woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaanse vrouw verdacht van mensensmokkel, mensenhandel en runnen bordeel

Braziliaanse vrouw verdacht van mensensmokkel, mensenhandel en runnen bordeel

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen weekend hebben leden van de afdeling Trafficking In Person in Suriname (TIP) een controle uitgevoerd bij een bardancing in Nickerie.

De controle werd gedaan in verband met een onderzoek waarbij meerdere aangiftes werd gedaan over de gang van zaken in het pand.

In belang van het onderzoek werd de 42-jarige eigenares E.O. naar Paramaribo overgebracht ter voorgeleiding. De vrouw van Braziliaanse komaf wordt verdacht van mensensmokkel, mensenhandel en het houden van een bordeel.

Gaande het onderzoek werd ze als verdachte aangemerkt en in afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak is in volle gang.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Men denkt dat in su alles wat rot is maar hier kan doen en laten, legio voorbeelden zijn er,dit soort tuig moet niet toegelaten worden, dit dit mooi land oprotten die rotte appels.


    Maak melding
  2. Vroeger was Nickerie een doorgaans Hindoestaanse provincie. Nu woont haast iedereen daar. Dat is goed te merken, met al zulke berichten uit dit district.


    Maak melding
  3. Afgezien van het feit, dat Nickerie ook gewoon Suriname is, mag ik aannemen dat hindu-mannen ook een geslachtsdeel hebben…of niet…? (En blijkbaar smokkelen en roven ze als de beste).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES