woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMarcel Oostburg vindt het OM onbeschoft om de pers te weren

Marcel Oostburg vindt het OM onbeschoft om de pers te weren

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie in Suriname heeft vrijdagmiddag laten weten dat er geen enkele intentie was om een petitie eerder op de dag van Marcel Oostburg in ontvangst te nemen. Dit naar aanleiding van berichtgeving in de media.

Oostburg zei tegen ABC Online Nieuws dat het Surinaamse OM op het laatste moment geweigerd zou hebben om de petitie in ontvangst te nemen, omdat Oostburg zou hebben aangegeven dat de pers erbij moest.

In een verklaring van het OM wordt echter aangegeven dat er geen lopende afspraken waren over de ontvangst van een petitie. De deuren van het kantoor van het OM waren die dag gesloten voor het publiek zoals op woensdag 28 februari 2024 al officieel was bekend gemaakt.

Het OM noemt de berichtgeving in de media omtrent de vermeende ontvangst van een petitie onjuist en betreurt ten zeerste eventuele misverstanden die hieromtrent zijn ontstaan.

Verder benadrukte het OM dat het onderzoek in de Pan American case in volle gang is en dat het zich bewust is van zijn grondwettelijke taken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Als het OM dat verklaard heeft in haar bericht, dan is het inspecteur Wip die dan gelogen heeft vr Marcel en alle anderen die daar stonden te wachten om de petitie in te dienen en als Oosburg op dat moment gelogen had waarbij de naam va inspecteur Wip genoemd is in zijn bijzijn, zou die zeker ltn blijken dat niet hij dat aan Oosie gezegd heeft, Dus het OM komt leugen achtig oven net als haar opdracht gever Chan‼️


    gemodereerd
  2. mike , jij bent ook een ongeschoolde gast net als die oostburg , OM heeft deze zaak al in behandeling ,en dan gaat die dommie oostburg een papiertje aanbieden , echt paars is gewoon dom , iemand zegt hier , ;;;
    Ordinaire aap. , je kunt ook zeggen een domme paarse , apen hebben meer hersenen dan die paarse nietsnutters


    gemodereerd
  3. Klopt de PG had een schoonmaker (zg. taakgedelegeerde 🙂 ) kunnen vragen het vodje in ontvangst te nemen en weg te gooien.
    Oosie blij en 42(+ vluchteling) andere Surinamers blij ; djote deng pa eve > zaak is in “onderzoek” / “op zoek naar bewijs” 🙂 🙂 >> later “zand erover” omdat er geen “wettig en overtuigend bewijs” gevonden kon worden 🙂 : )


    Maak melding
  4. Deze man heeft tijdens bouta zijn huis gratis laten bouwen door een guyanees, omdat hij door tussen komst van bouta diensten aan de guyanees verleende.
    Daarom gaat hij dood voor die moordenaar. Het accent verlegd hij naar een ander onderwerp dan bouterse op te sporen.


    Maak melding
  5. Inderdaad had het OM de petitie in ontvangst kunnen nemen en het vervolgens als toilet papier kunnen gebruiken, precies zoals de NDP regering gedaan heeft met alle klachten en veroordelingen aan hen en hun voorzitter gericht.


    Maak melding
  6. @ Henkes 2 maart 2024 Bij 12:22
    “Inderdaad had het OM de petitie in ontvangst kunnen nemen en het vervolgens als toilet papier kunnen gebruiken,…”

    Inderdaad Henkes…met de vermelding dat de petitie niks nieuws bevat, aangezien het O.M. ook haar ‘huiswerk’ gedaan heeft.


    Maak melding
  7. In de jaren 80 stond het volk, helemaal niet in de picture.
    Het was een systeem, waarin alles altijd van bovenaf het machtscentrum, van bouterse werd opgelegd.

    Wie waagde te demonstreren, werd contact uitbetaald, zoals bouterse, het zelf bewoorde.

    Het volk, werd monddood gemaakt en bleef angstig kalm.

    En de werkelijkheid, is dat het volk sinds 1980 erg moeilijk heeft gehad. En de idealen uit de Onafhankelijkheidsverklaring, werden niet waar gemaakt.

    Het land stoomde via Cuba, Venezuela en Granada, richting Rusland.
    Dankzij, Ronald Reagan, werd het getackeld.

    Deze actievoerders, laten duidelijk horen, dat ze geen zelfvertrouwen hebben, het zou makkelijker zijn om te leven als ze die wel hadden.

    Sampie, wordt achtervolgd door: twijfels, angsten en onzekerheden, welke hij in de recente verleden heeft gepleegd en sleept anderen in de ellende mee.

    Deze demonstranten, kijken niet wat ze hebben en niet hebben geleerd ervan te genieten.

    Kijk eerst wat je hebt en leer daarvan te genieten, voordat je weer op jacht gaat naar nieuwe dingen.

    Voor zulke mensen is het:
    Hebben-Hebben-en Hebben cultuur ingeworteld.

    Fijne dag,


    Maak melding
  8. De petitie, zoals voorgedragen is uiteraard door de ‘juridische tak’ van de NDP opgesteld, gezien het jargon dat gebezigd werd. ‘Voetsoldaat’ annex ‘lastdrager’, Marcel Oostburg mocht het vervolgens met de nodige bombarie aan het OM presenteren. Doordat het OM de petitie niet heeft aanvaard, heeft de menigte hier handig gebruik van gemaakt om hun stem nog verder te verheffen.

    Bij nader inzien, had het OM er beter aan gedaan de petitie in ontvangst te nemen en naast zich neer te leggen. Nu hebben ze de stemmingmakers, onder toeziend oog van camera’s en microfoons, van deze gelegenheid gebruikt laten maken, om het de ether in te schreeuwen, wat waarschijnlijk precies de bedoeling was van de mensen die op de achtergrond ‘het vuur hiermee brandende houden…’


    Maak melding
  9. Wasting time van een paarse djamoe ede. Wie denk je wel dat je bent? Ga die veroordeelde gevluchtte massamoordenaar DiDiBri en boefdraad zoeken en aan het OM doorgeven . Dan kan je zeggen dat je een sranangmang bent en geen DiDiBri aanbidder.


    Maak melding
  10. Ik weet niet uit welk ei deze is gekropen, correctie ik wil het niet weten, boeije..

    Jong suri, dit is absoluut geen rolmodel voor jullie.


    Maak melding
  11. We zien dat overal ter wereld de overheden hun taken niet meer willen uitvoeren, maar burgers alleen maar plichten willen opleggen. Dit is het beleid van het WEF, de Nieuwe Wereld Orde. De Surinaamse overheid doet voor wat geld ook flink mee met het WEF.
    WEF baas Klaus Schwab heeft diverse keren verklaard dat zijn organisatie zowat ALLE regeringen heeft gepenetreerd.
    Die paar regeringen die niet meelopen, daarvan krijgen de leiders ineens dodelijke ongelukken.
    Het OM had die petitie in ontvangst moeten nemen omdat dat haar werk en dus haar plicht is!!


    Maak melding
  12. Het OM is onafhankelijk.
    Het OM had gewoon de petitie in ontvangst mogen/moeten nemen maar heeft het uit onfatsoenlijkheid niet gedaan. Het OM is geen instantie die vanwege de persoon iets mag weigeren. Het OM is een instantie die sec op het delict gericht is en niet op de persoon. Het OM mag op geen enkele manier aanleiding geven, de indruk wekken dat zij niet onpartijdig is. Het OM moet toegankelijk zijn voor alle burgers. Op deze wijze gooit het OM haar goede nam te grabbel.
    Als het OM zich niet hieraan houdt dan moet men niet raar opkijken als figuren als van Dijk-Silos met zulke ongefundeerde uitspraken komen.

    Btw, dit geldt ook voor de domme uitspraken gedaan door enkele Hindostaanse broeders, dat alleen de Hindoestanen het land vooruit kunnen stuwen onderleiding van een Hindostaanse president. Zulke domme uitspraken lokken weerstand bij de anderen uit, en als de anderen kritiek leveren dan wordt dit door dezelfde Hindostaanse koekenbakkers als racistische bestempeld,🤮🤮


    Maak melding
  13. Oostburgje….een hypocriete, doorgesnoven paarse coke-junk met een strafblad zo lang als een wc-rol. Wie neemt zo een dorpsidioot nog serieus.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES