zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameVan Samson: "Eigenlijk is er nu al een vonnis"

Van Samson: “Eigenlijk is er nu al een vonnis”

-

Does Travel - naar Suriname

Parlementariër Cedric van Samson keurt het af dat activist en NDP’er Marcel Oostburg met een groep aanhangers middels een petitie geprobeerd heeft een onafhankelijk instituut als het Openbaar Ministerie in Suriname te beïnvloeden in het onderzoek in de Pan American case. Hij vermoedt dat Oostburg andere motieven heeft.

“Het moet nu erop lijken dat als er een andere uitspraak komt dan wat die activist wil, dat het Surinaamse Openbaar Ministerie dan eigenlijk partijdig is. Eigenlijk is er nu al een vonnis. Wie denkt dat dit gewoon gaat om het indienen van een petitie is gewoon groen. Want dan i ne leisi a politiek ini Sranan. Dit is goed voorbereid. Let maar op waar die activist, activist is geweest. Dan ye si a route kba san waka en wie er allemaal op hebben ingespeeld”, zei Van Samson in een radio-interview bij de SRS.

De parlementariër benadrukt dat hij voor niemand in de bres zal springen. Noch voor de ministers en noch de activist. Hij wacht rustig de verrichtingen van het OM af. “Wanneer het OM zijn werk heeft gedaan, dan zien we toch allemaal wat het is. Laten we politieke inmenging voorkomen”, aldus de VHP’er.

Van Samson vindt het vooral frappant van de NDP dat zij het Pan American project niet claimt zoals zij dat vaker ook met andere projecten heeft gedaan in De Nationale Assemblee.

“Dit is dan plotseling een project van de huidige regering. Terwijl het allemaal is begonnen in 2019. We hebben ook geen activist gezien in de case van Hoefdraad om het OM te vragen om juist Hoefdraad zo snel als mogelijk in staat van beschuldiging te stellen. Dan vraag ik me wel af waarom we in dit geval dat ding anders willen gaan doen. Tenzij er andere politieke motieven zijn”, zegt de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Van Samson… Schaam je diep.

    Jou partijgenoten hebben discutabele handelingen verricht, wat onderzoek verdient!

    Zometeen is het verkiezingstijd en dan hebben jullie niets anders bereikt dan 5 jr lang de vinger hebben gewezen naar de Ndp als de schuldige van jullie falen…

    Ga aan het werk mi mang.. wat is jouw bijdrage geweest tot nu toe ??? Er komt helemaal niets in me op… Behalve kritiek spuien en het opnemen voor het zooitje waar je deel van uitmaakt…


    Maak melding
  2. In iedere democratische rechtstaat is iedereen onschuldig, totdat het tegendeel bewezen is. De president is daarbij een publiekelijk persoon en kritiek zal hem scherp (moeten) houden en hij is niet van suikergoed gemaakt…en anders had hij maar een kantoorbaan moeten aanvaarden.

    Voor de rest is dit allemaal, een storm in een glas water…


    Maak melding
  3. Bhanumati 11 maart 2024 Bij 13:46
    Creolen hebben er zwaar moeite mee dat een creool voor de VHP kiest. Als dat geen racisme is!
    ——————
    ik denk dat de creool er nog zwaarder moeite mee heeft wanneer hij voor de vhp gekozen heeft, en vhp kiest niet terug voor de creool. de liefde moet van beide kanten komen, toch? ik kan niet van je houden en dan ga je mij vertrappen. zo werkt liefde niet. echt niet. zo werkt haatT


    Maak melding
  4. Het klopt helemaal wat van Samson zegt….
    En aan dat gel.l waar die hindoe idioot het over heeft ga ik niet in. Deze idioot komt op de 2e plaats. We weten allemaal wel wie op de 1e plaats der idioten op deze site staat, tog??


    Maak melding
  5. Als de meest haatdragenden, zoals, Bhahumati e.d., één keer zouden reageren, zonder de schijn van racisme te wekken, dan wordt het tijd om een lot te kopen. En ik ga verder niet in op die ‘balk in haar eigen oog’…


    Maak melding
  6. Ik walg van sommigen onder ons als het gaat om het niveau van repliek dienen. Uit welk hout bent gij gesneden? Je hoeft niet van mij te houden echter met respect elkaar bejegenen is m.i. toch gewenst?


    Maak melding
  7. Lucien 11 maart 2024 Bij 19:10

    Het Huisreglement klopt niet! Het gebruik van scheldwoorden en of verwensingen met dodelijke ziektes wordt niet getolereerd.
    Maar dit achterlijk sujet Lucien mag in alle vrijheid zijn waardeloze posting posten.
    Loop naar je moer.


    Maak melding
  8. Filia

    Waarom ik zo kinderachtig reageer op Cedric van Samson is het volgende. Cedric van Samson was behoorlijk kritisch op de vorige regering onderLIJDING van de ontsnapte Moordenaar.

    Santhoki is nu bijna 4 jaar president. Ik heb geen ene wanklank gehoord van Cedric op het beleid van zijn Broodheer. Hij probeert alles van Santhoki goed te praten zoals jij dat doet.

    Jullie Oranje Helden doen mij denken aan RobG die met zijn leven de massa Moordenaar verdedigde en dat nog steeds doet.

    Jullie Oranje Helden blijven de BEDRIEGIE MANG Chan ophemelen. Ik heb het gehad met Chan met zijn etnische benoemingen: Hij LIEGT EN BEDRIEGT de hele Kluit en is Dictatoriaal!!

    De VHP heeft 6 niet Hindostanen in DNA benoemd en daarmee was die Bromtjie Djari van Chan n feit. Alle strategische posities werden verder ingevuld door soortgenoten van Chan. Alleen soortgenoten van Chan zijn in Suriname toch!!! Deze zelfde praktijken hanteert ook koning Kawtere.

    Van koning Kawtere had ik dit verwacht maar niet van Chan. Alles wat Chan niet zou doen zoals hij had beloofd, heeft hij wel gedaan. Een Charlatan van de ergste soort!!

    Ik hoop echt dat het einde verhaal wordt voor deze miskoop van een president in 2025


    Maak melding
  9. Wat een zielige man die van samson hij word als een bezem gebruikt nooit hoor ik zijnpartij genoten iets over hem zeggen lijkt of hij niet bestaat voor ze .jammer hoor hij doet zoveel afbreuk naar andere partijen


    Maak melding
  10. WAT

    Jouw opmerking dat ik PAARS ben heeft aan dat je niet kunt lezen. Je schrijft dat ik een ongeschoolde paarse Creool ben klopt niet.

    Ik mag ongeschoold zijn maar jij weet nogmaals niet te LEZEN en je verdraagt helemaal geen kritiek op jouw IDOOL Santhoki.

    Iedereen die kritiek levert op Santhoki komt volgens jou uit het PAARSE SMERIGE KAMP.

    Je mag zeggen dat ik ongeschoold ben, vind ik niet erg maar zeg niet dat ik PAARS ben.

    De voorzitter van de NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ de NDP, de gevluchte massa MOORDENAAR is met behulp van jouw IDOOL SANTHOKI gevlucht. Een politieagent die nu president is, doet zijn ogen dicht zodat een massa MOORDENAAR samen met zijn groepje kan wegkomen?

    Wat vind je daarvan? Daar hoor ik jou en Filia en andere Oranje Helden niet over?


    Maak melding
  11. Mijn opmerking van 11 maart 11:55 uur hebben de Oranje Helden bij de administratie van WKN gerapporteerd

    Wat zijn deze Oranje Helden toch ZIELIG?


    Maak melding
  12. henry , jij bent zielig om ons te vonnissen als we oranje helden zijn , we zijn geen oranje , hebben we al tigmaal aangegeven , maar jij kunt niet niet lezen , dan bent jij ongeschoold , en santokhi is ook niet onze man , maar hij doet het beter dan jou gevluchte ex plesident bouterse , de massamoordenaar van suriname , die ons land in de afgrond heeft gedrukt


    Maak melding
  13. WAT

    Je zegt: We zijn geen Oranje en dit hebben we al tig keren aangegeven.

    Wel wel, ik zal niet zeggen dat je niet spoort maar ik kan jou niet serieus meer nemen.

    Je reageert als door een WESP gestoken als iemand kritiek heeft op Santhoki. Jij plaatst die persoon gelijk in het SMERIGE PAARSE HOKJE, de NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ DE NDP.

    Yu Fetre loesoe!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES