dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer in beslag genomen drugs vernietigd te Kraka

Weer in beslag genomen drugs vernietigd te Kraka

-

Does Travel - naar Suriname

De Narcotica Brigade van de politie in Suriname heeft vanmorgen weer een hoeveelheid drugs, die recentelijk op diverse locaties in beslag is genomen, vernietigd.

Deze drugsverbranding vond plaats op het recreatieoord van de politie te Kraka, onder leiding van het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Het betreft in deze de partij drugs van de zaak SLM en drugs die tijdens de diverse invallen in de periode van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 10 maart 2024 in beslag waren genomen meldt de politie.

Het gaat om 575712,25 gram of te wel 575,8 kilogram cocaïne in vaste vorm, 5382 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, 10551,24 of te wel 10,6 gram marihuana, 25133,8 of te wel 25,1 kilogram hasj en 50,7 gram Metham (Sukru) die zijn verbrand.

Vorige week vond ook al een drugsverbranding plaats en wel te Nickerie. Daar werd een lading cocaïne met een gewicht van 2.415,95 kilogram in brand gestoken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Worden de drugs verbrandt in de autobanden, dat is toch milieu onvriendelijk?
    Heeft Su geen vuilnis oven dat ze daar ook de drugs kunnen verbranden onder toezicht van politie


    Maak melding
  2. Ze zouden de Surinaamse politie eens goed met een ‘balata’ moeten slaan zodat de vonken er vanaf vliegen, misschien dringt het dan eindelijk tot hen door dat rubber verbranden voor een enorme milieuvervuiling zorgt. Onze president heeft op de Caricomvergadering zijn mond vol over het tegengaan van klimaatverandering, maar intussen heeft hij er blijkbaar geen moeite mee als Mennonieten grote delen van ons bos zouden vernietigen en de politie in Suriname autobanden blijft verbranden


    Maak melding
  3. Er is zoveel afval hout in Suriname ,waarom steeds die autobanden verbranden. Is het soms een twee in één gedachte, drugs verbrand en ook overtollige onbruikbare auto banden opgeruimd. Of hebben ze op die recreatieoord zoveel van dat in beslag genomen spul gebruikt dat ze niet meer kunnen nadenken.


    Maak melding
  4. Ezels stoten zich nooit twee keer aan dezelfde steen, omdat ze nadenken over hun vervolgstappen.
    Het wordt (is) hoog tijd dat sommige vervolgstappen van de overheid, aan banden gelegd worden…!


    Maak melding
  5. Ik blijf me nog steeds verbazen over de IGNORANTIE van de sommige figuren in het huidige SU……..drugs verbranden in afgedankte rubberen autobanden……wat een stuitende ONNOZELHEID…….


    Maak melding
  6. Volgens mijn weten is het de burger verboden, autobanden te verbranden….!! Trieste zaak dit..

    Misschien moet Chan inderdaad op zijn eerstvolgende klimaatconferentie deze beelden delen om zijn goede bedoelingen kenbaar te maken. In heel de wereld is het klimaat, het gesprek van de dag. Alleen in Suriname lijkt men het idee te hebben, dat de 90% bos bedekking voldoende is om bij te dragen aan de noodzakelijke inspanningen die geleverd moeten worden om het tij te keren..! Din man ne spang…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES