vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte die vriend tijdens borrelen met mes stak aangehouden

Verdachte die vriend tijdens borrelen met mes stak aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

 
De politie van De Nieuwe Grond heeft zondag de 43-jarige verdachte Romeo G. aangehouden aan de Rozenhoutstraat in Suriname. Hij zou afgelopen week tijdens het borrelen zijn vriend Iwan hebben neergestoken.
 
De twee mannen zaten dinsdag gezellig te borrelen te Bruynzeel Project. Vernomen wordt dat Romeo Iwan op een gegeven moment zou hebben uitgescholden.

Dit viel niet in goede aarde bij de 37-jarige Iwan. Hij bewapende zich met een houten balk en sloeg de ander hiermee. Die haalde op zijn beurt een mes tevoorschijn waarmee hij Iwan in zijn borststreek stak.

Na de daad verliet de steekgrage verdachte Romeo de plaats. Het slachtoffer werd met een ingeschakelde ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na goed speurwerk werd Romeo zondag op aanwijzing van het slachtoffer aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt beslist over zijn lot.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. De twee vrienden Iwan en Romeo zaten gezellig te borrelen. Op gegeven moment sloeg Iwan zijn vriend Romeo met een balk. Romeo stak Iwan vervolgens met een mes. Zonde van de jarenlange vriendschap en het gezellig samen borrelen. Daarom stel ik voor dat deze twee vrienden de rollen omkeren; Romeo slaat Iwan met een balk en Iwan steekt Romeo met een mes en zand erover.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES