dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman en vier anderen aangehouden in zaak cocaïne in SLM vliegtuig

Politieman en vier anderen aangehouden in zaak cocaïne in SLM vliegtuig

-

Does Travel - naar Suriname

In de spraakmakende zaak waarbij op 6 maart jongstleden 17 dozen cocaïne met een totaal gewicht van 593 kilogram in de ruimte onder de cockpit van een SLM toestel werden aangetroffen, zijn vijf personen als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een security medewerker, een politieagent van het BID-team en drie beladers.

De vijf mannen werden vrijdag opgeroepen in verband met het onderzoek door de Surinaamse Narcotica Brigade. Alle vijf zijn als verdachte aangemerkt en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

Vernomen wordt dat de verdachten mogelijk een contact verbod zijn opgelegd in belang van het onderzoek.

De in beslag genomen drugs zijn inmiddels door de politie vernietigd te Kraka afgelopen zaterdag. De lading was door een vrachtbedrijf die pakketten levert aan Nederland, vanuit Nickerie getransporteerd naar de loods van de SLM op de luchthaven.

KPS heeft de aanhoudingen bevestigd. Het gaat om Z.O. (31), B.E. (40), K.R. (59), R.G. (52) en O.M. (31). Of er meerdere aanhoudingen in de zaak verricht zullen worden is nog niet duidelijk. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Politie agent bij betrokken, hoe is deze L*L door de screening
    door gekomen ???? Als voorbeeld in het openbaar, door het
    volk laten lynchen !!!!!!!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  2. Ach, de kleine mannetjes gaan brommen. De grote criminelen waarvan we weten WIE ze zijn, WAT ze zijn en vanuit WELKE HOEK en PARTIJ zij opereren, worden zoals afgesproken door het OM met rust gelaten, want de handel gaat boven alles! Suriname is in 4 jaren een ware narcostaat geworden met Tesla,s en andere elektrische auto’s, Lamborghini’s, Jaguars, Porsche’s, grote warenpaleizen en politieke connecties en al!


    Maak melding
  3. Dankzij je gevluchtte veroordeelde massa moordenaar DiDiBri is Suriname vanaf 1980 een narcostaat geworden. Onderofficieren die zichzelf en hun kliek stinkend verrijkt hebben. Dus vlieg zelf op paarse heks op je bezemsteel.


    Maak melding
  4. Deze dozen met zo een kleur worden verkocht bij Pico die vracht verstuurd naar Suriname en ook ontvangt. Tijdens bewind DDB een grote speler geworden in lucht en zeevracht. Heeft ook een filiaal in Nickerie.


    Maak melding
  5. kijk pico , dat is paars hé debby en luci-en , de paarsen hebben geld nodig , want het gestolen geld van 2010-2020 raakt op , en eind 2024 is de paarse partij de boevenclub ndp opgeheven


    Maak melding
  6. Ik ben bang dat er veel nodeloze afrekeningen gaan komen want de top is nu heel wat kwijt geraakt en de pionnen zullen boeten. Ik denk al aan 2 recente gevallen . 1 is de schietpartij aan de waterkant bij een hotel en 2 is die van de vrouw die vanuit een doos is beschoten door een pakketbezorger met integraalhelm. ik vertrouw niemand en eet wel brood met zout maar ik laat me niet misbruiken. En ik gavoor niemand blauwe bonen slikken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES