehouden en in verzekering gesteld. De vrouw van Braziliaanse komaf wordt verdacht van mensensmokkel, mensenhandel en het houden van een bordeel.

Gaande het onderzoek is de inspecteur op woensdag 20 maart ingerekend. Op verzoek van zijn advocaten mag de inspecteur naar huis.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. vrouw nog aangehouden?; en hij mag zich ontfermen over de dames 🙂
    Gelukkig mag hij ‘ vrienden’ thuis ontvangen en laten ‘ bedienen’ door de dames (ja toch, want ze moeten ook iets voor ‘ de kost’ doen 🙂


    Maak melding
  2. Debby 28 maart 2024 Bij 00:44
    De grote bazen pakken ze niet. Ramcharan hft de loods.
    Hoe het de PG haar man?? Oeps zelfde naam.
    OvJ en dr man a d galg, maar ook andere in rechtelijke macht volgen.

    debby als wtk jou niet verwijderd zal karma het spoedig doen , geen galg maar met ongebluste kalk , een mooi wit goedje


    Maak melding
  3. RobG 27 maart 2024 Bij 07:16
    @WATje, de ravage die de VHP heeft aangericht zal de ogen openen veel meer mensen. Ook jij gaat de VHP de rug toekeren.Wees moedig en neem deze stap.Er zijn al velen weg uit de partij…

    robje g , jij kunt niet lezen hé , WAT is geen vhp , geen abob, geen pl en ook geen nps , WAT bestrijd de ndp en de lijder ddb van die boevenclub met een simpele pen , ddb heeft honderden Surinamers vermoord en samen met zijn boevenclub hebben ze ons land Suriname in een diepe put gebracht , en santokhi haalt Suriname ook niet uit die diepe put , omdat hij de gestolen gelden niet heeft terug gehaald , en die bouterse niet in het gevang heeft gebracht, santokhi heeft gefaald


    Maak melding
  4. De dringende reden voor vrijstelling kan zijn geweest dat mensen niet meer naar het bordeel konden en dus baldadig werden tegenover vrouwen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES