zondag, april 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameStanley Menzo voor de tweede keer bondscoach van Suriname

Stanley Menzo voor de tweede keer bondscoach van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Stanley Menzo is afgelopen donderdag in Suriname officieel gepresenteerd als nieuwe bondscoach van het Surinaamse nationale elftal NATIO.

Menzo was tussen januari en september van 2022 al bondscoach, maar vertrok omdat hij een lucratief aanbod kreeg om als coach van de Chinese club Beijing Guoan aan de slag te gaan.

Hij werd opgevolgd door Aron Winter, wiens contract in januari niet werd verlengd.

Op een persconferentie in Paramaribo zei de 60-jarige oud-keeper trots te zijn dat hij weer bondscoach is, maar dat hij wel gemengde gevoelens heeft omdat hij zijn eigen opvolger opvolgt, meldt de NOS.

Menzo heeft een contact voor twee jaar getekend. Onder leiding van de oud-keeper gaat Suriname onder meer proberen zich te kwalificeren voor het WK voetbal van 2026. Ook moet hij zorgen dat Suriname zich plaatst voor de Gold Cup van 2025, een toernooi voor landen uit het Caribisch gebied en Noord- en Midden-Amerika.

Het elftal komt deze maand naar Nederland toe voor een trainingskamp. Op 24 maart speelt Suriname in Almere een oefenwedstrijd tegen Martinique.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. O.m.g met zijn 60 jaar, gewoon met pensioen gaan Stanley, lekker voor de tv en genieten van je oude dag,je naki wang Parbo met een snack, dat moesoe de a libi.


    Maak melding
  2. WAT 10 maart 2024 Bij 00:36
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    meneer menzo , u was een goede keeper , maar trainer is niet voor u weggelegd , door nu voor de tweede keer weer bondscoach van suriname te worden , zullen ze u nog meer de grond indrukken ,


    Maak melding
  3. Slechte keuze, de man heeft als trainer/coach niet veel noemenswaardig gepresteerd en heeft bij zijn eerste aanstelling, openlijk gekozen voor het geld en is er vandoor gegaan…!

    Gorre heeft mijn inziens het startsein gegeven om op een hoger plan te gaan voetballen en had ook de juiste instelling en passie om dit elftal te begeleiden. Jammer dat jullie hem niet die 2de kans gunnen…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES