zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijKleinzoon voor Surinaamse president Santokhi

Kleinzoon voor Surinaamse president Santokhi

-

Does Travel - naar Suriname

De president van Suriname, Chan Santokhi, heeft donderdag 28 maart laten weten dat zijn dochter bevallen is van een zoon. Het trotse staatshoofd plaatse donderdagavond een foto van hem met zijn kleinzoon.

“Vol trots draag ik vanaf vandaag een bijzondere pet erbij. Met immense dankbaarheid, vreugde en blijdschap mocht ik vandaag kennis maken met mijn kleinzoon, baby Tavishan”, aldus president Santokhi.

Hij noemt het kind een wonder, trots, maar bovenal een zegen van de Almachtige

“Ik ben vanaf vandaag nana, een rol die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden met trots zal vervullen. De hartelijke felicitaties aan de trotse ouders, mijn dochter Shanylla & haar echtgenoot Shailesh!” aldus het staatshoofd op Facebook.

De president liet bij navraag door onze redactie weten, dat het niet zijn eerste kleinkind is; hij heeft ook al een kleindochter.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Bijna hij was gebore op 1 april.
    Gelukkig hij worde geen gekke Henkie. Dan meneer Santokhi kome nu nog meer tijd tekort. Dan geluk aan Tavishan en alle babies.


    Maak melding
  2. Ik sluit me volledig aan 🐝 “mie baar joe”.
    🥂.
    Ps alle kinderen hebben een goede start nodig.

    Moiwana Né sribi..!!


    Maak melding
  3. Ook nani Melissa wordt gefeliciteerd. Kleine Tavishan heeft het geluk dat zijn nani Melissa nog jong is. Misschien krijgt hij nog een kleine oom of tante (ken de Sarnami namen hiervan niet) waar hij samen mee kan opgroeien?


    Maak melding
  4. Meneer Santhoki en Mevrouw Gefeliciteerd met dit nieuw leven Een echte Schattige baby Zijn naam is uit het Sankriet dat betekent Sterk Energiek Moedig en Krachtig betekent ik hoop dat hij net zo Sterk Energiek etc etc wordt als zijn opa Nana Laat alle kinderen tot Jesus komen 👏👏👌👌❤


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES