Stanley Menzo weg als bondscoach van Suriname

8
Stanley Menzo bondscoach van Suriname
Foto (c) SVB/Natio Suriname

Coach Stanley Menzo heeft zojuist tijdens een online persconferentie bekendgemaakt, dat hij per 1 september vertrekt bij de nationale mannen voetbalselectie van Suriname.

Menzo gaat als hoofdtrainer in dienst bij een profclub en zal NATIO om die reden verlaten. Hij heeft zelf nog niet bekend gemaakt welke club dat is, maar redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij terugkeert naar Beijing Guoan in China. Daar trainde hij eerder ook al de beloften.

Assistent trainer Roberto Gödeken wordt de nieuwe hoofdtrainer.

8 REACTIES

 1. haha, hij had zo’n grote bek. hij wilde dit hij wilde dat enz
  uiteindelijk wilde hij gewoon een paar maanden vakantie zo lang hij niets anders had.
  Hij heeft een vakantietripje naar de bang kok vor zn jongens eruit kunnen peuteren en zegt nu aju paraplu
  ik ben beniewd wie de zwarte piet zal krijgen
  gemodereerd

 2. Goed zo Stanley. Had eerder maar de stekker eruit getrokken.
  Ik hoop dat alle Surinaams Nederlandse spelers ook vertrekken.
  gemodereerd

 3. Stanley Menzo heeft groot gelijk , de svb is een tering zooi en Menzo had al eerder gezegd dat er meer getraind moet worden , nou ze gingen eens ver weg om te trainen en oefenwedstrijden te spelen en achteraf hebben ze niet betaald gekregen , en ze hadden hier in de buurt een toernooi , en toen konden ze niet terug omdat de slm vluchten schrapten , en de svb deed niets en liet ze aan hun lot over

  konsensi , Gorré zal nooit meer naar Suriname komen , en hij heeft nu een veel betere baan als technisch directeur van Curacao , dus konsensi droom maar lekker verder , o ja jou vriend kan toch schaken en dammen , misschien is die wel goed als trainer van de ballen jongens en meisjes van natio
  gemodereerd

 4. Stanley heeft gezien wat voor amateuristische organisatie de SVB is……zeker nu met met alle rotzooi wat betreft bestuur….aso gedrag van Atompai en kornuiten…..Stanely moest vanaf DAT moment bedanken. Dan hebben sommige Surinames een grote bek..Stanely dit en Stanely dat. Stanely komt uit een geordende organisatie met duidelijke taakverdeling en doelen….dan ga je toch niet blijven werken in een organisatie waar doelen onduidelijke zijn en alleen eigen belang en zakken vullen belangrijk zijn!!! Hij heeft gelijk om te bedanken….zn goede naam en eer moet hij hoog houden.
  Anderen schreeuwen….” Breng Gorre terug”….hahhaha wat een grote grap….Gorre zal stront in zn hoofd hebbem om naar een organisatie als SVB terug te gaan.
  Ik wens Gorre en Stanely het allerbeste toe.
  gemodereerd

 5. Mijn bijdrage is door de redactie, niet geplaatst.
  Ze zullen wel hun reden hebben, maar goed.

  @ MEDUSA

  Totaal met je eens.
  @ Forza Dus in jou ogen had Stanga moeten
  blijven wegens Vaderlandse liefde ??
  Geef me een brik mang, ding boy no é presteer!
  Als trainer wil je ook met een geheven hoofd lopen.
  En bovenal ook goed verdienen, en dat is waarshijnlijk het motief van Stanga, en terecht ook!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ik had dit niet verwacht , maar ik vind het wel jammer dat SRANANG SMA hun eigen land & bevolking belazeren & andere landen 100% ondersteunen om vooruitgang te boeken.
  Je zie dit ook i/h politieke vlak ” iedereen voor zich zelf God voor ons allen ” Surinamers zijn niet collectief , geen EENHEID / wij zijn als maïs korrels verspreid dat wij nooit meer samenwerking en vooruitgang gaan boeken( jammer 😭😭😭zuur .
  DIT DOET PIJN ( Surinamers zijn als zeeschildpadden ” leggen hun eieren in de grond dan moet de kleine nieuwe kamers het zelf zien te overleven met alle gevolgen . WAKE UP FOR THE YOUNG GENRATION , buitenlandse malafide bedrijven plunderen samen met de de achterlijke onverstandige SRANANG SMA het land LEEK dan zit de bevolking met lege handen of ruw uitgedrukt: MET DE GEBAKKEN PEREN 🤮🤮🤯👹👺SARI TORIE IN MAMA SRANANG 🇸🇷🇸🇷😭🇸🇷🧠
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.